Thursday, 02.05.2024, 12:04

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  May 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » May » 05
Мораторій на задоволення вимог кредиторів проблемних банків з тимчасовою адміністрацією не буде поширюватися на... фізичних осіб.   

Згідно законопроекту "Про внесення змін до закону "Про банки і банківську діяльність", внесеного депутатом від Партії регіонів Владиславом Лук'яновим, тимчасовий адміністратор зобов'язаний буде "в повному обсязі забезпечити виконання зобов'язань банку перед фізичними особами-вкладниками (крім пов'язаних осіб)".

На думку Лук'янова, фізичні особи - найбільш вразлива частина вкладників. "Часто вони не можуть відстояти свої інтереси в суді. Якщо вводиться тимчасова адміністрація, то банк вже "лежить", і люди повинні мати пр ... Read more »

Категория: Новини України | Просмотров: 640 | Дата: 05.05.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Конституційний Суд України визнав неконституційною норму про виплату допомоги з безробіття з 91-го дня після звільнення за угодою сторін. Нагадаємо, що такий “антикризовий” і антилюдський законопроект вдалося затвердити уряду Юлії Тимошенко з метою економії видатків з Державного бюджету та виплат по безробіттю.

Як ми повідомляли раніше дана норма серйозно звужувала права громадян на працю, зокрема, на відшкодування у разі втрати роботи. Конституційний Суд в своєму рішенні виходив з того, що Конституція не допускає при прийнятті нових законів або внесенні змін до законів звуження вмісту і об’єму існуючих прав і свобод громадян, що діють.

Після обнарод ... Read more »

Категория: Новини України | Просмотров: 575 | Дата: 05.05.2009 | Рейтинг: 0.0/0

     У переддень великого та славного свята – Дня Перемоги,знову хочеться уже вкотре висловитися про те, щовідбувається в країні і турбує багатьох небайдужих людей.
Саме цей визначальний день є нагодою прискіпливіше поглянути на ветеранів та учасників тієї війни, на ставлення сучасного покоління до них; на ставлення до самої історії Великої Вітчизняної з боку теперішньої влади, так як за чотири останніх роки найвища влада так і не спромоглася зрозуміти переважну більшість громадян країни…

     А проблема полягає в тому, що поверхнево освічені люди, які випадково втрапили до влади і перебувають в полоні «націона ... Read more »

Категория: Волинські новини | Просмотров: 634 | Дата: 05.05.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Напередодні Дня Перемоги завжди відбуваються розмови на високому державному рівні стосовно проблем ветеранів, Але, як тільки Ющенко перекусить з ветеранами на Майдані Незалежності, і від’їжджає, то відразу забуваються всі обіцянки дані цим відважним людям, які врятували нашу країну від німецьких окупантів і які все життя трудилися заради процвітання України, а на старості - покинуті на одинці зі своїми проблемами.
Не відстає від президента і Юлія Тимошенко, не виконуючи своїх передвиборчих обіцянок, стосовно вирішення актуальних проблем ветеранів війни.
А це ті люди, проблеми яких торкаються кожного з нас, бо вони є нашими батьками, дідами і пр ... Read more »
Категория: Волинські новини | Просмотров: 564 | Дата: 05.05.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Післямова
У сьогоднішньої влади наступила криза жанру, це уже всім очевидно. Тимошенко все ще пише «багатотомну» антикризову програму і рапортує про небачені успіхи, а Віктор Балога уже договорився до того, що назвав свого патрона з його здебільшого неординарними ідеями «людиною з майбутнього». Ото дав чоловік, а ви як думали!

Іншою ознакою наближення кінця бездарного правління є розмови про необхідність зміни Конституції та виборчого законодавства. Раз про це заговорили, значить справи у владців дійсно кепські.

З початку року з боку представників провладних політичних сил в суспільство досить наполегливо вноситься ідея зміни виборчого ... Read more »

Категория: Волинські новини | Просмотров: 541 | Дата: 05.05.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Нещодавно в редакцію газети «Волинь-регіон» завітала група ветеранів Великої Вітчизняної війни. Вони прийшли поділитися наболілим. «Зокрема, кажуть ветерани з кожним роком увага до нас стає все меншою. Кошти обласна рада виділяє мізерні, не вистачає навіть на необхідне». Наприклад, обласна організація ветеранів та інвалідів війни отримала лише 3 тисячі гривень, хоча мінімум викладений у кошторисі передбачав 24 тисячі. Чиновники мають стандартну відмовку: «Немає грошей». Разом з тим, факти говорять зовсім про інше. Минулого року на соціальні та медичні потреби волинських ветеранів ОУН-УПА з обласного бюджету було виділено майже 1 мільйон гривень, – про це 27 ... Read more »
Категория: Волинські новини | Просмотров: 560 | Дата: 05.05.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Літо на порозі і українська економіка поволі йде у тінь. Загалом, рівень української тіньової економіки 2008 року у порівнянні з попереднім зріс більш, ніж на 2%. Перехід економіки у тінь пов'язаний насамперед із фінансовою кризою та небажанням Верховної Ради ухвалити необхідні закони для оптимізації податкового навантаження.

Нещодавно уряд знову збільшив єдиний податок на 108 гривень, Ті, хто сьогодні сплачують 200 грн., повинен доплатити до Пенсійного фонду ще 108 грн. Зрозуміло, що в таких умовах підприємці будуть прангнути вижити будь-якою ціною. Навіть жертвуючи працівниками.

На сесії міської ради 29 квітня був представлений звіт по бюджету за І ... Read more »

Категория: Волинські новини | Просмотров: 563 | Дата: 05.05.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Ціни на електроенергію і газопостачання для заможних споживачів буде підвищено. Про це на прес-конференції заявив міністр палива та енергетики Юрій Продан.

"Для заможних споживачів з 1 червня буде підвищено тарифи на електроенергію і газопостачання. Держава не в змозі дотувати заможних громадян. Той, хто надмірно споживає, мусить платити за це", - зазначив Продан.

"Для заможних тарифи на електроенергію підвищаться у 3,1 раза: з 24,4 копійки до 75,5 копійки за кіловат", - заявив Продан.

Також будуть підвищені тарифи на газ для заможних споживачів. За словами Продана, сьогодні газові тарифи для рядових споживачів діляться на 4 категорії: ... Read more »

Категория: Новини України | Просмотров: 558 | Дата: 05.05.2009 | Рейтинг: 0.0/0