Saturday, 20.04.2024, 12:42

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  February 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » February » 20
Нас українців зараз трішки більше, ніж 46 мільйонів. Так каже Держкомстат. А ще в 90-му році нас було майже 52. А щороку вмирає – 300 тисяч українців. Щомісяця в Україні згасає невеличке містечко, 20 тисяч – навіть не кожен районний центр має стільки жителів.
Годі й казати про села, які просто тануть на очах. Безлюдніє і Волинь. Чому ж наша область перетворюється на безлюдну пустелю?
Невже і наш синьоокий край нагадуватиме Чорнобильську зону: порожнє село, завалені хати. Тільки причиною цьому буде не техногенна катастрофа, а вимирання селян.
В Локачинському районі Волинської області зараз розташовані 54 села. Скільки їх буде чер ... Read more »
Категория: Волинські новини | Просмотров: 749 | Дата: 20.02.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Іваничівський район здавна славився своїми людьми та їхньою працьовитістю. Ще декілька років тому він займав чинне місце, випереджаючи по окремих показниках Горохівський та Луцький райони. І нашому краю пророкували світле майбутнє, але, як говорять, "не кажи гоп доки не перескочиш."
Після помаранчевої революції до влади у районі, як і практично по всій області прийшли випадкові люди, бездарні керівники.
Під час виборів 2006 року район лишився єдиного депутатського мандата в обласній раді і про іваничівців забули. Адже представники інших районів у керівному органі області лобіювали лише власні інтереси.
Не знайшов підтрмки ... Read more »
Категория: Волинські новини | Просмотров: 826 | Дата: 20.02.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Сьогодні, на засіданні Асоціації міст України Тимошенко нарешті визнала, що через кабальні ціни на газ розрив у Державному бюджеті щодо ціни для бюджетних організацій з реальними виставленими цінами в цілому по країні складає 521 млн. грн.
Реальних механізмів – як «залатати» бюджетну дірку і полегшити становище НАК «Нафтогазу» та підприємств теплокомуенерго прем’єрка не надала. Також пані Тимошенко намагалася запевнити муніципальну владу, що їм не доведеться покривати різницю в ціні на газ зі своїх «не дуже оптимістичних доходів». Наразі голова уряду впевнена, що кризи неплатежів за комунальні послуги в Україні ще не має. Дивно, що ... Read more »
Категория: Новини України | Просмотров: 600 | Дата: 20.02.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Поки губернатор області М. Романюк в Києві розмальовує гарну картину щодо ситуації в регіоні в умовах економічної кризи (під час брифінгу заступника Глави Секретаріату Президента України Романа Безсмертного 18 лютого), в багатьох містах та в центрі області люди масово виходять на вулиці із закликами до місцевої влади вжити негайних заходів щодо погашення боргів із заробітної плати.
Так, нещодавно, 16 лютого, працівники Луцького картонно-руберойдового комбінату, які вже декілька місяців не отримують зарплатні, з акцією протесту виступили перед керівництвом з вимогою виплатити зароблене, щоб хоч якось прокормити свої сім’ї. Проте, вирішити назрілу пробл ... Read more »
Категория: Волинські новини | Просмотров: 589 | Дата: 20.02.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Цього тижня українське суспільство сколихнула ціла хвиля масових відключень міст від теплопостачання. Наразі - це Дніпропетровськ, Луганськ, деякі міста Кримського півострову залишаються без тепла.
18 лютого також було повідомлено, що 168 котелень Донецька повинні бути відключені від газопостачання, але представники місцевої влади, керуючись законодавстовом України, прешкодили цьому, хоча чи надовго їм вдасться стримати натиск НАК «Нафтогазу» - невідомо. В черзі на відключення і ряд інших міст, серед них - Запоріжжя, Одеса, Сімферополь, Євпаторія, Івано-Франківськ та ін. І це не кадр із якогось страшного кінофільму – це реальність, з якою найближчим ... Read more »
Категория: Волинські новини | Просмотров: 578 | Дата: 20.02.2009 | Рейтинг: 5.0/1

Україні потрібно, щоб уся влада разом з президентом і прем’єр-міністром системно працювали, а не постійно з’ясовували стосунки, звинувачуючи один одного у всіх негараздах.
Переконаний, що це буде можливим лише після зміни усієї влади. Ми усі маємо можливість порівняти сьогоднішню, доволі непросту ситуацію в країні з тим періодом, коли уряд очолював Віктор Янукович.
Тоді була робота, стабільність і вимальовувалася приваблива перспектива для країни та її громадян. Усі, хто важко працював, відчули подих цивілізованого життя з власними можливостями.
А що ми маємо сьогодні? Підприємства закриваються, люди втрачають роботу, їм не виплачують зароблене ... Read more »
Категория: Інтерв'ю | Просмотров: 855 | Дата: 20.02.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Ми вже який раз звертаємо увагу волинської влади на ті суттєві проблеми місцевої медицини, які уже важко пояснити з позиції якоїсь законної норми. Ми розуміємо, що в країні закони не діють, панує вседозволеність і безкарність, влада убога і примітивна, але коли йдеться про допомогу ближньому в біді, а ще й через хворобу, на наше глибоке переконання має превалювати дещо інше, як то совість та мораль.
На своє звернення до влади щодо діяльності в обласній лікарні благодійної місії «Надія», ми отримали доповідну записку від головного лікаря на ім’я голови обласної ради про роботу установи в цифрах і коментарях, що свідчить, безумовно, про певний потенціал ... Read more »
Категория: Волинські новини | Просмотров: 713 | Дата: 20.02.2009 | Рейтинг: 5.0/1