Thursday, 02.05.2024, 13:22

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  November 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » November » 11
Лідер Партії регіонів Віктор Янукович прокоментував журналістам заяву уряду про те, що влада не збирається виплачувати зарплати й пенсії, які зросли згідно із законом про підвищення соціальних стандартів. Зокрема, він підкреслив: - Тут заходи повинна вживати не Партія регіонів, а прокурор. 
Ті, хто не виконують закони, повинні нести за це відповідальність. Я вважаю, що не виконувати цей закон неможливо. Уряд зобов'язаний його виконувати, причому з 1 листопада. Уряд повинен був підняти мінімальний прожитковий мінімум, мінімальну зарплату й пенсію ще з 1 квітня. За цей період часу кожен бюджетник і кожен пенсіонер недоодержали пра ... Read more »
Категория: Позиція партії | Просмотров: 515 | Дата: 11.11.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Попри всі обіцянки, які щедро роздає Тимошенко, подорожуючи Україною, аналітики та експерти воістину песимістичною бачать картину економічного політичного та соціального стану держави у майбутньому. Причому, не тільки після виборів, а ще й до них.

В принципі, теперішню ситуацію неможливо вважати хоча б більш-менш прийнятною, яким чином всі ті речі, які так кричуще обіцяє очільниця уряду мають втілитися в життя – ніхто не знає, навіть гадки немає. І вже наслідки політики прем’єрки, які відомі на сьогодні, лякають своєю масштабністю.

Те, що проведення емісії для виконання урядом Юлії Тимошенко своїх бюджетних зобов'язань, а також оплати газових ... Read more »

Категория: Аналітика | Просмотров: 471 | Дата: 11.11.2009 | Рейтинг: 0.0/0

В редакцію газети «Волинь Регіон» звернулася Вікторія Зіборова, керівник волинської обласної асоціації одиноких матерів «Яблунька». Те що вона нам розповіла вже, напевно, нікого у цій країні не здивує, а ще раз підтвердить «якість» роботи діючої влади на всіх рівнях. 
Громадська організація шукала приміщення для заселення. І, зрештою, вдалося його підшукати і вже у 2007 році рішенням міського відділу комунальної власності орендувати. «Яблунька» підписала договір з ЖЕКом, в якому обумовили можливість ремонту (за власний кошт, зрозуміло), окремого входу та інших побутових благ. Та коли члени організації прийшли туди, виявилос ... Read more »
Категория: Волинські новини | Просмотров: 553 | Дата: 11.11.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Все далі стає цікавіше спостерігати за тим як Тимошенко бореться з грипом. Ручний режим регулювання навіть того, хто і сікільки має право хвортіти на грип вона зуміла застосувати й тут. Здається, паніка добряче охопила Тимошенко, адже нестандарті та непеодбачувані ситуації змушують її робити все більше прорахунків, абсурдних заяв та вчинків. Тепер до конкретики: прем'єр звинуватила президента Віктора Ющенко у тому, що він заважає їй боротися з епідемією, оскільки гарант блокує виділення 1 млрд гривень на ці потреби. За її словами, за останні два дні (понеділок і вівторок) число хворих різко зросло, «за кожну померлу персональну відповідаль ... Read more »
Категория: Новини України | Просмотров: 516 | Дата: 11.11.2009 | Рейтинг: 0.0/0

У тому, що переможцем виборів буде Віктор Янукович у скептиків залишається дедалі менше сумнівів. 1 листопада у 16 регіонах України за Віктора Януковича мають намір проголосувати 27,8%, за прем’єр міністра України Юлію Тимошенко – 21,7, за Арсенія Яценюка – 9,8%. 
Ситуація має не лише цілком логічні пояснення з точки зору поглядів на майбутнє країни кожного з кандидатів, а й психологічне підґрунтя. Як пояснила практикуючий психолог Надія Гурська: «Цілком природно, що жінка найчастіше бачить в іншій жінці свою конкурентку, а тому підсвідомо не буде її підтримувати. Звичайно, життя ставить нас у такі реалії, де потрібно домов ... Read more »
Категория: Аналітика | Просмотров: 502 | Дата: 11.11.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Скільки б не бравувала очільниця уряду про наповнення бюджету, уже всі переконуються, що країна дійшла до межі з державними фінансами. Навіть урядовці визнали, що цьогоріч внаслідок їхнього «господарювання» бюджет недоотримає до 48 мільярдів гривень. А за цією цифрою стоїть життя країни, людські проблеми, невиплачені заробітні плати і бідність. До такого сумного результату привели авантюризм, бездарність і безвідповідальність влади, і в першу чергу уряду. Усі дії і заяви найвищих чиновників лише підтверджують відсутність у влади навіть самого розуміння проблем, а звідси реальних кроків до їх вирішен ... Read more »
Категория: Інтерв'ю | Просмотров: 879 | Дата: 11.11.2009 | Рейтинг: 5.0/2

Отож, Прем’єрка знову побувала в гостях на Волині, і, з допомогою радіопередач та телепередач, волиняни знову мали нагоду послухати порожні обіцянки та нарікання на те, що представники політичних сил заважають їй займатися політикою, «рятувати» неньку Україну. Обіцянки лилися рікою, причому звучало все з вуст очільниці уряду безапеляційно, типу, жодної причини сумніватися у її словах немає.

Тимошенко пообіцяла стовідсоткову виплату зарплатні освітянам за період карантину, додаючи, що з першого січня 2010 року оплата праці вчителям зросте на 22,5%, і поетапно до кінця року вона збільшиться ще на 10 %. Добре. Але в такому разі, де ж тоді розпорядження ... Read more »

Категория: Аналітика | Просмотров: 533 | Дата: 11.11.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Карантин, оголошений у зв"язку з епідемією гриппу, змушує багатьох громадян йти у незаплановані відпустки. Справа в тому, що батьки, котрі мають вдома першокласників не завжди наважуються залишати дитину саму в квартирі, а тому змушені брати вакації за власний рахунок.
Днями Юлія Тимошенко заявила, що незважаючи на карантин освітяни гроші отримають, разом з тим ніхто й словом не обмовився про батьків, які завдяки такій турботі про здоров"я громадян змушені або самі втрачати заробітки або ж наймати няню, яка по сьогоднішнім міркам у Луцьку обходиться у 10 гривень на годину. А це рівносильно тому, що зарплата геть уся піде на незаплановані потреби,

... Read more »

Категория: Волинські новини | Просмотров: 507 | Дата: 11.11.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Про це народний депутат від Партії регіонів, міністр праці та соціальної політики в Опозиційному уряді повідомив, коментуючи постанову уряду від 29 жовтня ц.р. про заходи щодо забезпечення виконання держбюджету та місцевих бюджетів у 2010 році. «Дане рішення суперечить не тільки законам України, а й солодким обіцянкам глави уряду, які вона роздавала під час шоу-презентації проекту бюджету на 2010 рік», - підкреслив Михайло Папієв. 
Парламентарій нагадав, що при прийнятті бюджету на 2009 рік уряд заморозив Єдину тарифну сітку та прожитковий мінімум на рівні жовтня 2008 року. «Цей самий підхід демонструється при формуванні бюджетної політики в ... Read more »
Категория: Позиція партії | Просмотров: 518 | Дата: 11.11.2009 | Рейтинг: 0.0/0