Thursday, 02.05.2024, 04:30

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  June 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » June » 10
Голова обласної організації Олександр Башкаленко 9 червня взяв участь у засіданні Політради Партії регіонів, де обговорювалися ряд визначальних для Партії регіонів питань та напрямки роботи партійних організацій в сьогоднішніх політичних умовах.

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович пояснив учасникам засідання своє рішення йти на всенародні вибори. Він вважає, що для проведення системних реформ, вирішення проблем, що стоять перед країною, обов’язково потрібна підтримка усіх людей. Партія регіонів ніколи не була ініціатором виборів президента у парламенті і не виступала за продовження повноважень діючого складу ради.

Усі присутні на засідан ... Read more »

Категория: Волинські новини | Просмотров: 489 | Дата: 10.06.2009 | Рейтинг: 0.0/0

23 травня, у селищі Ратне відбулася розширена нарада з головами місцевих організацій Партії регіонів. Тоді про діяльність Ратнівської районної організації ПР звітувала - голова організації Валентина Краглик. Вона зазначила, що рейтинг ПР у районі, порівняно з минулими роками, значно зріс. Селищна рада у багатьох питаннях йде назустріч партійцям, і проблеми на місцях зараз вирішуються значно простіше. Також зростає кількість бажаючих стати членами ПР.

... Read more »

Категория: Інтерв'ю | Просмотров: 656 | Дата: 10.06.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Біда одна не ходить і прем’єр має дедалі більше змоги у цьому переконуватись. Її політика - це замок із соломи. Одного сильнішого пориву вітру було достатньо, аби все розвалилося. На підтвердження цьому, у вівторок, прес-служба Рахункової палати повідомила, що за результатами проведеного аудиту, у першому кварталі бюджетні завдання не виконані ні по доходах, ні по витратах.

"Повний провал бюджетної політики прихований за рахунок переплати податків і зборів у 1,6 рази. Приблизно на 14 млрд. грн. Крім того, не відшкодовано ПДВ - 15 млрд. грн... Основним інструментом демонстрації успіху є максимальне вимивання оборотних коштів платників податків", - наголо ... Read more »

Категория: Новини України | Просмотров: 515 | Дата: 10.06.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Є таке правило. Що б не сталося, все одно знайдеться той, хто скаже: «Я так і знав!». Така ж ситуація і з «ненародженою коаліцією». Юрій Луценко підігрітий заявами про відсутність зйомок його німецького вояжу, теж зявився на політичному горизонті в образі праведника. На засіданні Кабміну він повідомив, що спроба створення коаліції – це прагнення прибічників Януковича незаконно працевлаштувати свого лідера на президентське крісло. Для того, щоб потім за спиною формального лідера займатись брудними справами. Він як і президент швиденько перелаштувався в аварійнио-праведний режим. На його думку, переговори про створення широкої коаліції були зірвані, у тому чи ... Read more »
Категория: Новини України | Просмотров: 470 | Дата: 10.06.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Багаті люди люблять спокій та затишок. В місті з його метушнею, цього не знайдеш, тому треба відпочивати на дачі, землю під яку можна отримати від сільської ради, обраної небагатими селянами. На якій підставі сільрада видасть землю приїзжому, коли й для своїх людей її часто не вистачає – невідомо. Якщо по-чесному, то багатій мав би вкладати величезні кошти у соціальну сферу та розвиток інфраструктури села, аби стати “своїм” для майбутніх сусідів. Проте на практиці він відчиняє ногою двері кабінету сільського голови, дає мізерний хабар-подачку і “вирішує” свої питання.

Земля села належить людям та громаді. Забравши землю незаконним шляхом, багатій просто ... Read more »

Категория: Волинські новини | Просмотров: 614 | Дата: 10.06.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Працівники Луцького підприємства електротранспорту відчули на власній «шкурі», що таке дешевий піар політиків на чужому горі. Після того як тролейбусники півроку не отримували зарплату, міський транспорт на кілька днів зупинився. Тільки так працівникам підприємства вдалося привернути увагу влади до своєї проблеми. Тоді владці та політики у чергу ставали, щоб нібито, допомогти.

Питання заборгованості зарплати на Луцькому підприємстві електротранспорту неодноразово піднімалося на сесіях міськради. Шиба навіть організував виїзний виконком на підприємство. Обіцялася допомогти луцьким тролейбусникам і Тимошенко. Як з’ясувалося – голослівно. Хоч, че ... Read more »
Категория: Волинські новини | Просмотров: 550 | Дата: 10.06.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Бюджет країни дефіцитний! Люди місяцями не отримують зарплат, пенсії та соціальні допомоги – теж уже під загрозою! А чиновники на чолі з Тимошенко продовжують «кричати» про свої благі наміри - змінити життя українців на краще. Та як бачимо, методи наших можновладців чомусь лишень шкодять громаді. Замість прийняття дієвої антикризової програми владці вкотре поповнюють бюджет та власні кишені за рахунок платників податків.

Серед новацій урядовців чергове посилення фіскального тиску на бізнес та населення. Цього разу під гарячу руку владців потрапили виробники спиртних напоїв. Вони запропонували поправки до закону «Про ставку акцизного збору на спир ... Read more »

Категория: Новини України | Просмотров: 520 | Дата: 10.06.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Кабінет міністрів у рамках впорядкування системи надання пільг окремим категоріям громадян до 2012 року має намір накласти мораторій на введення нових видів пільг та розширення переліку категорій одержувачів.

Текст відповідної стратегії оприлюднений на його сайті Кабміну у вівторок.

Шляхи реалізації стратегії передбачають, насамперед, скорочення переліку категорій отримувачів пільг за професійною ознакою.
Як кажуть, економіка повинна бути економною, але ж не за рахунок тих громадян, які потребують допомоги від держави. Чомусь собі не скасовують пільги та надбавки. Ось як виконуються обіцянки, що багаті поділяться з бідними, тільки з ... Read more »

Категория: Новини України | Просмотров: 521 | Дата: 10.06.2009 | Рейтинг: 0.0/0