Thursday, 02.05.2024, 11:15

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  June 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » June » 01
1 червня у Міжнародний день захисту дітей обласне відділення Дитячого фонду України провело традиційний благодійний марафон «Поспішаймо творити добро». Для Волинської обласної організації Партії регіонів участь в акції стала вже багаторічною доброю традицією. Цього року обласну організацію представляв Андрій Мельник, заступник голови Волинської організації ПР. Він зазначив, що ті заходи, які проводить фонд, головою якого є Олена Грінченко – це хороша і, головне, багатократна справа. Адже аналогічні акції проводяться і до Різдвяних, Великодніх свят, тощо. «Приємно, що і підприємці і депутатський корпус одностайно підкреслюють, що доля дітей, позбавлених батьк ... Read more »
Категория: Волинські новини | Просмотров: 575 | Дата: 01.06.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Богдан Шиба знову накликав на себе гнів луцької громади. Цього разу, своєю ідеєю знищити частину одного зі скверів обласного центру. Нещодавно мешканці вулиці Кравчука всі гуртом читали і обурювалися інформацію від міської влади, де була змальована схема вирубки дерев у їх улюбленому та багаторічному сквері. Ось це турбота влади про озеленення міста?

Вже багато років сквер на вулиці Кравчука не лише окраса району, а життєва необхідність - там постійно прогулюються мами з колясками, граються діти: бо більше ніде, скрізь багатоповерхівки та автостоянки, а тут хоч клаптик природи та незагазоване повітря.

Виявляється, така чудова місцина Шибі не потр ... Read more »

Категория: Волинські новини | Просмотров: 578 | Дата: 01.06.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Інколи при будівництві чергового «об’єкту» виникає запитання, а чи погоджене питання в департаменті архітектури міста? Якщо так, то хто контролював це питання?
Мотивуючи потребу збільшення меж міста та масового будівництва, місцева влада керується показниками збільшення кількості населення, кількості автомобілів тощо. При цьому, ніхто не враховує естетичних моментів. Адже будується не на рік і не два. Є одна фраза, яку у віках закарбували часи Хрущова: «Немає нічого більш постійного – ніж тимчасове». Курники в центрі міста, яскраво це демонструють. Різнобарв’я балконів і перетворення їх жителями на підсобні приміщення роблять схожою центральну вулицю ... Read more »
Категория: Волинські новини | Просмотров: 697 | Дата: 01.06.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Затвердження генерального плану обласного центру наближається до фінішу. Все зроблено згідно законодавства, переконують місцеві чиновники , провели кілька громадських слухань, запросили фахівців. Виникає питання: навіщо? Очевидно, що все одно луцькі очільники все зроблять навпаки, з користю звісно для себе, і аж ніяк не для громади міста.

Генплан обласного центру не змінювали з радянських часів, кажуть владці. Тому прийшов час все «перекроїти» на свій лад. Згідно нового «геніального» плану Луцьк має розширити свої межі на півтори тисячі гектарів. Для цього землю міська влада хоче забрати у сільських громад. Ті звісно від ініціативи Богдана Шиби не в зах ... Read more »

Категория: Волинські новини | Просмотров: 545 | Дата: 01.06.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Нарада із головами сільських та селищних рад, який був організований за вказівкою Тимошенко 23 травня має конкретну ціну. І в кризових умовах, які на сьогодні склалися в державі - це було вельми дороге задоволення. 15 мільйонів гривень – така ціна наради прем’єра. Про це заявив в ефірі телеканалу «Інтер» депутат від ПР Микола Азаров.

На думку нардепа, уряд, таким чином, «грубо порушив бюджетний кодекс, тому що з резервного фонду можна надавати кошти на стихійне лихо, але не на збори, нараду тощо».

Зі слів голови Волинської обласної ради Анатолія Грицюка стало відомо, що для переїзду делегатів з області було скеровано 16 транспортних одиниць. При ць ... Read more »

Категория: Волинські новини | Просмотров: 835 | Дата: 01.06.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Міркування з приводу…

(заслужений лікар України, головний лікар Ратнівської центральної районної лікарні у 1971-2005 р.р. Володимир Сичук)

Серце щемить, коли спостерігаєш як руйнується те, що раніше процвітало, як беруться до життєво важливих справ «далекі» люди, як «світлі» голови та справді професіонали виявляються непотрібними своїй державі. Спостерігаючи це поволі розумієш, якщо так буде і далі - ми приречені…

Хочу висловити своє зауваження з приводу кадрової політики, що спостерігається у керівництва Ратнівського району та ЦРЛ. На мою думку воно приречене на провал.

Якщо за останні чотири роки в район прибув лише один ліка ... Read more »

Категория: Волинські новини | Просмотров: 864 | Дата: 01.06.2009 | Рейтинг: 0.0/0