Thursday, 02.05.2024, 05:37

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  May 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » May » 27
З наближенням виборів Юлія Тимошенко серйозно почала турбуватися про свій рейтинг, який останнім часом різко знизився через непрофесіоналізм її урядової команди.

Програвши за останній період більшість місцевих виборів, пані Тимошенко вирішила на президентських виборах взяти перемогу за рахунок адмінресурсу, який керівник уряду перетягує на свій бік за рахунок державного бюджету та наших з вами податків.

Кабінет міністрів ухвалив рішення про збільшення удвічі розмірів посадової платні головам сільських та селищних рад, а також співробітникам їх апаратів, які у подальшому, за планами Тимошенко, стануть козирними картами у виборчій колоні БЮТ.

Прикр ... Read more »

Категория: Новини України | Просмотров: 543 | Дата: 27.05.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Болюче питання волинських доріг знову піднімалося на черговому засіданні сесії Волинської обласної ради. У цьому році на ремонт комунальних доріг виділено всього 7 мільйонів гривень.

Зважаючи на той стан дорожнього покриття, яке практично відсутнє на окремих сільських дорогах, зрозумілим стає, що це крапля в морі. Найдешевшим на сьогодні є біло-щебеневе покриття, ціною у 62 гривні за метр квадратний. І далі вартість іде по висхідній, залежно від матеріалів. Про асфальт, кажуть чиновники, у селах можуть забути, оскільки це уже розкіш ціною у 400 гривень за квадрат. Тому виділена на ці потреби сума і дійсно смішна. Щоправда пояснити таку ситуацію водія ... Read more »
Категория: Волинські новини | Просмотров: 566 | Дата: 27.05.2009 | Рейтинг: 0.0/0

250 мільйонів, запланованих Кабміном для виплат населенню - це невеличка частина від потреби у 120 млрд. обіцяних вкладникам Ощадбанку колишнього СРСР. Ця сума - лише крапля в морі і вона не вирішує проблеми всіх вкладників. Це черговвий вчинок Тимошенко, спрямований на передвиборчий піар. Кільком людям роздадуть, а решта як були обманутими так і залишаться. Головне, що потім казатимуть ми ж роздавали тисячі людям. Все це в реальному часі нагадує скуповування голосів виборців перед президентськими виборами.
Така зяава є лише піар-заходом, ніж реальним вирішенням проблеми. Програма по виплаті компенсацій за знеціненими вкладами в Ощадбанку колишнього СРСР ... Read more »
Категория: Новини України | Просмотров: 518 | Дата: 27.05.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Реалії життя устами ветерана – Йосипа Шклярука, голови інвалідської організації Турійського району
Настав новий звичайний день. Почалися щоденні турботи та клопоти. До фізичних болей ветеранів тих, хто пережив те воєнне лихоліття додаються ще й душевні болі. За ветеранів останнім часом найбільше згадують усі тільки напередодні Дня Перемоги, або представники різних політичних сил під час передвиборчих перегонів.

Хоча ми своїм ратним подвигом та працею в мирний час, відбудовуючи зруйноване війною господарство ( до речі, сьогодні те господарство, у мирний час, навіть більш зруйноване та розтягнуте як тоді на війні) думали, що заслу ... Read more »
Категория: Волинські новини | Просмотров: 529 | Дата: 27.05.2009 | Рейтинг: 5.0/1

Як би не намагався уряд приховати правду від народу, щодня реальність доводить протилежне. З катастрофічною силою занепадають райони Волинської області. Рожеві окуляри, які Юля Володимирівна силоміць натягує на людей уже неефективні. Людей заганяють за межу, і про це чітко говорять цифри. Приміром, у Луцькому районі дохідна частина районного бюджету щомісяця «худне». За останні 4 місяці надходження в казну зменшилися майже на 8 відсотків, а це в грошовому еквіваленті складає близько 800 тисяч гривень. Про спад виробництва на колись потужних місцевих підприємствах свідчить суттєве зменшення надходжень від податку з фізичних осіб. Невиконання бюджету за цим по ... Read more »
Категория: Волинські новини | Просмотров: 547 | Дата: 27.05.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Політичний годинник, що відміряє останні місяці перебування на посаді глави держави Віктора Ющенка, відгукнувся на минулому тижні похоронним дзвоном. Цей сумний гімн – як фінальний акорд драматичної п'єси, що почалася кульмінацією в 2004 році, ближче до розв'язки якої головний герой, президент, залишається біля розбитого корита. Причому, покинутий усіма тими, з ким він починав сходження до вищої державної посади в Україні. Але нинішня політична самотність гаранта продиктована зовсім не зрадою його колишніх соратників. Швидше навпаки – недалекоглядність і політична дурість Віктора Ющенка стала причиною того, що він сам відторгнув своїх колишніх прибічників, я ... Read more »
Категория: Новини України | Просмотров: 574 | Дата: 27.05.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Схоже, тема Голодомору 1932-1933 років як і раніше не дає спокійно спати не тільки президентові України Віктору Ющенку, але і українським силовим структурам. Під час зустрічі з представниками Всесвітнього конгресу українців голова СБУ Валентин Наливайченко повідомив, що Служба безпеки України порушила кримінальну справу за фактом здійснення Геноциду в Україні в 1932-1933 роках, унаслідок чого загинули мільйони громадян.

Апофеозу фальсифікацій, дурощів і відвертих перекручувань фактів, чим займалися наші політичні діячі останні декілька років виявилося замало. Тепер можна ще порадити Наливайченку порушити кримінальну справу за фактом незаконног ... Read more »
Категория: Новини України | Просмотров: 509 | Дата: 27.05.2009 | Рейтинг: 0.0/0

З огляду на те, як окремим депутатам муляють гектари державних природних угідь, можна припустити, що за похід до лісу невдовзі доведеться платити «дяді».

Спочатку, про передісторію. На минулому пленарному засіданні 29 сесії Волинської обласної ради, депутати заблокували рішення про передачу близько 200 тисяч гектарів лісу в оренду приватним власникам терміном на 25 років. Річ у тім, що до депутата від фракції ПР Петра Проня надійшло звернення від однієї з обласних екологічних організацій з проханням не допустити такої розв’язки. Як зазначив депутат: «Я хочу щоб мої онуки мали змогу вільно ходити до лісу». Основним лобістом оренди лісів був голова пості ... Read more »

Категория: Волинські новини | Просмотров: 559 | Дата: 27.05.2009 | Рейтинг: 0.0/0