Sunday, 28.04.2024, 12:54

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  April 2024  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » Інтерв'ю
« 1 2 ... 10 11 12 13 »
Україні потрібно, щоб уся влада разом з президентом і прем’єр-міністром системно працювали, а не постійно з’ясовували стосунки, звинувачуючи один одного у всіх негараздах.
Переконаний, що це буде можливим лише після зміни усієї влади. Ми усі маємо можливість порівняти сьогоднішню, доволі непросту ситуацію в країні з тим періодом, коли уряд очолював Віктор Янукович.
Тоді була робота, стабільність і вимальовувалася приваблива перспектива для країни та її громадян. Усі, хто важко працював, відчули подих цивілізованого життя з власними можливостями.
А що ми маємо сьогодні? Підприємства закриваються, люди втрачають роботу, їм не виплачують зароблене ... Read more »
Категория: Інтерв'ю | Просмотров: 855 | Дата: 20.02.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Олександр Костянтинович Башкаленко – голова Волинської обласної організації Партії регіонів. На цій посаді він майже півроку, проте вже зумів суттєво згуртувати та оновити колектив однодумців у ввіреній йому партійній організації.

Трішки про дитинство
…Народився я у 1961 році у колишньому Радянському Союзі. Моя родина звичайна, саме тому проблеми простих людей мені доволі близькі. Мій батько був шофером, а мати – ткаля. Виховували мене у доволі жорстких традиціях. Батько завжди казав: «Неважливо, ким ти станеш, головне, щоб ти був справжнім чоловіком!». Під с ... Read more »

Категория: Інтерв'ю | Просмотров: 886 | Дата: 12.02.2009 | Рейтинг: 5.0/3

З кожним днем ми все більше відчуваємо вплив негативних процесів, що відбуваються в країні. Ситуація є доволі непростою, влада заявляє про «нові перемоги» і запевняє, що все контролює, але сувора дійсність і суцільне безгрошів’я переконує в іншому, а від цього наша спільна перспектива стає все більш непередбачуваною. Що відбувається і як діяти?
Сьогодні нашим співрозмовником є Олександр Башкаленко, депутат обласної ради, голова обласної організації Партії регіонів.


- Олександре Костянтиновичу, як можна оцінити сьогоднішні процеси, що відбуваються в країні?

У країні відбуваються неконтрольовані владою процеси. ... Read more »
Категория: Інтерв'ю | Просмотров: 804 | Дата: 07.02.2009 | Рейтинг: 5.0/2

- Розпочався новий бюджетний рік. Ви один з небагатьох голів районних організацій, хто працює в органах виконавчої влади на рівні району, зокрема, очолюєте управління праці та соціального захисту Маневицької райдержадміністрації. Як Ви оцінюєте фінансування Програми соціального захисту з Державного та місцевого бюджетів? 
- Загальні видатки на виплату допомоги сім’ям з дітьми, на надання пільг і компенсацій окремим категоріям громадян для району збільшені на 7,82 % в порівнянні з минулим роком. Багато це чи мало покаже час, але можна однозначно сказати, що реальні доходи громадян будуть меншими. Адже, всі розрахунки проводят ... Read more »
Категория: Інтерв'ю | Просмотров: 782 | Дата: 06.02.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Починаючи з 2004 року наше суспільство переживає період переходу від «кучмізму» до «розвиненої» демократіі. «Помаранчева революція», ще раз підтвердила філософську істину, що готують революції–політики, роблять революції революціонери романтики, а користуються плодами революції – негідники.
Прихід в 2005 році на посаду Президента України «помаранчевої команди» Ющенка з програмою «10 кроків до народу» породив в душах людей очікування на краще життя, але не так сталося як гадалося. Керування «народного, демократично обраного» президента ознаменувалося тотальними кадровими чистками державних службовців, корупційними скандалами в найбли ... Read more »
Категория: Інтерв'ю | Просмотров: 798 | Дата: 06.02.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Криза, яка панує в Україні, щодня зачіпає все більше українців. Помаранчеві політики все, що роблять – займаються популістськими балачками, які не дають жодних позитивних результатів. І, водночас, мають сміливість розказувати про кризу злегка, яка одних торкнеться, а інших омине. Звісно їх вона не досягне, а як і добереться то лише трішки, а в більшості постраждають прості люди. Захист прав, життя та свобод кожного українця – це пріоритет політики Партії регіонів, яка повсякчас відстоює, незважаючи на ігнорування влади, декларовані гасла. Про тяжку ситуація і шляхи виходу з неї ми бесідували з головою Ковельської районної організації Партії регіонів Галиною Васи ... Read more »
Категория: Інтерв'ю | Просмотров: 849 | Дата: 03.02.2009 | Рейтинг: 5.0/1

