Friday, 17.05.2024, 05:10

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  May 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » May » 19 » Михайло Папієв: «За кожною цифрою потрібно бачити живу людину»
Михайло Папієв: «За кожною цифрою потрібно бачити живу людину»
11:13
На зустрічі народних депутатів з головами обласних організацій Партії регіонів Західної України, одним із пріоритетних питань була підготовка до майбутньої виборчої кампанії. Невдовзі очікуються і президентські, і парламентські вибори, а також вибори до органів місцевого самоврядування. Партія регіонів проводить у цьому напрямку активну діяльність. Про конкретні кроки на прес - конференції розповів заступник голови Партії регіонів Михайло Папієв: «На сьогодні ми розбудовуємо партійну організацію за принципом виборчих дільниць. На кожній виборчій дільниці в нас буде зареєстрована первинна партійна організація. Від цієї партійної організації відповідно будуть подаватися кандидатури до членів дільничних комісій. В містах за принципом на кожній вулиці у нас теж створюються первинні виборчі дільниці. Вони будуть зареєстровані всі шляхом легалізації у відповідних управліннях юстиції. Крім того, ми обговорили питання роботи в опозиції, бо ми єдина опозиційна партія у ВР, комуністів я б умовно назвав опозицією з огляду на те, як вони голосують по принципових питаннях.»
Михайло Папієв звернув увагу журналістів на те, що діяльність уряду не просто неефективна, вона – провальна. На засіданні у Луцьку було прийняте звернення до фракції у ВР, щоб розгляд антикризової програми проходив з одночасним розглядом змін до державного бюджету України. «Нагадаю, відповідно до Закону «Про державний бюджет України», уряд мав до 1 травня подати зміни до державного бюджету, які б враховували результати роботи за чотири місяці і ті прогнозні макроекономічні показники, які сьогодні є в Україні. Я думаю ми всі бачимо, що те економічне зростання, яке передбачалось урядом, воно не може сьогодні прогнозуватися на фоні 30% падіння промислового виробництва і більше ніж на 20% падіння ВВП» - сказав народний депутат.
Михайло Папієв відзначив, що у кризовій ситуації бездіяльність уряду найбільше може вдарити саме по західних областях, оскільки ми є дотаційними областями. Кожна з областей може закрити не більше ніж 50%, тобто півроку від річної потреби із виплати заробітної плати працівникам бюджетної сфери та виплаті пенсій.
«Ще раз звертаю вашу увагу на те, що Партія регіонів стає партією всіх регіонів України, вибори в Тернопільській області показали, що рейтинг партії зростає, особливо на Західній Україні. Люди зневірюються вже у діючій владі. В Тернопільській області на позачергових виборах до обласної ради, Орест Муц, керівник Тернопільської організації ПР тут присутній, Партія регіонів набрала близько 10% голосів виборців. Ми якщо будемо працювати і далі вже предметно, з кожною цифрою будемо бачити живу людину, я думаю, що на Західній Україні є серйозні перспективи для Партії регіонів» - підсумував Михайло Папієв.
Категорія: Волинські новини | Переглядів: 531 | Додав: volynregion | Рейтинг: 0.0/0 |