Thursday, 02.05.2024, 13:09

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  October 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » October » 28
65-річниця визволення України від німецько фашистських загарбників пройшла в обласному центрі на диво тихо і непомітно. Єдине, що вказує на свято – це схоже президентський указ. Складалося враження, що для волинського чиновництва – це радше формальність аніж дата, яка заслуговує вшанування.

Підтвердженням сказаному є абсолютна відсутність на території міста державної символіки, яка б вказувала на те, що 28 жовтня визначний день в історії нашого народу. Держустанови, які першими повинні були подати приклад, віднеслися до потреби вивісити прапори доволі пасивно, а що вже казати про інші заклади. Кілька днів перед цим чиовники різних рангів били себе п’ ... Read more »

Категория: Волинські новини | Просмотров: 574 | Дата: 28.10.2009 | Рейтинг: 5.0/1

Я думав, що мабуть вже ніщо мене не може здивувати. Та мушу признатися – помилився. Я все таки не уявляв до якого ступеня пігмейства, моральної деградації і продажності можуть опуститися деякі відомі люди від української науки та української культури.

Маю на увазі те шоу, яке відбулося 24 жовтня на Майдані Незалежності, під виглядом нібито відкритого з’їзду БЮТ, яке іміджмейкери Юлії Тимошенко намагалися видати за всенародне висунення її в президенти.

За все своє життя більш лицемірно-огидного дійства я не бачив. Огидного, бо наскрізь фальшивого. Хіба ж можуть викликати інші почуття люди, які говорять про мораль, але для яких такої категорії прос ... Read more »

Категория: Аналітика | Просмотров: 631 | Дата: 28.10.2009 | Рейтинг: 5.0/2

Виступ нині (сподіваємося, що вже недовго залишилося), керівника українського уряду Юлії Тимошенко на шоу, гучно названого «висуненням її кандидатом в президенти України» на київському Майдані не можна було дивитися без сорому і сміху.

Сорому за ту фальшивість, що наскрізь струменіла від її кожного слова. Розпочала Тимошенко своє звернення «із глибокої подяки, із згадування тих великих героїв, які багато десятиліть і століть виборювали незалежність, міцність України, виборювали її волю, виборювали її право бути самою собою».

Один із тих героїв, які багато десятиліть виборювали незалежність, міцність України - колишній дисидент Степан Х ... Read more »

Категория: Аналітика | Просмотров: 560 | Дата: 28.10.2009 | Рейтинг: 5.0/1

У прес-центрі обласної організації Партії регіонів, що знаходиться на проспекті Волі у Луцьку відбулася прес-конференція за участю голови ВОО Партії регіонів Олександра Башкаленка та представників місцевих ЗМІ.

Приводом до її проведення стала участь Волинської обласної організації Партії регіонів у XII з’їзді Партії регіонів, що відбувся 23 жовтня. Очолював делегацію волинських регіоналів, голова обласної організації - Олександр Башкаленко. Загалом у З’їзді найбільшої політичної сили країни від Волині взяли участь 19 представників, з них 5 делегатів та 14 запрошених. Олександр Костянтинович поділився з журналістами своїми враженнями про З’їзд, на як ... Read more »

Категория: Волинські новини | Просмотров: 716 | Дата: 28.10.2009 | Рейтинг: 5.0/1

За Петра І з'явилася приказка: "У Росії дві проблеми дурні та дороги". Цей вираз не втрачає актуальність і до сьогодні У відповідь на цю приказку хотілося б запровадити луцький її варіант «а у нас дві проблеми Шиба і дороги».

Скільки вже ми чули обіцянок, що скоро проблема відсутності доріг у обласному центрі зникне? Ремонт покриття мер Луцька Богдан Шиба навіть називав справою свого життя. Схоже на завершення каденції градоначальника пріоритети у Богдана Павловича змінилися. Адже віз і нині там, а точніше одвічна грязюка замість нового асфальту на проблемних вулицях обласного центру.

З настанням дощової погоди палкі прокльони на адресу мера шлю ... Read more »

Категория: Волинські новини | Просмотров: 565 | Дата: 28.10.2009 | Рейтинг: 0.0/0

23 жовтня 2009 року XII з'їзд Партії регіонів одноголосно висунув Лідера Партії Віктора Януковича на посаду Президента України.

Що, як правило, ми чуємо від кандидатів на найвищу державну посаду – та ще й у такий день? Як правило, звичні ритуальні фрази. Їх не було. Майже завжди, солодкі обіцянки. Замість них – суворий, об’єктивний аналіз ситуації. Виправдання за те, чого не вдалося? Віктору Януковичу виправдовуватися немає за що.

Не було у виступі Лідера Партії регіонів і того, чого чекали від нього вороги: почуття реваншу за фактично вкрадену перемогу 2004 року. Був біль за безславно втрачені для країни роки. Був чіткий план виходу к ... Read more »

Категория: Аналітика | Просмотров: 542 | Дата: 28.10.2009 | Рейтинг: 0.0/0

"Пільга" - тлумачний словник трактує це слово, як гарантоване державою часткове або повне звільнення фізичних і юридичних осіб від податків. Таких, наприклад, як оплата за проїзд у громадському транспорті. Та що там чиновникам до тих тлумачних словників. У Луцького очільника Богдана Шиби власне трактування цього слова – благодійний внесок.

Ура! Трапилося! Богдана Павловича осінило, як врятувати луцьке підприємство електротранспорту. Щоправда мерська ідея не до душі простим лучанам. Адже градоначальник запропонував збільшити плату за проїзд у маршрутках до 2 гривень, у тролейбусах до 1 гривні. Та й на цьому ініціативність Шиби не вичерпалася. Богдан П ... Read more »

Категория: Волинські новини | Просмотров: 510 | Дата: 28.10.2009 | Рейтинг: 0.0/0