Monday, 13.05.2024, 20:59

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  May 2024  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Пошук
Статистика

Total online: 2
Guests: 2
Users: 0
Головна » Інтерв'ю
« 1 2 ... 8 9 10 11 12 13 »

Представляти на Волині народного депутата, Героя України немає сенсу. Жителі Хмельницької області пов'язують його із запуском 2-го енергоблока ХАЕС, Рівненської – з введенням в експлуатацію 4-го блоку РАЕС, а для волинян Сергій Борисович невід’ємно пов'язаний із шахтою «Нововолинська» №10. Відомо, Сергію Тулубу, у той час міністрові вугільної промисловості, який вклав у цю шахту більше інвестицій, ніж за всю історію її будівництва, не вистачило каденції для ... Read more »

Категория: Інтерв'ю | Просмотров: 673 | Дата: 23.12.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Ситуацію всередині країни найкраще можна зрозуміти не за проголошеннями з урядової трибуни, а за розповідями очевидців, людей, які живуть щоденними проблемами, які відчувають повною мірою труднощі сьогодення. Згідно з тими питаннями, які ставить життя перед українцями, вони повинні обрати собі керівника на наступні 5 років. Про своє бачення людини, яка гідна обіймати головну посаду в державі ми запитали у Ярослава Гурманчука, голови Любомльської районної організації Партії регіонів.
Ярославе Анатолійовичу, попереду вибори Президента. Це доволі серйозна подія, адже від цього залежить як ми будемо жити в подальші п’ять років і в якому напрямку б ... Read more »
Категория: Інтерв'ю | Просмотров: 895 | Дата: 15.12.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Вже тривалий час у нашому суспільстві через засоби масової інформації мусується тема сильної влади, «сильної руки». 
     Громадянам безальтернативно пропонується варіант наведення порядку у державі за допомогою диктаторських методів. І це досі має підтримку у свідомості окремих прошарків населення. Але що таке «диктатура» - ніхто точно не знає. За винятком хіба що старшого покоління. І тут варто звернутися до історії.
     Так само, за допомогою передових демократичних лозунгів, обіцянок змін на краще, прийшов до влади у 30-х роках минулого століття Гітлер. І, ... Read more »
Категория: Інтерв'ю | Просмотров: 637 | Дата: 15.12.2009 | Рейтинг: 0.0/0

У виборчій кампанії кандидати та їх представники крім своїх ідей та програм демонструють виборцям ще й рівень політичної культури та рівень дискусії.

Свого роду дискусійним майданчиком в Луцьку став незалежний громадський прес-центр «Волинський вибір - 2010», який і організовує тематичні дискусії на основі програм кандидатів у президенти. Власне, про враження від таких зустрічей на «нейтральній» території ми поцікавилися в одного з учасників, голови Волинської обласної організації Партії регіонів Олександра Башкаленка, що і стало післямовою до проведеної нещодавно дискусії з найбільш актуальних питань, які цікавлять виборців.

- Олекс ... Read more »

Категория: Інтерв'ю | Просмотров: 1110 | Дата: 01.12.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Кількість членів Союзу Молоді Регіонів України нараховує тільки на Волині уже понад 1500 чоловік, з них у місті Луцьку - близько 300 представників. Про особливості роботи ВОМО СМРУ ми поговорили з головою Волинської обласної молодіжної організації СМРУ Олександром Зайцевим.

- Розкажіть, Олександре, детальніше про очолювану Вами молодіжну організацію?

