Thursday, 02.05.2024, 01:32

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  June 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » June » 26
Дорогі співвітчизники!

Від усього серця поздоровляю вас із державним святом – Днем Конституції України. За драматичних обставин, під час знаменитої «конституційної ночі» була прийнята перша Конституція незалежної України. Вона відкрила правовий шлях до побудови нашої суверенної держави - і в цьому головний постулат Конституції.

Нелегкі випробування пройшли ми на цьому шляху. І сьогодні ми маємо зробити не менш відповідальний і великий крок у розвитку держави і нашого суспільства.

Основний Закон вимагає оновлення, як вимагає оновлення і все наше життя.

... Read more »

Категория: Привітання | Просмотров: 682 | Дата: 26.06.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Шановні друзі!

Прийміть сердечні вітання з прекрасним і незабутнім святом – Днем молоді! Воно таке особливе та унікальне, як і сама молодість - пора любові, невичерпної віри у власні сили й прагнення змінити світ.

Усі надії на кращі зміни ми пов'язуємо з молоддю. Ваша енергія, творчість, сміливість дають впевненість в тому, що надбане старшим поколіннями не буде втрачене. Саме разом з вами, вашою наполегливістю ми будемо будувати заможну та могутню Україну, у якій ви будете жити і пишатися цим.

Сьогодні, коли ми рішуче прагнемо змінити все наше життя, ми бачимо, що в перших ряда ... Read more »

Категория: Привітання | Просмотров: 709 | Дата: 26.06.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Народний депутат України, заступник голови Партії регіонів, міністр вугільної промисловості в Опозиційному уряді Сергій Тулуб, коментуючи поточну ситуацію у вугільній галузі, відзначив, що народні депутати України – члени парламентського Комітету з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політки та ядерної безпеки на засіданні Комітету, що відбулося 23 червня 2009 року, так і не отримали від в.о. Міністра вугільної промисловості України С. Офіцерова чіткої відповіді на жодне з проблемних питань.

«На жаль, в котрий раз підтверджується, що керівна команда «професіоналів» Мінвуглепрому продукує, а не долає кризові явища у вітчизняній вугільній пром ... Read more »

Категория: Інтерв'ю | Просмотров: 635 | Дата: 26.06.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Рожищенський район наразі переживає, м’яко кажучи, не найкращі часи. Втім, які і всі подібні аграрні райони області. Нинішній непрофесійний та популістський уряд селян уже довів до відчаю. Аби їх почули – вони вже вдаються до страйків. Здається, й самі чиновники вже усвідомили, яким нестерпним зробили життя селян, проте, визнавати цього категорично не хочуть. А для чого? Чим же вони їм зараз можуть допомогти? Бюджетні кошти поволі перетворюються на передвиборчий гаманець прем’єра та президента. Спостерігаючи таку невтішну картину люди, в тому числі і кожен селянин, здається, в майбутньому вже більше не помиляться у своєму виборі – і не допустять до влади цин ... Read more »
Категория: Інтерв'ю | Просмотров: 794 | Дата: 26.06.2009 | Рейтинг: 1.0/1

Партія Регіонів знову наполягає на необхідності парламентського контролю за розподілом коштів кредиту Міжнародного валютного фонду (МВФ).

«Ми сьогодні не можемо допустити, щоб ці гроші (кредит МВФ – ред.) використовувались на розсуд якоїсь купки політиків, які вже багато років, фактично, пустила країну під укіс», - сказав лідер партії Віктор Янукович у Запоріжжі.

Зокрема, Янукович назвав головною вимогою ПР прозорість використання кредиту МВФ, Крім того, він зазначив, що рішення про виділення наступного траншу кредиту МВФ, повинне прийматися «не кулуарно прем’єр-міністром і президентом, а за законом і Конституцією, на Верховній Раді».

Зокрема, за ... Read more »

Категория: Позиція партії | Просмотров: 534 | Дата: 26.06.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Закон, що передбачає підвищення мінімальної заробітної плати, вчора пройшов у першому читанні у ВРУ. Разом з тим радіти ще рано, оскільки, окремі депутати стверджують, що таким чином вони лише висловили згоду із позицією Партії Регіонів у тому, що мінімальна платня на сьогодні і дійсно не відповідає реаліям.
Невдовзі очікується друге читання і тут все буде вже не так просто. БЮТ, які утримались від голосування,схоже, і далі стоятимуть на своєму. Більшість НУНС швидше за все приєднається до провладного блоку. Литвин і далі перебуває у стані роздвоєності і очікування, хоча зрештою, тактика сидіння на двох стільцях відразу, у випадку спікера вже ніког ... Read more »
Категория: Новини України | Просмотров: 513 | Дата: 26.06.2009 | Рейтинг: 0.0/0