Thursday, 02.05.2024, 14:05

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  June 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » June » 16
Черговою жертвою безрезультатної реалізації «Українського прориву» став Йосип Вінський. Цього разу «розбори» розпочинаються між тісними «побратимами». Взаємні «поцілунки», трояндові привітання переростали у відкриту конфронтацію. Під надуманими приводами, які нашепотіли колеги по біло-сердечному цеху, Тимошенко почала процес «очищення» конкурентів від президентських амбіцій.

Аби публічно представити свою боротьбу з корупцією на вищих щаблях влади очільниця уряду зробила гучну заяву

«Якщо я ловлю його на тому, що він не робить те, що обіцяв, і нечесно поводиться з фінансами, мені байдуже, як це сприймає будь-хто. Він піде у відставку, і я думаю, що це ... Read more »

Категория: Новини України | Просмотров: 502 | Дата: 16.06.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Чергова комунальна програма «Дахи» Богдана Шиби – зазнала фіаско? Минулоріч градоначальник обласного центру пообіцяв, що на всіх багатоповерхівках красуватимуться надійні та якісні шатрові дахи. Та от, мабуть, мер з відповідним заступником погано порахували кошторис програми, чи просто не розраховували на те, що пообіцяють багато, а виконають лише мізер. Або покладали, мабуть, надії і на те, що багатообіцяюче гасло з часом просто забудуть. Тож, виконувати програму мерія таки взялася. Та от згодом довелося внести корективи у кошторис програми, адже необхідних грошей на встановлення шатрових дахів просто немає.

Більшість покрівель луцьких багатоповерхівок ... Read more »

Категория: Волинські новини | Просмотров: 523 | Дата: 16.06.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Рішення уряду про скасування платних послуг у вищих навчальних закладах набуде чинності найближчими днями. Про це повідомили в Управлінні у зв’язках із засобами масової інформації Секретаріату Кабінету міністрів України.
У повідомлені нагадується, що це питання було розглянуто і прийнято одностайно на засіданні Кабінету міністрів 10 червня ц.р.

Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко наголосила на неприпустимості стягнення зі студентів додаткових коштів у процесі навчання.

Але як показала практика, це всього лише слова. Очевидно, прем’єр має багато інших більш важливих справ, а тому студенти і далі платять гроші за ряд послуг, що надає навчальна устано ... Read more »

Категория: Новини України | Просмотров: 556 | Дата: 16.06.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Кабінет міністрів вирішив заощадити на виплатах вкладникам Ощадбанку СРСР, запропонувавши парламенту виключити норму про індексацію заощаджень на рівень інфляції. Депутати вже відмовляються підтримувати пропозицію уряду, а експерти вважають, що така ініціатива підриває довіру до нинішньої фінансової системи.

У Верховній раді було оприлюднено урядовий законопроект # 4662 "Про внесення змін до закону Про держгарантії поновлення вкладів громадян України", що затверджено на засіданні Кабміну 10 червня.

З документа вилучено норму про індексацію заощаджень на рівень інфляції при видачі внесків, страхових внесків та погашення цінних паперів. Отримати індекс ... Read more »

Категория: Новини України | Просмотров: 489 | Дата: 16.06.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Луцька мерія занепокоєна криміногенною ситуацією в місті. І це ще раз доводить: «Поки грім не вдарить - чоловік не перехреститься». Така тенденція виникла не сьогодні і не вчора і не лише тому, що у світі лютує економічна криза. Факт – що всі ми родом з дитинства і від того наскільки воно буде наповненим, і йдеться не лише про гроші та дорогі цяцьки, залежатиме якість нашої дорослості. Від того, наскільки корисно молодь може проводити свій час залежить, наскільки безпечним буде в подальшому життя сусідів по місту. Криміногенна ситуація і надалі зростатиме, і це не сльози песиміста, а цілком логічні прогнози. По-перше, на вулиці літо, а значить – канікули. У ... Read more »
Категория: Волинські новини | Просмотров: 783 | Дата: 16.06.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Вже вдосталь попіарилися чиновники на газифікації українського села! Масштабні кампанії та сільські гуляння, на зразок: «а у нас є газ», з легкої руки урядовців можна віднести до минувшини. Скінчилася газифікація найменших територіальних одиниць нашої держави так і не набравши обертів.

Отож, урядовці, зокрема Міністр із питань житлово-комунального господарства Олексій Кучеренко, вважають, що село сьогодні може обійтися і без такого блага цивілізації як газ. Граються урядовці з нами, мов з дітьми «дали цукерку, потім забрали».

В Україні села залишаться без цього блага цивілізації через високу вартість блакитного палива та самого процесу газифікації. ... Read more »

Категория: Волинські новини | Просмотров: 516 | Дата: 16.06.2009 | Рейтинг: 0.0/0