Friday, 17.05.2024, 07:39

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  November 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » November » 24 » Союз Молоді регіонів України щодня поповнюється новими активістами
Союз Молоді регіонів України щодня поповнюється новими активістами
13:39
Кількість членів Союзу Молоді Регіонів України нараховує тільки на Волині уже понад 1500 чоловік, з них у місті Луцьку - близько 300 представників. Про особливості роботи ВОМО СМРУ ми поговорили з головою Волинської обласної молодіжної організації СМРУ Олександром Зайцевим.

- Розкажіть, Олександре, детальніше про очолювану Вами молодіжну організацію?

- На сьогоднішній день Союз молоді регіонів України це - сформована молодіжна  організація, яка нараховує чимало молодих прихильників політики Віктора Януковича. Зокрема, Волинська обласна молодіжна організація СМРУ, яку я очолюю, нараховує вже багато зареєстрованих осередків у містах та районах. 

- Як стати членом СМРУ?

- Ось, нещодавно було вручено членські квитки СМРУ шістьом прихильникам Партії регіонів, яким до речі, ще не виповнилося 18 років. Для того, щоб стати членом СМРУ потрібно брати активну участь у житті Партії регіонів, бути однодумцем та прихильником політики Віктора Януковича не на словах, а на ділі, проявляючи ініціативу у діяльності партії, долучатися до розробки молодіжних різноманітних проектів та ін. Членами СМРУ може стати людина віком 35 років.

- З якою метою створюються ці відділення, чим займаються члени СМРУ?

- Ви знаєте, дуже приємно бачити, що молоді люди, яким ще немає 18 років і які поки ще не можуть користуватися конституційним правом голосу, уже працюють над формуванням своєї громадсько-політичної думки та позиції. Зараз триває передвиборча кампанія, то ж потрібно всіма силами допомагати основним партійним організаціям. Ми проводимо збори, на яких обговорюємо у першу чергу проблеми молоді в контексті нинішньої соціально економічної та суспільно-політичної ситуації, що склалася в України. СМРУ зараз бере активну участь у житті Партії регіонів, - ми реалізовуємо багато проектів. Зокрема, у місті Горохові будемо проводити турнір з міні-футболу, в місті Любешові планується провести вечір-діскотеку до Дня Української армії - 6 грудня. У м. Камінь-Каширську в початкових класах ми проводимо конкурс-змагання «Веселі старти». Заплановано ще ряд проектів, які найближчим часом будуть втілені в життя.

- У яких містах плануєте організувати осередки СМРУ?

На сьогоднішній день у Волинській області створені і зареєстровані молодіжні організації в містах: Любомль, Любешів, Ківерці, Рожище, Камінь-Каширськ, Володимир-Волинський та у смт. Маневичі. Невдовзі відбудуться відкриття у містах Ковель та Нововолинськ. Таким чином ми плануємо до кінця року створити та офіційно зареєструвати молодіжні організації. На сьогоднішній день СМРУ тісно співпрацює з Волинською обласною організацією Партії регіонів, молоді люди самі проявляють ініціативу брати участь в агітаційному процесі. Серед членів Союзу молоді регіонів України є чимало талановитих людей, які усім серцем та душею підтримують Партію регіонів.

- У чому ви вбачаєте причину того, що молодь так стрімко та масово почала поділяти точку зору Партії регіонів?

- Дійсно, багато молодих людей змінили свою думку, яка була сформована під хибними враженнями від подій 2004 року. Вони не просто підтримують, а вступають у ряди Партії регіонів. Вони зрозуміли, що помаранчева влада не виконала своїх обіцянок, які давала на Майдані. І зараз молодь стоїть на роздоріжжі. Немає ні нормальної освіти, ні роботи. Хоча Юлія Тимошенко в 2007 році обіцяла, що молодь гарантовано отримає перше робоче місце, -з араз вже закінчується 2009 рік, а цього немає. В районах області проблеми у молоді такі ж, як і в Луцьку, плюс фактор периферії. Якщо в обласному центрі ще можливо знайти якусь роботу, то в селі фактично немає жодної перспективи. Представники БЮТ монополізували владу і отримати місце в держустанові стало неможливо, якщо ти не є прихильником Юлії Володимирівни. Активність людей велика, вони вступають у партію за ідею, заради кращого майбутнього. Віктор Янукович у своїй передвиборчій програмі «Україна для людей» чітко і обґрунтовано пропонує конкретні способи вирішення проблем, що стосуються безпосередньо молоді, саме тому вони активно вступають у Партію регіонів, бо довіряють її Лідеру і впевнені, що тільки він виправить помилки нинішньої влади та скерує країну в русло розвитку та процвітання.







Степан Старчук


Категорія: Інтерв'ю | Переглядів: 661 | Додав: volynregion | Рейтинг: 0.0/0 |