Thursday, 02.05.2024, 05:48

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  June 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » June » 11
За результатами аудиту Рахункової палати, Бюджет-2009 за перший квартал не виконано ні по доходах, ні по видатках. 
"За підрахунками Рахункової палати, які ніхто не береться спростувати, повний провал бюджетної політики приховано за рахунок переплати податків і зборів у 1,6 рази. Приблизно на 14 млрд грн. Крім того, невідшкодованого ПДВ - 15 млрд грн", - йдеться в повідомленні.
Так, за словами голови палати Валентина Симоненка, проект державного бюджету вимагає істотної доробки в частині приведення його у відповідність з економічними реаліями і викликами світової фінансової кризи, а тому - перегляду бюджетних та макроекономічних показників.
... Read more »
Категория: Новини України | Просмотров: 702 | Дата: 11.06.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Селяни знову потерпають від чергової «ініціативи» влади. Цього разу урядовці загнали село у ще глибшу яму, запровадивши закон згідно якого вся свійська худоба підлягає обов’язковій паспортизації. Не встигли власники свиней оговтатися від попередньої новації урядовців, щодо обов’язкової ідентифікації свиней, за яку потрібно викласти 40 гривень за «сережку», як знову треба трясти і без того порожні гаманці українських селян.

Сільгоспвиробники обурюються, адже у них і без того вистачає усіляких документів на свійську худобу, за які вже викладено кругленькі суми. А тут ще й кожна корова, кінь, свиня чи вівця повинні ніби повноцінні громадяни України мати вл ... Read more »

Категория: Новини України | Просмотров: 581 | Дата: 11.06.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Схоже, Юлія Тимошенко почала ще активніше «пудрити» електорату мізки. З наближенням президентських виборів по телебаченню все частіше з’являються піарні виступи прем’єрки на кшталт «я вас врятую від кризи». Та у ролі «супергероя» леді Ю схоже українці так і не побачать. Про це свідчать останні опитування виборців. Адже у Тимошенко було достатньо часу продемонструвати своє істинне обличчя. Тому у «повітряні» обіцянки прем’єрки вже ніхто не вірить.

Вочевидь, Тимошенко вважає українців сліпими кошенятами, якщо хоче щоб у її голослівні антикризові обіцянки повірив електорат. Знайшли дурних! Остання заява Тимошенко, з якої українцям випала нагода добряче поре ... Read more »

Категория: Волинські новини | Просмотров: 555 | Дата: 11.06.2009 | Рейтинг: 0.0/0

У своїй промові під час конференції 9 червня, Віктор Ющенко намагався бути щирим та відкритим. Ця тактика вже не один раз зіграла йому на руку. Щоправда останній був трохи перебільшений. Всі добре пам’ятають фразу «Ці руки нічого не крали». Вона вже давно стала класикою гумористичного жанру. І президент надалі продовжує діяти в характерному стилі. «Я перед вами, як перед іконою, хочу сказати, що я нікого з вас не образив». Можливо конкретно присутніх ні, але тих сорок з копійками мільйонів таки зачепив. Принаймні довіру підірвав і показав, що гарант не завжди виконує обіцяне.

Перефразовуючи Ісуса Христа він зазначив: «Чи є серед вас безгрішні люди? Немає ... Read more »

Категория: Новини України | Просмотров: 551 | Дата: 11.06.2009 | Рейтинг: 0.0/0

 На другий день Трійці древній Любомль відзначав День міста. Залишитися осторонь цієї події представники місцевої районної організації Парті регіонів просто не могли. Партійці активно долучилися до масового відзначення свята. Численних жителів та гостей райцентру, а їх того дня у Любомлі зібралося близько двох тисяч, тепло привітали представники Парт ... Read more »
Категория: Волинські новини | Просмотров: 485 | Дата: 11.06.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Хоча Юлія Тимошенко обіцяла журналістам не коментувати критику президента на її адресу. Видно, що все ж довелося. Після того, як криза показала хто є хто, в хід ідуть будь-які методи. Президент напирає на прем’єра, прем’єр на президента і жоден не може перетягнути благеньку ковдру українського добробуту на свій бік. 

9 червня, Ющенко знову заявив, що для розрахунків з Росією була проведена емісія в розмірі 3,8 млрд.грн. За його словами, для розрахунків за газ інших коштів у державі не було, немає їх і тепер. Заяви резонні, дивним є інше. Президент поводиться так, ніби він в державі не при справах, а просто на правах стороннього спостерігача. Чи ... Read more »
Категория: Новини України | Просмотров: 543 | Дата: 11.06.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Нещодавньо Верховна Рада ухвалила закон, що вводить мораторій на вилучення та продаж заставного майна (автомобілі, іпотечне житло та ін.). Наразі цей документ перебуває на розгляді у президента. Якщо Віктор Ющенко його підпише, то, на думку аналітиків, кредитний ринок відновиться лише за кілька років.

«Заставний мораторій» спричинить дестабілізацію ситуації на кредитному ринку країни. Через що банки і самі позичальники, врешті-решт, відчуватимуть ще більші труднощі, ніж тепер.

Тож аналітики та представники банківських кіл вважають прийняття цього законопроекту популістським та спрямованим на популяризацію «антикризових» заходів серед населення перед ... Read more »

Категория: Новини України | Просмотров: 552 | Дата: 11.06.2009 | Рейтинг: 0.0/0