Thursday, 02.05.2024, 07:14

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  May 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » May » 15
Тема із майном військового відомства вже давно не дає спати чиновникам різного рівня, на ній можна заробляти і гроші, і бонуси. Гектар землі на території колишньої військової частини, не дає спокою депутатам ще з березня. Нашоукраїнці вважають, що прикордонники використовують приміщення, що там розміщені, не за призначенням і пропонують передати їх на баланс військового ліцею, а обласна рада, у свою чергу, пропонує почекати з висновками та рішеннями. Єдине, що у ході дискусій ніхто не вважав за потрібне порадитись із самими прикордонниками щодо їхньої балансової власності. Про це подбали вже згодом, мабуть, зрозумівши абсурдність ситуації.

За офіційною і ... Read more »

Категория: Волинські новини | Просмотров: 605 | Дата: 15.05.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Протягом цього року аграрії вже вп’яте намагаються пробивати лобом стіну урядової байдужості. Наразі, кажуть вони, все доводиться робити власним коштом, а влада ніби насміхаючись робить чергові кроки у напрямку знищення села. Дотації на м'ясо та молоко зробили галузь повністю збитковою. Не підтримуються селяни одноосібники, які на сьогодні дають 80% продукції. До того ж, так і не вирішились суперечності із податковою на предмет виробника і переробника, а це відображається у величезному податковому навантаженні на виробників цукрового буряку, яких продовжують класифікувати як переробників.

З початку цього року не виділено не лише жодної копійки пільг, а ... Read more »

Категория: Волинські новини | Просмотров: 537 | Дата: 15.05.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Спікер Верховної Ради Володимир Литвин, одним розчерком пера, довічно забезпечив себе службовим автомобілем та приміщенням у парламенті. Таке корисливе розпорядження очільник ВР підписав ще 7 червня 2006 року, за місяць до того як залишити пост спікера. Певно вже тоді відчував, що недовго залишилося грабувати народ. От і забезпечив себе, за кошт держави, автівкою та кабінетом.

Аби не накликати на себе гнів народний, а електорат, певно не оцінить такі дії, голова парламенту завбачливо приховав це розпоряження. І лише зараз парламентський комітет з питань регламенту, депутатської етики і матеріально-технічного забезпечення діяльності Верховної Ради, оприл ... Read more »

Категория: Новини України | Просмотров: 798 | Дата: 15.05.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Ніхто і не сумнівався, що звіт голови обласної ради буде солодким, і лише між рядками прозвучать моменти самокритики. Як показує ситуація, на Волині все не так райдужно, як у звіті Анатолія Грицюка. Депутати Фракції Партії регіонів у Волинській області Олександр Башкаленко та Петро Пронь поцікавились у Грицюка, які ж підступи він має до медійників, що його виступи подаються у ЗМІ безкоштовно.

Протягом року кожній фракції виділено 20 хвилин ефірного часу. Що стосується публікацій, то все лише за власний кошт. Натомість Анатолій Грицюк під прикриттям державної посади займається піаром партії «Батьківщина», яку він очолює на Волині. На запитання, чому допо ... Read more »

Категория: Волинські новини | Просмотров: 537 | Дата: 15.05.2009 | Рейтинг: 0.0/0

До сесії обласної ради

Уважно ознайомившись із звітом голови обласної ради, висловимо свою оцінку роботі представницької влади загалом та її керманичів зокрема.
Якщо користуватися п’ятибальною шкалою оцінювання роботи, то можна сміливо поставити двійку. За три роки діяльності обласна рада так і не стала прогресивним, ефективним центром ухвалення рішень в межах своїх повноважень. Натомість із самого початку каденції вона стала місцем для з’ясування стосунків між представниками БЮТ та «Нашої України». В основі цієї постійної боротьби «помаранчевих однодумців» є доступ до бюджетних коштів та «хлібних» посад на різних рівнях. Тактичні перемог ... Read more »

Категория: Волинські новини | Просмотров: 940 | Дата: 15.05.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Чергового «шокуючого» удару по авторитету України та її громадян завдав керманич МВС Ю.Луценко Що там і казати, дуже ситно «підгодували» нас після травневих свят європейські ЗМІ про те, як Юрій Віталійович з нащадком розминалися у Франкфурті-на-Майні, точніше в нейтральній зоні аеропорту.
Хоча дуже цікаво, з якими все-таки боями треба було нашим хлопцям прориватися на борт Люфтганзи, щоб у рукопашному бою здолати чотирьох поліцейських ( двоє з них, до речі, на лікарняному). А іншим питанням є те, яку функцію виконував 19-річний синочок в складі державної делегації, що нарівні з татусем чинив поліції опір, за що був закутий в наручники. Глибоко принизл ... Read more »
Категория: Новини України | Просмотров: 568 | Дата: 15.05.2009 | Рейтинг: 0.0/0