Thursday, 02.05.2024, 01:43

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  April 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » April » 07
Як стало відомо, перебуваючи у Полтаві очільник МВС Юрій Луценко ініціює скасування стягнення працівниками ДАІ штрафів за порушення правил дорожнього руху з інвалідів, які пересуваються на спеціальних автомобілях.

За словами Луценка таке нововведення передбачає внесення відповідних змін у законодавство. На думку міністра, ця категорія населення об’єктивно не здатна заплатити великі штрафи за порушення правил дорожнього руху", тому у Міністерстві вирішили відбирати права у інвалідів-водіїв.
Дивно, невже міністр Луценко інвалідів-водіїв за людей зовсім не вважає! Невже їм зовсім не треба пересуватися і назавжди бути прикутими  до інвадного в ... Read more »
Категория: Новини України | Просмотров: 640 | Дата: 07.04.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Постанова Верховної Ради України про призначення чергових виборів президента на неділю, 25 жовтня, набула чинності. Зокрема, відповідну постанову сьогодні опубліковано в газеті „Урядовий кур`єр”. Як повідомляв УНІАН, 1 квітня Верховна Рада призначила вибори Президента України на 25 жовтня 2009 року. Відповідну постанову підтримав 401 народний депутат із 422, зареєстрованих у сесійному залі. Зокрема, «за» проголосували 174 депутати від Партії регіонів, 155 – від БЮТ, 26 – від „НУ-НС”, 27 – від КПУ, 19 – від Блоку Литвина. Постанова набуває чинності з моменту публікації.
Категория: Позиція партії | Просмотров: 700 | Дата: 07.04.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Попереджувальні масові акції протесту Партії регіонів досягли поставлених цілей!

Багатотисячні мітинги, що відбулися під стінами Верховної Ради, Секретаріату Президента, Кабміну і на Майдані Незалежності , стали логічним продовженням акцій протесту прихильників ПР, перший етап яких відбувся 27 березня в усіх обласних центрах України. В них тоді взяло участь понад 200 тисяч чоловік. На мітингах люди вимагали негайного прийняття дієвої антикризової програми, яка включала б у себе ефективні дії щодо стимулювання економіки та виконання соціальних гарантій. У разі невиконання цих вимог Партія регіонів, як єдина на сьогодні реальна опозиційна сила і багатотися ... Read more »

Категория: Позиція партії | Просмотров: 668 | Дата: 07.04.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Серед волинських студентів-контрактників 50% не можуть оплатити навчання. На думку Партії регіонів, необхідно терміново ініціювати внесення змін до закону "Про вищу освіту", які б передбачали можливість відстрочки в оплаті за навчання для студентів.
Зараз в Україні близько 1 млн 700 тисяч студентів навчаються у вузах на контрактній основі. І якщо держава не втрутиться, то ризикує залишитися без тисяч дипломованих фахівців.

На їхню думку, введення відстрочки оплати дасть можливість продовжити навчання без будь-яких додаткових фінансових витрат для держави.

Це може негативно вплинути на оплату викладачам, але, водночас, змусить вузи переглянути ... Read more »

Категория: Волинські новини | Просмотров: 518 | Дата: 07.04.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Підвищення цін на теплопостачання було суто ініціативою міської влади і ніякого економічного підґрунтя під собою не має. Принаймні таку думку висловив Начальник Волинського обласного управління у справах захисту споживачів Геннадій Кожевніков. Він запевнив присутніх на нараді, яка відбулася 6 квітня в ОДА, що ні його управління, ні Волинське обласне відділення Антимонопольного комітету не погоджували нових тарифів, прийнятих Луцьким міськвиконкомом. За словами пана Кожевнікова, рішення може бути одне, в той час як населенню говориться зовсім інше. Посадовець не задоволений діями міської влади Луцька щодо цього питання. Він розповів, що нові тарифи на тепло у ... Read more »
Категория: Волинські новини | Просмотров: 578 | Дата: 07.04.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Волиняни все тугіше змушені затягувати паски. Адже, співвідношення доходів із витратами є невідповідним. Сьогодні на прилавках супермаркетів «майоріють» космічні ціни, а в гаманцях – вітер свище. Адже, зарплати, які й так є мізерні, так ще й не виплачуються. Ситуація щодо своєчасності виплати заробітної плати на Волині є вкрай нестабільною.
За даними, які надає вище керівництво області станом на 6 квітня, загальна сума заборгованості становить 16,5 млн. грн. Серед міст найбільша сума боргу на економічно активних підприємствах Луцька, Нововолинська та Ковеля – відповідно 8,3, 7,5 та 1,9 млн. гривень, серед районів – Луцького та Старовижівського – відпо ... Read more »
Категория: Волинські новини | Просмотров: 586 | Дата: 07.04.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Незважаючи на те, що влада України постійно декларує, що наш шлях тільки в Європу. Досвід показує зовсім інший напрямок. Як стверджують кореспонденти одного із українських видань, чим далі, тим більше ми наближаємося до країн Латинської Америки – з її парадом супербагатіїв і сміховинною за європейськими мірками зарплатою.

Якщо брати до уваги розрив у десятки разів між доходами багатих і бідних, то напрошується питання чи дійсно проголошений владою шлях відповідає дійсності.

За минулорічними даними ООН в Бразилії доходи заможних у 58 разів були вищими, ніж у бідних, в Аргентині ця різниця становить 34,5 рази. В нашій країні з досвіду можна бачити, що ... Read more »

Категория: Новини України | Просмотров: 667 | Дата: 07.04.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Всеукраїнська акція протесту зібрала у Києві понад 50 тисяч прихильників Партії регіонів. Люди з усіх куточків України з’їжджалися до столиці ще із самого ранку. Долучилися до мітингу і тисячі киян. Люди, незадоволені нинішньою українською владою, пікетували будинок Верховної Ради, Кабміну та Секретаріату Президента. Пообіді масовий мітинг зібрав усіх прихильників Партії регіонів на Майдані Незалежності. Як Майдан так і центральні вулиці міста увесь день майоріли прапорами Партії регіонів і транспарантами з гаслами, де були зазначені вимоги мітингуючих, а саме зобов’язання уряду представити чітку та ефективну антикризову програму. Люди втомилися від постійни ... Read more »
Категория: Волинські новини | Просмотров: 631 | Дата: 07.04.2009 | Рейтинг: 0.0/0

7 квітня пройшов Усесвітній день здоров'я. Цього дня слід не лише задуматися над своїм здоров'ям, але і над майбутнім України, адже здорова нація – це запорука успішного розвитку країни. Фізичний стан, хороше самопочуття громадян є дуже важливим питанням для кожного суспільства, кожної держави.

А для України здоров'я людей є дуже актуальною проблемою, оскільки щорік зростає кількість людей, хворих туберкульозом, серцево-судинними і онкологічними захворюваннями, піднімається рівень смертності не лише серед працездатного населення, але і серед дітей і юнацтва.

Недостатня фізична підготовк ... Read more »

Категория: Волинські новини | Просмотров: 656 | Дата: 07.04.2009 | Рейтинг: 0.0/0