Нині повсюди точаться розмови про те, які наслідки для нашої держави має світова фінансова криза. Деякі експерти вважають, що криза – це свого роду захворювання, здолавши яке, Україна може значно зміцнити свій «імунітет», особливо - в економіці. Проте, якщо врахувати, що для нашої країни всілякі кризи практично стабільне явище, то напрошується невесела думка про майбутнє України. Не є винятком і наш далекий від столиці район, в якому живуть хороші трудолюбиві люди, які заслуговують на більшу опіку і поміч держави. І якщо не вжити невідкладних заходів, щодо стабілізації економіки, малюється досить невтішна картина. Саме про це моя розмова з г ... Read more »
Категория: Інтерв'ю | Просмотров: 743 | Дата: 27.01.2009 | Рейтинг: 0.0/0

2008 рік добіг до кінця і наступив новий 2009 рік. Як це водиться у добрих господарів, настав час зробити підсумки своєї роботи. Зважаючи на актуальність тематики виходу з політичної та фінансової кризи ми запросили до розмови Голову Шацької селищної організації Партії регіонів С.С. Пархонюка.
- На Вашу думку, які причини політичної та економічної ситуації, що склалася сьогодні у державі? 
Причинами теперішньої ситуації в країні є, в першу чергу, відверто бездарне керівництво, через яке Україна зазнала не тільки колосальних економічних збитків, але й на довгий час зіпсувала собі імідж серед світової, і в першу чергу, європейської спільноти. Ще кілька років тому наша держава була однією з найпривабливіших для серйозних інвестицій, ... Read more »
Категория: Інтерв'ю | Просмотров: 779 | Дата: 20.01.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Про особливості партійного життя, ситуацію в Україні, дії влади загалом та можливу альтернативу ми розмовляємо з головою Волинської обласної організації Партії регіонів, депутатом обласної ради Олександром Башкаленком.

- Олександре Костянтиновичу, ви нещодавно очолили обласну організацію Партії регіонів, у місцевих засобах масової інформації доводилось зустрічати різні оцінки, судження, тож чим живуть сьогодні партійці?
У нас в організації відбулася конструктивна, принципова внутрішньопартійна дискусія, яка стала логічним завершенням певного етапу в житті обласної організації. Ми об’єктивно ... Read more »

Категория: Інтерв'ю | Просмотров: 827 | Дата: 25.12.2008 | Рейтинг: 5.0/2

Про можливі сценарії вирішення кризи, про перспективи та поточну ситуацію в країні й чого не вистачає для конструктивної роботи Верховній Раді і що для цього готова зробити Партія регіонів, ми вирішили запитати у голови Шацької районної організації Партії регіонів Адама Харитоновича Дударчука.
- Зараз багато людей розчарувалися у Ющенку. Вони говорять, що якби знали, як складеться далі їхнє життя, то ніколи б не пішли на майдан. Як Ви сприймаєте такі настрої в суспільстві?
- З болем у душі за наш обманутий народ. Добре розумію думки й помисли простих людей з цього приводу і сам підтримую їх. Я й тоді не був прихильником Майдану, особливо способ ... Read more »
Категория: Інтерв'ю | Просмотров: 698 | Дата: 19.12.2008 | Рейтинг: 0.0/0