Thursday, 02.05.2024, 03:44

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  October 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » October » 21
Ні для кого не секрет, що скрутна фінансова ситуація змусила чимало людей ступити на злочинний шлях. Незважаючи на це у МВС продовжують нахваляти власне безсилля у боротьбі з криміналом. Будь хто, кого зацікавить стан злочинності в країні, зіштовхнеться з проблемою відсутності правдивої статистичної картини. Скидається на те, що головний міліціянт країни навчив своїх підлеглих премудростям «подвійної бухгалтерії». Для народу статистика одна – 97% розкриття усіх злочинів органами внутрішніх справ, неофіційна ж – відома лишень МВС.

Інформаційний потік з телеекранів дає чіткі натяки, що число кримінальних ексцесів постійно зростає. Країну поглинають в ... Read more »

Категория: Новини України | Просмотров: 553 | Дата: 21.10.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Юлія Володимирівна діє у відповідності до чітко продуманого плану. Щотижня село довідується про нові глави сценарію, який має забезпечити прем`єру голоси його жителів – як і підтримку більшості селян України...

На Івана Богослова нещодавно наше село святкувало храм і День Села. Усупереч очікуванням, зі сцени не пролунало жодної передвиборчої агітки і жодного заклику голосувати за ту чи іншу політичну силу. Бо особливої потреби в цьому, видається, немає. Тимошенко діє у відповідності до чітко продуманого плану. Чи не щотижня село довідується про все нові і нові глави сценарію, який має забезпечити прем`єру голоси його жителів, як і підтримку ... Read more »

Категория: Аналітика | Просмотров: 613 | Дата: 21.10.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко розпочала збір пожертвувань на передвиборчу кампанію через інтернет. Цього понеділка на сайті прем'єра з'явилася рубрика Зроби внесок, в якій пропонується зробити пожертвування на підтримку громадського руху Я вибираю Юлю!

"Зроби власний внесок у майбутнє своєї країни: Не залишайся осторонь - підтримай громадський рух "Я вибираю Юлю"! Кожна гривня є цінною для нашої кампанії", - закликає Тимошенко.

Потенційним інтернет-кредиторам пропонується прямо на сайті заповнити бланк і перерахувати гроші за вказаними у ньому реквізитах.

Під цим закликом розта ... Read more »

Категория: Новини України | Просмотров: 627 | Дата: 21.10.2009 | Рейтинг: 5.0/1

Лист на адресу редакції газети «Волинь-Регіон»

«Шановна редакція «Волинь-Регіон», звертаюся до Вас із болем у серці. На сьогоднішній день про всі новини я дізнаюся з екрану телевізора та преси, проте читати пресу чи дивитися телевізор можна тільки з нудьгою, або ж з огидою, тому що на все, що творять наші урядовці спокійно реагувати неможливо.

Чути заклики, щоб ми, прості люди, голосували за того чи іншого політика, і всі обіцяють нам незабаром ситуація зміниться тільки на краще. Але ми дуже добре знаємо, що обіцянкам уже, мабуть, ніхто й не вірить.

Мешканці смт. Стара Вижва знають, як там нещодавно продавали цукор із Дер ... Read more »

Категория: Твоя думка - важлива | Просмотров: 757 | Дата: 21.10.2009 | Рейтинг: 2.0/4

Україна може спати спокійно. Представників фракції БЮТ і «дружніх та солідарних партій», як назвав їх Анатолій Грицюк, голова волинських біло-сердечних, уже не буде принаймні двадцять років за державним кермом.
Таке припущення висловив на з’їзді «Батьківщини» народний депутат Євген Кирильчук. Звичайно, він заявив про це не прямим текстом, а лише сказав присутнім, що у разі програних виборів, «фаворити випадку» будуть змушені піти у підпілля. За його словами, партія за десятилітній період свого існування встигла наплодити видатне покоління молодих політиків. Серед них він назвав, зокрема всім відомого природзахисника Волині Олега Кіндера. Саме йог ... Read more »
Категория: Волинські новини | Просмотров: 595 | Дата: 21.10.2009 | Рейтинг: 0.0/0

В той час, коли весь світ прагне «відхреститися» від газової залежності, окремі українські політики, в цілях електоральної «заманухи» обіцяють газифікувати найвіддаленіші хутори.
Звичайно, для селян такі обіцянки є солодкими, втім, ніхто при цьому не наголошує, у яку копійку обійдеться згодом блакитний вогник на селі. Не секрет, що більшість сільських мешканців не відрізняються високими доходами.
У тому стані, в якому перебуває на сьогодні українське село це в принципі неможливо. Втім, Анатолій Грицюк продовжує затягувати стару пісню, яку заспівала свого часу його шефиня Юлія Володимирівна.

У газеті «Волинь» очільник Волинської обласної ради у ... Read more »

Категория: Волинські новини | Просмотров: 583 | Дата: 21.10.2009 | Рейтинг: 0.0/0