Friday, 03.05.2024, 06:23

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  February 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » February » 20 » Іван Смоленг: «Країні потрібен сильний лідер та ефективна влада!»
Іван Смоленг: «Країні потрібен сильний лідер та ефективна влада!»
10:27
Україні потрібно, щоб уся влада разом з президентом і прем’єр-міністром системно працювали, а не постійно з’ясовували стосунки, звинувачуючи один одного у всіх негараздах.
Переконаний, що це буде можливим лише після зміни усієї влади. Ми усі маємо можливість порівняти сьогоднішню, доволі непросту ситуацію в країні з тим періодом, коли уряд очолював Віктор Янукович.
Тоді була робота, стабільність і вимальовувалася приваблива перспектива для країни та її громадян. Усі, хто важко працював, відчули подих цивілізованого життя з власними можливостями.
А що ми маємо сьогодні? Підприємства закриваються, люди втрачають роботу, їм не виплачують зароблене, пенсіонерам затримують пенсії, студентам - стипендії, люди не мають за що жити. Ситуація не контролюється владою абсолютно.
Так прокоментував ситуацію голова Луцької міської організації Партії регіонів Іван Смоленг.
Проблеми, які прийшли в Україну і бездіяльність влади, постійні взаємні звинувачення, пошук ворогів і винних уже набили оскомину не тільки жителям міста, Волині, а й усім українцям. Ті громадяни, які на останніх парламентських виборах ще підтримували «помаранчевих» діячів, тепер побачили «сіру» реальність. Бо, в першу чергу, ці люди чекали, що влада працюватиме і будуть позитивні зміни. А вийшло все навпаки.
Досить часто у відвертих дискусіях ми обговорюємо з лучанами, партійцями, нашими прихильниками те, що відбувається в країні та з нами. Зійшлися на спільній думці, що слід змінити усю владу, інакше роботи не буде, буде лише дешевий піар і суцільна брехня. Країні потрібний сильний лідер та ефективна влада!
Партія регіонів завжди наголошувала на створенні професійної, дієвої команди, яка має конкретний план розвитку країни, спроможна його реалізувати, уміє приймати вчасні ефективні рішення. З цим Партія регіонів йшла на вибори та, на превеликий жаль, не всі це тоді почули.
Сьогодні у переважної більшості наших громадян уже є розуміння того, що відбулося. І це обнадіює найбільше.
По-перше, нинішня влада не виконала жодної з обіцянок, виголошених з майдану та телеекранів. По-друге, Віктор Ющенко, Юлія Тимошенко і Володимир Литвин мають взяти на себе усю відповідальність за ситуацію, яка склалася в країні. І вони будуть відповідати за те, що зробили.
Усе що робиться наверху, переноситься і на місцевий рівень. Тут багато політики, а мало конкретної роботи. Місцевим керівникам сьогодні теж треба розділяти відповідальність з київською владою, бо вони її тут презентували і тут її представляють. Наприклад, нехай пояснять лучанам таке диво урядового адміністрування, що ціна на газ для луцьких котелень доведена заднім числом, з 1 січня цього року у 346 доларів, а де обіцяні 228,8? То може знову Тимошенко запросити на сесію міської ради, нехай знижують тарифи і ціну на газ!
А ще краще буде, коли керівники міста прозвітують громаді про свої «досягнення», аргументовано пояснять про ситуацію в усіх галузях, скажуть відверто як далі житиме місто і з якої причини це відбулося. Про плани на найближчу перспективу нехай уже не говорять, бо їх нема, а якщо скажуть що є, то вони не є реальними до виконання. Та й лучани зрештою уже не повірять.
Сьогодні ми бачимо, що доведені до відчаю люди уже виходять на перші акції протесту, не за спланованими сценаріями, а ідуть на вулицю відстоювати своє право на гідне життя. Зокрема, у Луцьку вже виходили підприємці. А що ж зробила у відповідь луцька влада? Щоб відгородитися від людей, через суд заборонила проведення мітингів. То ж про яку демократію нам розказували усі ці роки?
Влада боїться людей, відчуваючи власну провину та цілковиту неспроможність. Їм сьогодні соромно поглянути в очі . Але це вже недовго.

Іван Смоленг, голова Луцької міської організації Партії регіонів

Категорія: Інтерв'ю | Переглядів: 856 | Додав: volynregion | Рейтинг: 0.0/0 |