Friday, 17.05.2024, 03:49

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  October 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » October » 28 » Волинські регіонали закликають зробити свідомо правильний вибір
Волинські регіонали закликають зробити свідомо правильний вибір
11:12
У прес-центрі обласної організації Партії регіонів, що знаходиться на проспекті Волі у Луцьку відбулася прес-конференція за участю голови ВОО Партії регіонів Олександра Башкаленка та представників місцевих ЗМІ.

Приводом до її проведення стала участь Волинської обласної організації Партії регіонів у XII з’їзді Партії регіонів, що відбувся 23 жовтня. Очолював делегацію волинських регіоналів, голова обласної організації - Олександр Башкаленко. Загалом у З’їзді найбільшої політичної сили країни від Волині взяли участь 19 представників, з них 5 делегатів та 14 запрошених. Олександр Костянтинович поділився з журналістами своїми враженнями про З’їзд, на якому, як відомо, одноголосним рішенням було висунуто лідера Партії регіонів Віктора Федоровича Януковича кандидатом на пост Президента України.

Відомо, що наступного дня після З’їзду Партії регіонів у Києві на Майдані проходив відкритий з’їзд прихильників БЮТу: пафосний шоу-концерт за участю відомих зірок української естради, купа українців різного віку, і, коли Юлія Володимирівна «виїхала верхи» на своєму охоронцеві, то більша частина людей вже давно активно «відпочивала». Потім вона виголосила промову, в якій нічого змістовного з приводу її передвиборної програми не прозвучало, можливо, в цьому був резон, люди були вже не в настрої слухати серйозні речі, а адекватно могли сприйматися тільки зворушливі до сліз балачки про сновидіння прем’єрки. На все це було викинуто неабияку суму грошей, про це свідчить те, що тільки з Волині делегація нараховувала тисячу людей! Це 25 автобусів, по 40 чоловік в кожному. Людей потрібно нагодувати, тож, якщо взяти приблизно по 100 гривень на людину – це вже 100 000, плюс дорога туди й назад – мінімум 5000 грн., тобто виходить, що тільки на делегацію з Волинської області було витрачено понад 300-350 000 гривень. Тепер якщо порахувати витрати на шоу, на апаратуру – то можна тільки уявити, скільки грошей знову на проїдання викинув уряд Тимошенко. Важко зрозуміти на що розраховує Тимошенко? Невже думає, що український народ настільки наївний, що не помічає і не бачить куди йдуть його гроші! У 2004 році на Майдан їхали люди переважно за свої кошти, Юлії захотілося повтору, а за повторне задоволення довелося підшукати чималі гроші, щоправда, Тимошенко, як бачимо, довго не думала..

В ході конференції Олександр Башкаленко коментував дії нинішнього уряду з точки зору опозиції, відповідав на запитання з приводу передвиборної програми Віктора Януковича, обґрунтовував думку, чому саме Партія регіонів в особі її лідера – єдина політична сила на сьогодні, що здатна підняти Україну з колін, на які її поставила політика нинішньої влади та світова економічна криза. «Все пізнається у порівнянні» - наголосив Олександр Башкаленко, наводячи приклади невиконаних обіцянок з програми «Український прорив» від Юлії Тимошенко. Йдеться про демагогію, яку розвела Тимошенко зі своєю командою однодумців у 2007 році. Згідно з даними експертів, тоді було роздано близько 200 прямих обіцянок, що стосувалися різноманітних сфер життєдіяльності країни та суспільства. Вже два роки Тимошенко «виконує» обіцяне, проте загальний показник виконання обіцянок складає лише 0,6 відсотка від загальної їхньої кількості. Ця ж цифра і є оцінкою всієї політики Тимошенко під час її прем’єрства. Найбільш відомим обманом громадян можна вважати обіцяну тисячу кожному, хто мав знецінені заощадження в Ощадбанку, вона говорила, що піде з посади, якщо за два роки кожен, кому заборгувала держава не отримає грошей - зрозуміло ніхто нікуди не пішов; обіцянка створити соціальний ринок ліків за доступними для пенсіонерів цінами теж лишилася порожньою. І це далеко не все, наприклад, прим’єрка обіцяла ввести медичне страхування за рахунок державних коштів для малозабезпечених та пенсіонерів; ще за її словами всі студенти після закінчення навчальних закладів матимуть гарантоване перше робоче місце; заявляла, що дизпаливо повинно коштувати 3,5 грн., а бензин А-95 – «трішки більше, ніж три гривні»; обіцяла газифікувати у 2008-2012 роках гірські населені пункти, зокрема села в районах західної України; розказувала байки, що Інтернет буде підключено в кожному українському будинку, в кожній сільській школі – всі ці і багато інших обіцянок дещо у зміненому вигляді перейшли у теперішню передвиборну програму, яка має гучну назву «Готовність №1». До речі, зараз про колишню програму «Український прорив» намагаються не згадувати лишній раз, і сліду від неї не залишилося навіть на офіційному сайті Тимошенко. Тож, аналізуючи діяльність Тимошенко, можна впевнено говорити про те, що сьогодні вірити Юлії Володимирівні не варто.

Олександр Башкаленко наголосив, що у січні наступного року громадяни України зроблять вибір, за який відповідальними є не тільки ті, хто хочуть бути обраними, але й насамперед ті, хто обирають, тому до виконання свого законного конституційного права потрібно підійти вкрай обережно, розсудливо і серйозно, і, якщо якісь питання чи сумніви виникають у людей, то він готовий зустрічатися і відповідати на запитання стільки, скільки цього потребуватимуть виборці.

Катерина Кітен

Категорія: Волинські новини | Переглядів: 718 | Додав: volynregion | Рейтинг: 5.0/1 |