Friday, 17.05.2024, 08:54

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  May 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » May » 19 » Олександр Башкаленко: Ми маємо бути реалістами та прагматиками
Олександр Башкаленко: Ми маємо бути реалістами та прагматиками
17:02
Партійці Волині підтримують позицію керівництва Партії регіонів щодо консолідації партійних рядів напередодні визначальної виборчої кампанії.

Наша політична сила вирізняється з-поміж інших структурованістю, конструктивом в діяльності і демократичністю, вона побудована на тих найважливіших фундаментальних принципах, яких в наших опонентів немає і близько.

І люди це сприймають, тому позиції Партії регіонів сильні сьогодні як ніколи. Люди звертають увагу, що як провідна політична сила Партія регіонів у перспективах країни робить ставку на самодостатність України, як держави. Вони вже розуміють, що в основі всіх узгоджених дій влади має бути конкретний стратегічний план розвитку країни, а не дешевий популізм і солодкі обіцянки. Вони усвідомлюють, що країною мають керувати кваліфіковані і досвідчені люди, які знають, що і як робити та готові відповідати за результати своєї роботи.

З огляду на це, ми всі разом маємо пов’язати існуючі в суспільстві очікування прогнозованої стабільної перспективи з діяльністю саме нашої партії та її Лідера Віктора Януковича.

Так, у демократичній партії є дискусія, обмін думками, це нормально, але вони є до того моменту, поки не ухвалене рішення, яке і має бути в основі дій та заяв кожного партійця.

Сьогодні, коли «помаранчеві» політичні проекти остаточно показали свої цілковиту неспроможність та примітивізм, активізувалися ті люди, для кого принципи в житті та мораль ніколи не мали особливого значення, вони вже шукають шляхи збереження себе у владі, вчора прислужували одним, завтра готові вже іншим. Тому ми маємо уберегти партійні ряди від різного роду кон’юнктурників та пристосуванців, а їх з часом буде ще більше. Від цього партія лише виграє, а жорстка партійна дисципліна зробить її ще сильнішою.

Нам не потрібні якісь абстрактні речі та непродумані заяви для ЗМІ, ми маємо бути реалістами і прагматиками, вищими на голову від наших опонентів. Ми повинні бути завжди на крок попереду.

Обласна та місцеві організації Партії регіонів зроблять усе для того, щоб кожен наш активіст чи прихильник чітко уявляв собі загальний напрям партійного руху і уособлював партійну позицію.
Ми впевнені, що на президентських виборах перемогу отримає Віктор Янукович і тому команда однодумців має бути згуртованою. Попереду у нас буде багато роботи. Люди чекають від нас ефективних, професійних дій та конкретного результату.

Прес-служба обласної організації Партії регіонів

Категорія: Волинські новини | Переглядів: 897 | Додав: volynregion | Рейтинг: 0.0/0 |