Friday, 17.05.2024, 04:38

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  November 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » November » 6 » Ми повинні виправдати довіру громадян
Ми повинні виправдати довіру громадян
11:14
Волинська обласна організація Партії регіонів пройшла досить непростий шлях від організаційного становлення до ствердження у ролі потужної політичної сили на Волині.

6 листопада партія відзначає 12 років з дати заснування і хоч Волинська організація налічує 9 років з часу створення, втім, нам є про що сказати. Післявиборчий період на Україні виокремлюється політичним протистоянням між помаранчевими, що суттєво позначилося на ситуації в країні. Відставка В.Ющенком уряду Ю.Тимошенко та його «любих друзів», призначення Ю.Єханурова керівником уряду, кадрова чехарда і нестабільність стали візитною карткою країни. Це тривало до серпня 2006 року.
Обрання Віктора Януковича на посаду Прем’єр-міністра України в серпні 2006 році та його ефективна діяльність викликали політичні «ревнощі та занепокоєння» у представників помаранчевих сил, які все більше втрачали підтримку громадян. Інтриги, перекручування фактів з боку БЮТ, НУНС стали основним знаряддям в задоволенні власних амбіцій та приходу помаранчевих до влади у 2007 році. Зважаючи на таку ситуацію в країні обласне відділення Партії регіонів 7 жовтня 2006 року провело ХІ конференцію, на якій обговорювалась суспільно-політична та соціально-економічна ситуація в країні та області.
Дострокове припинення повноважень Верховної Ради України V скликання Президентом України у 2007році активізувало всі політичні сили щодо підготовки до позачергових парламентських виборів. 21 липня 2007 року пройшла ХІІ конференція обласного відділення Партії регіонів, на якій делегати обговорили суспільно-політичну ситуацію в країні та виробили стратегію діяльності місцевих організацій та усіх партійців у виборчій кампанії. У відповідності з рішенням Президії Політради Партії регіонів 11 жовтня 2008 року відбувся ІІ етап звітно-виборної конференції обласної організації Партії регіонів, на якій головою обласної організації делегати обрали Олександра Башкаленка. Поряд з тим обрано новий склад Ради обласної організації Партії регіонів. Після тривалої дискусії в організації почалася системна організаційна робота. На засіданні Ради обласної організації заступниками голови обласної організації були обрані Петро Пронь, Андрій Мельник та Олександр Курилюк.
З ініціативи Олександра Башкаленка розпочалася системна організаційна робота з формування потужної команди однодумців, яка представляє інтереси Партії регіонів на Волині. За цей час відбулися визначальні зміни в місцевих партійних організаціях, в тому числі і кадрові. Прийшли нові люди, з усвідомленим баченням перспектив місцевих організацій. В основу роботи партійних структур було покладено прагматизм та конструктивізм. Обласна та місцеві організації Партії регіонів зробили усе для того, щоб кожен наш активіст чи прихильник чітко уявляв собі загальний напрям партійного руху і уособлював позицію. Сьогодні у місцевих організаціях превалює колективний дух, відкритий і щирий діалог, спільна думка і позиція в усіх починаннях.
Цілеспрямована робота з розбудови обласної партійної організації дає свої результати. Сьогодні всі місцеві організації Партії регіонів стали дієвими структурами у якісному відношенні, вони мають хороший кадровий потенціал. Тому сьогодні з впевненістю можна констатувати, що складний період «присутності» Партії регіонів на Волині завершився, обласна організація увійшла в цікавий період «розширення» і поступово стає впливовим гравцем у внутрішньополітичному житті регіону.
Підготовленою та згуртованою команда волинських партійців розпочала президентську виборчу кампанію. Партійці Волині вітають однодумців із 12 річницею Партії регіонів. Ми впевнені – перемога буде за нами!
Категорія: Інтерв'ю | Переглядів: 588 | Додав: volynregion | Рейтинг: 5.0/1 |