Thursday, 02.05.2024, 14:01

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  November 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » November » 10

Грип, каліфорнійський грип, епідемія, ліки, захисні маски, карантин … - ці слова на устах кожного українця, представників мас-медіа і влади, котрі видають себе за великих спеціалістів у медицині, але мало що зробили для запобігання вірусним захворюванням.

Про це свідчить ситуація, яка складалася в м. Тернополі на початку другої половини жовтня.

Поки владні структури розмірковували, пропонували, обіцяли, на місцевому рівні ініціювали проведення конкретніших заходів, щоб запобігти розповсюдженню грипу.

Зарекомендувала себе добрими справами Володимир-Волинська міська організація Парті регіонів. Оперативність продемонстрували активісти м ... Read more »

Категория: Волинські новини | Просмотров: 573 | Дата: 10.11.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Якщо ви помітили, вояжі турботи прем’єр міністра Юлії Тимошенко на Волинь стали досить частим явищем. Кожна нагода стає черговим шансом для піару під шумок. 
 
Цього разу приводом для зустрічі з головами стала епідемія, яка так добре лягла під ситуацію. Отже, про шоу тайм, який був влаштований у понеділок, 9 листопада. Спочатку всенародна рятівниця поїхала до інфекційної лікарні роздавати обіцянки, тобто те, чого в наявності уряду зараз більш, ніж достатньо, спізнення на дві години не рахується. На пікети із закликами «Вгамуйте Грицюка!» теж ніхто особливо не зауважив. Прем’єр до інфекційної лікарні, що нази ... Read more »
Категория: Аналітика | Просмотров: 559 | Дата: 10.11.2009 | Рейтинг: 0.0/0

10 листопада світова громадкість відзначається День молоді. За даними ООН сьогодні у світі нараховується майже 3 мільярди жителів віком до 25 років.

Країни світу постійно дбають про майбутнє своєї молоді, задля цього збільшують фінансування цієї галузі. Наприклад, у США витрати на освіту за останні роки зросли в 3 рази; у Західній Європі – в 3,4; у Китаї – в 2; у державах Східної Азії – в 4. І тільки в пострадянських країнах (насамперед, в Україні) відбулося скорочення витрат на освіту – на 25%.

«Це є неприпустимо!, - каже Максим Харченко, заступник голови Волинського обласного відділення Союзу Молоді Регіонів України, - Адже молоде покоління України ст ... Read more »

Категория: Волинські новини | Просмотров: 581 | Дата: 10.11.2009 | Рейтинг: 1.0/1

У день приїзду Тимошенко до Луцька, Богдан Павлович, мер міста, вирішив реабілітуватися за минулі погрішності: вихід з фракції, тимчасове відступництво і самовільну критику на адресу прем’єра. 
 
На зустрічі з нею він голосно заявив, що закон про підвищення соціальних стандартів є популістським кроком, спрямованим на розвал економіки. Людям нав’язують думку, що подібний крок призведе до відходу підприємництва у тінь, втім, ніхто не дає їм поради, як потрібно жити далі з тими грішми, які вони отримують на сьогодні.
 
Богдан Шиба, коментуючи своє рішення наступив на старий мозоль, який турбував мі ... Read more »
Категория: Аналітика | Просмотров: 575 | Дата: 10.11.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Нещодавно з парламентської трибуни Тимошенко бідкалася, що бюджетом не передбачена оплата вимушених відпусток у зв'язку з тритижневим карантином. Коли розпочалися позапланові "канікули", всі навчальні заклади були зачинені, про розмір заробітної плати працівників освіти не йшлося.

Проте, як тільки з’явилася інформація про те, що начебто, існують два варіанти оплати зарплатні вчителям, себто, 2/3 від тарифного плану або ж 2/3 загалом від цілої ставки, освітяни стурбувалися. Вчителі добре знають, скільки можуть втратити, якщо їй виплатять зарплату згідно з другим варіантом.

Рейтинг Юлії Тимошенко у зв’язку з її необдуманою нелогічною та істеричною ... Read more »

Категория: Аналітика | Просмотров: 515 | Дата: 10.11.2009 | Рейтинг: 0.0/0

У зв’язку з оголошеною епідемією грипу дії окремих міських чиновників є непередбачуваними. 
Нещодавно у Нововолинську міську організацію Партії регіонів почали звертатися підприємці, які мають торгові місця на центральному ринку міста. Вони стурбовані рішенням Нововолинського міського комітету про закриття ринку на період карантину. Для багатьох це означає великі збитки.
По-перше, для цих підприємців ринок - єдине місце роботи і джерело прибутків, по-друге, ті бізнесмени, які торгують продуктами бідкаються, що термін придатності має свої межі, відтак, частина товару може вичерпати термін придатності. Це означає, ... Read more »
Категория: Волинські новини | Просмотров: 481 | Дата: 10.11.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Тимошенко продовжує «плодити» заступників міністрів Уряд призначив Сергія Краснокутского заступником міністра економіки України. Відповідне розпорядження прийняте урядом 4 листопада. Напередодні іншим розпорядженням було введено додаткову посаду заступника міністра – десяту за рахунком. До цього Краснокутский обіймав посаду першого заступника голови Державного комітету України по держматрезерву. Крім того, уряд призначив Вікторію Шаповал заступником міністра охорони навколишнього середовища, так само ввівши додаткову посаду. Ще одним розпорядженням уряд увів посаду першого заступника начальника Державної екологічної інспекції, на яку призначив ... Read more »
Категория: Новини України | Просмотров: 523 | Дата: 10.11.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко переконує, що грошей на підвищення зарплат і пенсій у неї немає, водночас Кабінет міністрів ухвалює рішення про залучення комерційного кредиту під державні гарантії.

Опублікована постанова Кабінету міністрів N1145 від 29 жовтня 2009 року дозволяє промисловому об'єднанню "Укрпротез" залучити кредит під державні гарантії на суму 400 млн. доларів в Экспортно-імпортного банку Китаю. За ці кошти планується закупити в ЗАТ "Запорізький автомобілебудівний завод" (ЗАЗ) автомобілі для інвалідів. Передбачається, що обслуговування і погашення кредиту здійснюватиметься за рахунок коштів держбюджету - 2010 року та державних бюджетів ... Read more »

Категория: Аналітика | Просмотров: 465 | Дата: 10.11.2009 | Рейтинг: 0.0/0