Thursday, 02.05.2024, 09:40

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  April 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » April » 15
В Україні дуже складна економічна ситуація. Спровокована вона не лише кризою в зовнішній світовій економіці, а, насамперед, посиленням усередині нашої країни політичної кризи. 
Жителі Луцького району, які часто звертаються до нашої редакції газети «Волинь-регіон», звинувачують уряд та президента у зростанні безробіття, невиплаті зарплат, стипендій та пенсій. 
Проте маргінальні помаранчеві партії намагаються і далі своїми популістськими гаслами підвищити свій рейтинг, говорячи, що Україна вже виходить з кризи, що вони покращили життя людей. Ці політики при владі вже 4 роки, однак чомусь за цей час нічого не зроблено для ти ... Read more »
Категория: Новини України | Просмотров: 571 | Дата: 15.04.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Віктор Ющенко і надалі не може змиритися із потребою проведення позачергових виборів. Разом з тим із ситуації, яка нині склалася навколо гаранта, стає зрозумілим, що навіть у випадку чергових виборів це для нього нічого не вирішує.

Однак, в інтерв`ю газеті «Комерсант» опублікованому 15 квітня, він зазначив, що братиме участь і у парламентських і у президентських виборах. Віктора Ющенка натомість чемно запитали чи знайомий він із рейтингами політичних сил, оголошуючи про такі утопічні рішення зі свого боку. На що президент України відповів: «Так, я їх одержую. Але якщо я побачив рейтинги, це не означає, що я відразу маю хапатися за валідол і змінювати сво ... Read more »

Категория: Новини України | Просмотров: 569 | Дата: 15.04.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Міська влада: погляд з близька


Визначивши собі за ціль допомогти Богдану Павловичу в його «нелегкій» справі організації другої каденції для себе, ми продовжуємо цикл публікацій про роботу міської влади та її керманича. Ми щиро хочемо щоб лучани самі змогли краще розібратися у всіх тонкощах владного процесу в місті, а то їм намагаються нав’язати те, що є далеким від реального стану справ.

Отже, давайте уважно подивимося на те, що робиться в житлово-комунальному господарстві міста і зробимо висновки.

Молоді хлопці з оточення мера ( це як за Черновецьким) швидко зметикували як можна підзаробити на міському бюджеті, не дивлячись ... Read more »

Категория: Волинські новини | Просмотров: 690 | Дата: 15.04.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Саме так можна охарактеризувати виступ Юлії Тимошенко. Прем`єр-міністр України вважає, що останні результати розвитку економіки України свідчать про те, що намітилися скромні тенденції її оздоровлення.

Про це Ю.ТИМОШЕНКО заявила на останньому засіданні Кабінету Міністрів, незважаючи на зростання заборгованості, масове банкрутство підприємств і взагалі розруху, яку можна бачити неозброєним оком. У такій ситуації подібні заяви звучать швидше як знущання, а не оптимістичні прогнози. Уряд останнім часом не зробив жодних конкретних кроків аби ця «тенденція до оздоровлення» мала місце. Крім демагогії та війн із вітряками ніяких дієвих рішень не впроваджено.

... Read more »

Категория: Новини України | Просмотров: 551 | Дата: 15.04.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Недосконалість чинної нормативно-правової бази щодо регулювання грального бізнесу в Україні та відсутність дієвого контролю з боку держави за діяльністю у цій сфері призводить до суттєвих економічних, моральних та інших негативних наслідків для суспільства.
Досі не вирішеним залишається питання щодо переведення суб`єктів підприємницької діяльності на облік розрахункових операцій у готівковій та безготівковій формі із застосуванням реєстраторів розрахункових операцій, яке мало бути здійснене ще до 31 січня 2006 року. Відповідний контроль за діяльністю операторів грального бізнесу з боку Державної податкової адміністрації України на сь ... Read more »
Категория: Новини України | Просмотров: 608 | Дата: 15.04.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Мабуть у кожного лучанина коли-не-коли та виникало питання, чому у маленьких «Богданах» за проїзд беруть такі самі гроші, як і у великих автобусах. Адже, той транспорт, який запустили свого часу луцькі чиновники є значно більшим, відтак може вмістити більшу кількість пасажирів. Резонно, що ціна теж має бути нижчою. До того ж чим керувався Богдан Шиба, даючи дозвіл на таке цінове рішення. Чи зважав він на те, що монополізовані містом маршрути 15 та 15-а є найпопулярнішими, найкоротшими та найбільш завантаженими.

Цим питанням зацікавився також Антимонопольний комітет України. Зокрема заступник голови Волинського обласного територіального відділення АМКУ Се ... Read more »

Категория: Волинські новини | Просмотров: 563 | Дата: 15.04.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Завдяки господарчій діяльності нинішнього уряду постраждали всі без винятку сфери життєдіяльності. Медицина знаходиться просто у катастрофічному стані. По суті, заручниками є і лікарі, і пацієнти. Як одні, так і інші знають закони про безкоштовну медичну допомогу. І якщо пацієнт прагне отримати своє законне право на такий вид соціальних гарантій, то лікарю просто немає чим їх забезпечити, а відтак він автоматично є порушником Конституції. Благодійні фонди у більшості лікарень від благодійності мають лише назву. Оскільки без грошей на даний час можна хіба що поміряти температуру, тиск та здати найпростіші аналізи. Саме так охарактеризував ... Read more »
Категория: Волинські новини | Просмотров: 611 | Дата: 15.04.2009 | Рейтинг: 0.0/0