Monday, 13.05.2024, 01:08

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  April 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » April » 15 » Жителям Луцького району набридли помаранчеві чвари
Жителям Луцького району набридли помаранчеві чвари
19:39
В Україні дуже складна економічна ситуація. Спровокована вона не лише кризою в зовнішній світовій економіці, а, насамперед, посиленням усередині нашої країни політичної кризи. 
Жителі Луцького району, які часто звертаються до нашої редакції газети «Волинь-регіон», звинувачують уряд та президента у зростанні безробіття, невиплаті зарплат, стипендій та пенсій. 
Проте маргінальні помаранчеві партії намагаються і далі своїми популістськими гаслами підвищити свій рейтинг, говорячи, що Україна вже виходить з кризи, що вони покращили життя людей. Ці політики при владі вже 4 роки, однак чомусь за цей час нічого не зроблено для тих же людей.
Ось так жителі Луцького району коментують ситуацію в країні: «Ми під час помаранчевої революції повірили Ющенку та Тимошенко, але нас вкотре обманули, скористалися нами, наче одноразовими… серветками.
У діях помаранчевої влади - забагато патетики і популізму. Давайте поглянемо тверезим поглядом на те, що відбувається. Серйозні кризові явища ніде в світі так не набули розмаху, як в Україні. То яка світова криза – причина всіх наших бід? Наша проблема – Тимошенко та Ющенко. 
Що робив президент, окрім того, що садив дерева, кущі, відвідував різні заходи і говорив як треба працювати? Чому він не дотримався жодної своєї обіцянки? Чому не працював? У руках Ющенка і Тимошенко - вся влада. Вони ж разом обіцяли на майдані людям і били себе в груди, що всі обіцянки виконають, коли прийдуть до влади. Ми ж дали їм шанс, а чим віддячили вони? Масове безробіття, невиплата зарплат, пенсій, стипендій, шалені тарифи на комунальні послуги – це стало нашим сьогоденням.
Ціни зростають, курс долара так само зметнувся вгору, закриваються підприємства. Не це обіцяла влада! Вона не виконала своїх обіцянок і не заслуговує жодного подальшого дня перебування при владі»
Людям набридли чвари, обливання брудом. 
Пріоритети, які ставить перед собою Партія регіонів, – турбота про соціально незахищені верстви населення, підтримка безробітних, дрібних підприємців, пенсіонерів. Всі ці проблеми болять кожному із депутатів Партії регіонів і прийшовши до влади, ми їх вирішимо.
Якби наша партія не знала як зробити краще, як вивести країну з кризи, як виправити ситуацію, то не виводила б людей на вулиці. Партія регіонів має антикризову програму, яка подолає економічне падіння,  масове безробіття і головне – кризу у владі. Поки все, що відбувається, чітко говорить – ніхто, окрім Віктора Януковича, не готовий узяти на себе відповідальність за долю держави.
Андрій Волинський

Категорія: Новини України | Переглядів: 573 | Додав: volynregion | Рейтинг: 0.0/0 |