Thursday, 02.05.2024, 03:16

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  June 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » June » 23
Тепер, у весільному альбомі молодят буде місце для третього зайвого. Майбутній памятник провіднику українських націоналістів має бути розташований на майдані напроти установи луцького відділу РАЦС, - таке рекомендаційне рішення прийняла комісія з питань підбиття підсумків конкурсу проектів памятника Степану Бандері при Луцькраді.

Також в ході експертного обговорення прийнятності варіантів присутні заслухали думку громадськості в особі голови Братства вояків ОУН-УПА Волинського краю імені Клима Савури Василя Кушніра та кандидата історичних наук Володимира Дмитрука, які апелювали до того, щоб розташувати пам’ятник провіднику українських націоналістів нав ... Read more »

Категория: Волинські новини | Просмотров: 526 | Дата: 23.06.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Ось в чергове перечитуємо листа нашого «дорогого» очільника Волиньради Анатолія Грицюка до пані Тимошенко і сльози на очі навертаються. Щоправда від сміху. У листі А. Грицюк «слізно» благає допомогти матеріально, невідомо тільки кому - йому чи області. З письмового звернення до прем’єрки випливає, що неабияк очільник облради печеться за газове питання саме у Ківерцівському районі. Складається таке враження, що саме на цьому районі для Анатолія Петровича Волинь і завершується. Бо тут, як виявляється проживає найбільше прихильників БЮТ і, мабуть, саме тому решти волинян для нього просто не існує. Такої відкритої «дискримінації» в області ще не спостерігалося. ... Read more »
Категория: Волинські новини | Просмотров: 571 | Дата: 23.06.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Випадок на Кіровоградщині за участі депутата від БЮТ Віктора Лозинського сколихнув всю Україну. Адже неправомірні дії нардепа спричинили навіть не міжнародний скандал, як у випадку з Юрієм Луценко, а смерть людини. Наразі Партія регіонів виступила з ініціативою створити тимчасову спеціальну комісію для розслідування обставин цього жахливого інциденту.

До такого рішення регіоналів спонукала величезна кількість запитань та неточностей у справі смерті безробітного 53-річного Валерія Олійника. Лихо трапилося неподалік Голованівська, що на Кіровоградщині. У версію правоохоронців громадськість не дуже то й вірить. Адже її фантастичні факти лише доводять сваві ... Read more »

Категория: Новини України | Просмотров: 532 | Дата: 23.06.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Шквал невдоволень після «славнозвісного» авторського листа Анатолія Грицюка до Юлії Тимошенко не змусив себе чекати. Так особистий прийом громадян головою Волинської обласної ради перетворився на сварку, з якої пан Грицюк переможцем не вийшов. На прийом до очільника облради завітали обурені працівники недобудованої Іваничівської лікарні, про яку пан Грицюк так часто згадує у листі та наголошує на тому, щоб з держбюджету на цю медустанову кошти не виділялися. Йдеться про 2,5 мільйони гривень на завершення будівництва лікарні, яке триває ще з 1989 року.

Такі дії дуже обурили мешканців району, адже на лікарню вони чекають вже два десятиліття. Головна медичн ... Read more »

Категория: Волинські новини | Просмотров: 530 | Дата: 23.06.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Нещодавно Віктор Ющенко представив Проект змін Конституції. Що ж цікавого можна вичитати у документі президента, який він пропонує ухвалити, як головний Закон України.

Першим і одним з основних мінусів є запропонована норма затвердження будь-яких змін до Основного закону винятково шляхом референдуму. Доказом цього є дані статистики, які свідчать, що більшість українців за останні п’ять років розчаровані у виборах і референдум, за словами людей, теж нічого не дасть, адже помаранчева влада на виборах обіцяла одне, а не зробила нічого і до думок людей ці політики ніколи не прислухалися.

Черговими сюрпризами від Віктора Ющенка є запропоноване створення д ... Read more »

Категория: Новини України | Просмотров: 512 | Дата: 23.06.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Кабінет міністрів використовуватиме кошти державного бюджету для ведення президентської виборчої кампанії Юлії Тимошенко". Такі думки озвучують останнім часом провідні експерти і небезпідставно.

Юлія Тимошенко заявила про те, що вона йде на президентські вибори, а на другий день повідомила, що водночас не збирається складати з себе повноваження прем’єра і йти у відпустку на час кампанії. Це говорить про те, що передвиборчий штаб БЮТ буде переміщений у будівлю кабінету міністрів. Враховуючи те, що зараз відбувається з формуванням бюджету, стає очевидним те, що одним з гаманців політичної сили Юлії Володимирівни на майбутніх ... Read more »
Категория: Новини України | Просмотров: 514 | Дата: 23.06.2009 | Рейтинг: 0.0/0