Friday, 17.05.2024, 04:38

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  October 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » October » 28 » У Луцька дві проблеми: Шиба і дороги
У Луцька дві проблеми: Шиба і дороги
11:05
За Петра І з'явилася приказка: "У Росії дві проблеми дурні та дороги". Цей вираз не втрачає актуальність і до сьогодні У відповідь на цю приказку хотілося б запровадити луцький її варіант «а у нас дві проблеми Шиба і дороги».

Скільки вже ми чули обіцянок, що скоро проблема відсутності доріг у обласному центрі зникне? Ремонт покриття мер Луцька Богдан Шиба навіть називав справою свого життя. Схоже на завершення каденції градоначальника пріоритети у Богдана Павловича змінилися. Адже віз і нині там, а точніше одвічна грязюка замість нового асфальту на проблемних вулицях обласного центру.

З настанням дощової погоди палкі прокльони на адресу мера шлють чи не усі мешканці мікрорайону Вишків. На вулицях Петрова, Заньковецької та Вахтангова ні пройти не проїхати. Замість обіцяного покриття суцільне місиво. Мешканці розповідають, на їх вулиці щодня застрягають навіть вантажівки, що там вже казати про маршрутки та легкові автомобілі. Тепер єдиний порятунок для мешканців гумові чоботи.

Якщо вірити обіцянкам мера то Луцьк уже чи не весь покритий новеньким євро-покриттям. Насправді ж ремонтуються дороги поодиноко, неякісно і дуже довго. Усі негаразди Шиба спихає на нестачу коштів у міському бюджеті. Та схоже, що їх там взагалі не має. Адже останнім часом мер взяв собі за звичку, змушувати підприємців виконувати його прямі обов’язки – піклуватися про благоустрій міста. То Богдан Павлович вулиці прибирає за кошт та робочу силу бізнесу, то клумби споруджує не за гроші муніципалітету, а прилеглих підприємств. Тепер по допомогу підприємців Богдан Павлович звернувся і у випадку з дорогами.

Міська рада та Луцькавтодор запропонували підприємствам, що розташовані на проблемних вулицях скинутися на дорогу. Терпець мешканців мікрорайону та підприємців уже настілки урвався, що вони готові пристати на пропозицію Шиби. Але ж і тут здається мерія збирається нагріти руки. Запропонувати дольову участь чиновники запропонували, а про суму допомоги вирішили промовчати.

Крім того варто зазначити що міськрада клянчить гроші у бізнесу лише на тимчасовий ремонт вулиць. Так би мовити, для того, аби зберегти покриття до зими. А що буде далі? Скільки ще мешканцям цього та ще багатьох мікрорайонів Луцька терпіти бездіяльність та безпорадність нинішнього керівництва обласного центру?

Олена Славута

Категорія: Волинські новини | Переглядів: 567 | Додав: volynregion | Рейтинг: 0.0/0 |