Thursday, 02.05.2024, 07:56

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  May 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » May » 19
Волинська обласна організація Партії регіонів пройшла досить непростий шлях від організаційного становлення до ствердження у ролі потужної політичної сили на Волині. І це є результатом спільної праці усіх партійців та прихильників. Сьогодні ми почуваємося досить впевнено, життя довело нашу правоту і волиняни оцінили нашу принциповість.
Безперечно, за всі ці роки нашим найбільшим і найціннішим надбанням є люди, наші прихильники, які були з нами в найтяжчі часи, пройшли усі виборчі кампанії. І ми вдячні усім активістам і прихильникам, просто небайдужим людям за активну громадянську позицію, за розуміння і підтримку Партії регіонів!
Та попереду у ... Read more »
Категория: Волинські новини | Просмотров: 571 | Дата: 19.05.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Партійці Волині підтримують позицію керівництва Партії регіонів щодо консолідації партійних рядів напередодні визначальної виборчої кампанії.

Наша політична сила вирізняється з-поміж інших структурованістю, конструктивом в діяльності і демократичністю, вона побудована на тих найважливіших фундаментальних принципах, яких в наших опонентів немає і близько.

І люди це сприймають, тому позиції Партії регіонів сильні сьогодні як ніколи. Люди звертають увагу, що як провідна політична сила Партія регіонів у перспективах країни робить ставку на самодостатність України, як держави. Вони вже розуміють, що в основі всіх узгоджених дій влади має бути конкретний ... Read more »

Категория: Волинські новини | Просмотров: 895 | Дата: 19.05.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Нещодавно на прес-конференції Лідер Партії регіонів повідомив, що чергові вибори Президента України повинні відбутися у 2010 році після новорічних та різдвяних свят. Після консультації з юристами, розповів Віктор Федорович, за їхніми оцінками, ця дата повинна бути або 27 грудня 2009 року, або 17 січня 2010 р. Відтак Лідер Партії регіонів схиляється до другої дати. Адже передноворічні вибори лише зіпсують свято Українцям. «Суто з людських принципів мій внутрішній стан підказує, що не можна бути таким цинічним відносно людей. Щоб люди на Новий рік, на різдвяні свята пішли на вибори - це неприпустимо».

Питання президентських виборів, їх дати та процедури об ... Read more »

Категория: Волинські новини | Просмотров: 534 | Дата: 19.05.2009 | Рейтинг: 0.0/0

«Тільки разом і під керівництвом Партії регіонів можна витягнути Україну з кризи. В нас на відміну від діючого уряду є чітка антикризова програма» - заявив заступник лідера Партії регіонів Михайло Папієв, під час прес-конференції за участю народних депутатів від Партії регіонів, що відбулася 16 травня у Луцьку. Так міністр праці і соціальної політики опозиційного уряду відповів на питання журналістів, що може запропонувати ПР українцям на противагу владцям.

Перш за все, переконує Михайло Папієв, необхідно зменшити податковий тиск на населення. В той час коли уряд підвищує податки, Партія регіонів навпаки пропонує їх зменшити.

Заступник лідера Партії ... Read more »

Категория: Волинські новини | Просмотров: 556 | Дата: 19.05.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Чим далі, тим більш парадоксальними виглядають вчинки влади. Зокрема, на сьогоднішній день Україна перебуває у стані діалогу з Росією, які стосуються газових домовленостей, кредитів тощо. Нещодавно, у день вшанування жертв політичних репресій Віктор Ющенко знову почав боротьбу з вітряками, закликаючи знищувати пам’ятники радянської епохи.

Навіть у сусідній з Україною Польщі, де також порушувалося питання про демонтаж творів радянської епохи погодилися з тим, що необхідно поважати "місця пам'яті, пов'язані із заслугами солдатів Червоної армії, незалежно від цілей, з якими СРСР увійшов до антигітлерівської коаліції". У жодній із цих країн влада не закликал ... Read more »

Категория: Новини України | Просмотров: 493 | Дата: 19.05.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Сьогодні у Луцьку розпочинається акція «Чисте повітря», під час якої луцька влада спільно з комунальними службами та санепідемстанцією збирається «вичистити» вулиці обласного центру від відходів поліетиленової продукції, які напряму становлять загрозу дотримання належного стану довкілля міста, – про це стало відомо зі слів Луцького міського голови Богдана Шиби під час апаратної наради у міськвиконкомі.

Ідея, звичайно, хороша. Хорошою була також думка про вільну від куріння територію, саме такою за задумом мера мала стати, зокрема, будівля міськради. І уже через кілька годин після встановлення таблички там сивів цигарковий димок. Воно, звичайно, не пан Ш ... Read more »

Категория: Волинські новини | Просмотров: 566 | Дата: 19.05.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Питання тарифної кризи, яка охопила всю Україну, зараз – одне з найактуальніших для кожного українця.
Сьогодні ми бачимо, що люди не справляються з такими платежами, що зруйновані родинні бюджети, зруйновані місцеві бюджети, і, практично, криза неплатежів після тарифної кризи стає реальністю в нашій країні. Хоча вини людей у цьому немає. Вони по мірі можливості сплачують усі платежі, але що робити, коли зарплати затримуються, чимало волинян залишилися без роботи. Тому в багатьох жителів Волинської області останні півроку борги по комунальних платежах почали зростати у геометричній прогресії.
Влада зобов’язана навести порядок у правовому полі, а ... Read more »
Категория: Волинські новини | Просмотров: 554 | Дата: 19.05.2009 | Рейтинг: 0.0/0

У Міністерстві надзвичайних ситуацій ідуть розмови про звуження зони забруднення, а значить, і про зменшення числа пільговиків.
Як бачимо уряд Тимошенко не вміє і не знає як боротися з безладом, який коїться в країні. Відсутність грошей у державній казні тотожні наявності «шелестящих» у кишенях звичайних українців та, зокрема чорнобильців. Проте помаранчева влада всіляко намагається віднайти «законні» аргументи, щоб наповнювати бюджет і залишити наодинці з проблемами людей.
Щоб не було ці люди серйозно постраждали від чорнобильської трагедії і заслуговують на повагу та допомогу з боку влади. Ні уряд, ні президент, ні жодне міністерство не мают ... Read more »
Категория: Новини України | Просмотров: 556 | Дата: 19.05.2009 | Рейтинг: 0.0/0

На зустрічі народних депутатів з головами обласних організацій Партії регіонів Західної України, одним із пріоритетних питань була підготовка до майбутньої виборчої кампанії. Невдовзі очікуються і президентські, і парламентські вибори, а також вибори до органів місцевого самоврядування. Партія регіонів проводить у цьому напрямку активну діяльність. Про конкретні кроки на прес - конференції розповів заступник голови Партії регіонів Михайло Папієв: «На сьогодні ми розбудовуємо партійну організацію за принципом виборчих дільниць. На кожній виборчій дільниці в нас буде зареєстрована первинна партійна організація. Від цієї партійної організації відповідно будуть ... Read more »
Категория: Волинські новини | Просмотров: 529 | Дата: 19.05.2009 | Рейтинг: 0.0/0