- На сьогоднішній день Союз молоді регіонів України це - сформована молодіжна  організація, яка нараховує чимало молодих прихильників політики Віктора Януковича. Зокрема, Волинська обласна молодіжна організація СМРУ, яку я очолюю, нараховує вже багато зареєстрованих осередків у містах та ... Read more »

Категория: Інтерв'ю | Просмотров: 660 | Дата: 24.11.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Минулого тижня місто Луцьк у рамках робочого візиту відвідав заступник Голови Партії регіонів, Герой України, народний депутат Серій Тулуб. Спочатку парламентарій взяв участь у засіданні ради Волинської обласної організації Партії регіонів, на якій учасники обговорювали реальну суспільно-політичну ситуацію в країні та визначали першочергові завдання у президентській передвиборчій кампанії 2010 року. Після засідання ради Сергій Тулуб прибув у приміщення Волинського обласного театру ляльок, де тривала нарада керівників міні-штабів Луцької міської організацій Партії регіонів. Також Сергій Тулуб відповів і на кілька запитань журналістів «Волинь- регіон» .

... Read more »

Категория: Інтерв'ю | Просмотров: 571 | Дата: 23.11.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Волинська обласна організація Партії регіонів пройшла досить непростий шлях від організаційного становлення до ствердження у ролі потужної політичної сили на Волині.

6 листопада партія відзначає 12 років з дати заснування і хоч Волинська організація налічує 9 років з часу створення, втім, нам є про що сказати. Післявиборчий період на Україні виокремлюється політичним протистоянням між помаранчевими, що суттєво позначилося на ситуації в країні. Відставка В.Ющенком уряду Ю.Тимошенко та його «любих друзів», призначення Ю.Єханурова керівником уряду, кадрова чехарда і нестабільність стали візитною карткою країни. Це тривало до серпня 2006 року ... Read more »
Категория: Інтерв'ю | Просмотров: 587 | Дата: 06.11.2009 | Рейтинг: 5.0/1

По завершенню знакової для України події - одноголосного висунення кандидатом на посаду Президента - Віктора Януковича - Олександр Башкаленко, голова Волинської обласної організації Партії регіонів, депутат обласної ради поділився своїми враженнями:
XII з’їзді Партії регіонів- це знакова подія не лише для партійців, але я переконаний, для українського народу в цілому. У цей день, Віктора Януковича одностайно висунули кандидатом у Президенти України. Чому я згадав про український народ? Можу сказати без перебільшень, що передвиборча програма Віктора Януковича – це документ розроблений для людей, недаремно вона носить назву «Україна для лю ... Read more »

Категория: Інтерв'ю | Просмотров: 647 | Дата: 25.10.2009 | Рейтинг: 0.0/0

До цьогорічного Дня Незалежності ми підходимо з двоїстим почуттям. З одного боку, у громадян України є всі підстави пишатися тим, що живуть у великій країні, своїй Батьківщині. З іншого боку, ті ж громадяни України стали свідками того, як політична криза разом з бездарними діями президента та уряду призвели до дискредитації державної влади та країни загалом. В жертву інтересам окремих політичних сил та амбіціям їх очільників без вагань були принесені найважливіші державні інституції, а ще законність і суди. У підсумку Україна за останні роки в очах світу стала країною втрачених можливостей.
Вісімнадцятий рік незалежності не став винятком у переліку р ... Read more »
Категория: Інтерв'ю | Просмотров: 595 | Дата: 21.08.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Віктор Янукович: Ми хочемо будувати сильну країну. Для цього треба подолати, перш за все, економічну кризу… А головна умова для цього – це об’єднання суспільства, це довіра суспільства до влади.

Лідер Партії регіонів відповів на запитання кореспондента телеканалу «ICTV» у програмі «Факти».

- Вікторе Федоровичу, Ви нещодавно доволі різко заявили про те, що головний підсумок першого півріччя 2009 року – банкрутство цієї влади. Хоча Юлія Тимошенко каже про те, що кризу майже подолано і вже її в Україні майже немає… Отже, які Ваші аргументи?

- Я вважаю, що це - незаперечний факт, який стався за ці останні п’ять років в к ... Read more »

Категория: Інтерв'ю | Просмотров: 533 | Дата: 20.07.2009 | Рейтинг: 0.0/0