Thursday, 02.05.2024, 14:23

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  October 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » October » 20
Сьогодні дівчина, яка впала з мур Луцького Замку на джазовому фестивалі, що відбувся наприкінці літа, вперше спробує стати на ноги. Не без допомоги милиць. Лікарі дозволять їй простояти всього кілька секунд. Сидіти вона зможе лише через кілька місяців, та й ходити, в найкращому випадку, місяців через два.

Луцький замок Любарта – одне з найвизначніших історичних місць міста - останнім часом славиться проведенням різноманітних концертів, вечорів, нічних посиденьок на його території. Цю історію неважко було забути, адже інформацію про неї замовчували. Наприкінці літа в Луцькому замку проходив джазовий фестиваль. Багато шанувальників з усієї України з’їх ... Read more »

Категория: Волинські новини | Просмотров: 692 | Дата: 20.10.2009 | Рейтинг: 4.9/7

Через недбалість деяких урядовців селяни сьогодні зіштовхнулися з реальною загрозою бути обдуреними та обкраденими.

Орендарі – ті люди, які намагаються брати землю в тимчасове користування тільки на вигідних для них умовах. Це ті люди, за спинами яких олігархічні статки, а вони прагнуть ще більшого: позабирати останню землю у простого люду.

Досить часто великі агроформування намагаються запевнити селян віддати їм землю в оренду і пропонують договір з досить заплутаним текстом, в якому обіцяно найкращі умови: і достойну орендну плату, і взяття на себе витрат на оформлення документів. Та це лише частина айсбергу, видима для селян. Бо те, що гли ... Read more »

Категория: Новини України | Просмотров: 651 | Дата: 20.10.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Міжрегіональний центр видачі документів у Києві повідомив, що термінові закордонні паспорти подорожчали.
Нові розцінки були повідомлені співробітникам Центру у понеділок: «Держмито залишилось на рівні трьохсот гривень, вартість послуг теж не змінилась в ціні. Подорожчали лише бланки».
Якщо раніше виготовлення нового закордонного паспорту протягом десяти днів коштувало 715 гривень, то зараз – 902,10 грн. Виготовлення документу протягом трьох днів обійдеться на сьогодні замість 900 грн. у 1245 грн. Ще 100 гривень буде коштувати бажання зберегти «старий» закордонний паспорт. Ціна за нетермінове виготовлення закордонних паспортів – протягом т ... Read more »
Категория: Новини України | Просмотров: 582 | Дата: 20.10.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Народний депутат України, заступник Голови Партії регіонів Олена Лукаш розповідає про законодавчі нововведення, що стосуються виборів президента:

- Закон «Про вибори Президента України», що діяв на останніх виборах, далеко не ідеальний. Розробляючи зміни до нього, ми прагнули зробити його раціональнішим, аби уникнути щонайменшої можливості фальсифікації. Зміни в законі - результат компромісу, досягнутого між політичними силами, спільна мета яких - перебороти вето Президента. Ми розуміємо, що, як і будь-який закон, він не ідеальний, але багато недоліківвдалося хоча б мінімізувати.

- У чому суть нововведень?

- Основна ідеологія нового ... Read more »

Категория: Позиція партії | Просмотров: 622 | Дата: 20.10.2009 | Рейтинг: 0.0/0

- Підійшов час, коли закон про підвищення соціальних стандартів треба не просто приймати, а його треба вже виконувати. І ми будемо робити все для того, щоб цей закон був проголосований в парламенті в цілому, і щоб він якомога скоріше почав працювати.

Тобто, щоб люди відчули, що сьогодні, в цей складний час для людей, держава може їх захистити від знецінення їх доходів, від такого величезного підняття цін практично на все.

Перебуваючи в регіонах, ми бачимо і чуємо, як зараз бідують малозабезпечені українці. Це - одне з головних питань, яке задають люди.

Категория: Позиція партії | Просмотров: 521 | Дата: 20.10.2009 | Рейтинг: 5.0/1

Колишній міністр з питань житлово-комунального господарства, заступник голови профільного комітету Верховної Ради Олександр Попов прогнозує, що після президентських виборів тарифи на комунальні послуги можуть зрости на 70%. Про це він повідомив журналістам під час відвідування Кременчука (Полтавська обл.).

«Це можливо в тому разі, якщо держава не виділятиме дотацію на покриття різниці в тарифах між ціною, за якою Україна купує газ, і ціною, за якою газ реалізується підприємствам теплоенергетики. Судячи з бюджету-2010, коштів на це немає, то весь час залишається ризик того, що тарифи підніматимуться. Якщо не вкладати в дотації різницю в тарифах, то ці ... Read more »

Категория: Новини України | Просмотров: 552 | Дата: 20.10.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Вийдеш на вулицю, подивишся на біг-борди, що навколо, і … чи то здивуєшся, чи то вже спокійно сприймеш все, як є. А як же воно є? А хто ж його зна! Адже таке враження, що на сьогоднішній день головними претендентами на найвищу державну посаду є …займенники!.. Як не вона, то він.

Судіть самі: «вони балакють, вона- працює», «вони зраджують, вона працює», «вони заважають, вона – працює», і тому подібне. Потім зявляються слогани на кшталт: «Створено стратегічний запас газу – будемо незалежними! Вона працює», «Знищено газову мафію. Вона працює», «Закрито гральний бізнес. Вона працює»… А ще: «антикризова стратегія для агараріїв – рекордний врожай», «ук ... Read more »
Категория: Новини України | Просмотров: 578 | Дата: 20.10.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Якщо у Віктора Андрійовича Ющенко руки, за його словами, нічого не крали, то в Юлії Володимирівни Тимошенко зовсім інша проблема. Її вуха нічого не чули. Звичайно, на побутовому рівні пані Тимошенко сприймає звуки прекрасно. Особливо їй подобається слухати безкорисливих українських естрадних виконавців, які співають про «серце на білому-білому». А от до закликів і критики з боку звичайних українців Юлія Тимошенко залишається глухою.

Нещодавні випадки у Луцьку, Харкові та інших містах тому зайве підтвердження. Минулого тижня прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко доручила терміново ліквідувати заборгованість по зарплаті працівникам Харківського комуна ... Read more »

Категория: Новини України | Просмотров: 571 | Дата: 20.10.2009 | Рейтинг: 0.0/0