Saturday, 04.05.2024, 12:10

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  May 2024  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » Аналітика
« 1 2 ... 21 22 23 24 »
У Центральну виборчу комісію цього тижня подав документи для реєстрації кандидатом в президенти такий собі Василь Противсіх.

Власне вже й сьогодні на офіційній візитці він має право вказувати свою посаду як «Президент», оскільки самовисуванець, мешканець села Олешків Снятинського району Івано-Франківської області є президентом Івано-Франківської торгово-промислової палати.
Відповідно до закону про вибори президента, прийняти рішення про реєстрацію кандидата на посаду президента України або про відмову в реєстрації ЦВК зобов’язана протягом п’яти днів із дня прийняття документів. Швидше за все пана Василя все ж зареєструють, бо з центрвиборчком ... Read more »

Категория: Аналітика | Просмотров: 542 | Дата: 05.11.2009 | Рейтинг: 0.0/0

З нагоди Дня вчителя 5 жовтня цього року на відкритому засіданні Кабінету міністрів, у присутності представників сотень загальноосвітніх шкіл з усієї України, прем'єр запевнила, що уряд «виявив безліч проблем, які десятиліттями накопичувалися у сфері освіти, і які тепер він зобов'язаний вирішувати».
Нагадаємо, мова йшла про:

- підвищення зарплати вчителям з 1 січня 2010 року на 22,5%, і поетапно, до кінця року - ще на 10%;

- надання статусу державних службовців директорам загальноосвітніх шкіл;

- поетапний, "лише на добровільній основі" перехід до господарської автономії загальноосвітніх навчальних закладів;

- добудову "всіх без винят ... Read more »

Категория: Аналітика | Просмотров: 698 | Дата: 04.11.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Рік тому прем’єрка била себе в груди, запевняючи, що економічна криза не зачепить Україну, тому що в нас все добре і стабільно, а в результаті українська економіка обвалилася сильніше, ніж в інших країнах світу. 
Так і Міністерство охорони здоров'я України нинішнім літом відрапортувало про проведені протиепідемічні заходи, а сьогодні від вірусу масово гинуть люди. Це відбувається внаслідок того, що уряд Юлії Тимошенко повністю провалив підготовку до захисту жителів України від страшної епідемії грипу А/H1N1.
Прем’єр-міністр знову виявилася нездатною захистити Україну від біди, не змогла ефективно протистояти епідемії страшної хвороби. Виконавча вл ... Read more »
Категория: Аналітика | Просмотров: 537 | Дата: 04.11.2009 | Рейтинг: 0.0/0

«Cучасний тероризм має велику різноманітність мотивацій, цілей та підходів. Проте у всіх випадках його прагненням є навмисне насилля або погроза таким насиллям, незважаючи ні на які закони чи моральні норми. При цьому завжди ставиться за мету викликати паніку серед населення, підірвати основи суспільного ладу або досягти політичних змін. Тероризм стає багатовекторним, багатоманітним за цілями та характером враження, перетворюючись нерідко у прибутковий бізнес через страждання та смерть людей, яка в дійсності виступає уже не як мета самого теракту, а як засіб, як інструмент".

Це цитата з публікації «Актуальні проблеми правового забезпечення бор ... Read more »
Категория: Аналітика | Просмотров: 626 | Дата: 04.11.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко продовжує дотримуватися своєї передвиборної тактики, вибірково ощасливлюючи надбавками до зарплати вибрані категорії громадян, які знаходяться на ключових позиціях виборчого процесу.

Рішенням уряду передбачено з 1 січня 2010 року (тобто перед самими виборами) підвищити на 20% заробітну плату всім працівникам шкіл - від директора - до вчителя! З 1 січня вводиться надбавка до посадового окладу працівникам середньої освіти, а в системі охорони здоров’я і за стаж. Тобто, «за рік закладено підвищення на рівні 32%. Особливо пощастить бібліотекарям. Вже з 1 жовтня їхня зарплата, - запевняє Тимошенко, зросте на 50%! Бе ... Read more »

Категория: Аналітика | Просмотров: 643 | Дата: 03.11.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Віктор Федорович Янукович, лідер Партії регіонів,  кандидат у Президенти України впевнено йде до влади з масштабною та добре підготовленою економічною програмою розвитку країни.

Діяльність цього політика та ефективного державного діяча уже була позитивно відзначена на практиці. Наведемо кілька фактів.

Наприкінці лютого 2003 року прем’єр-міністр В.Янукович запропонував проект програми очолюваного ним Кабінету Міністрів депутатам Верховної Ради України для майбутньої спільної роботи. У проекті програми йшлося про те, що уряд у 2003 році реально й у найкоротший термін збирається збільшити ВВП на 5-6%, а в 2004 – на 8%.

Очікувалося, що ... Read more »

Категория: Аналітика | Просмотров: 561 | Дата: 03.11.2009 | Рейтинг: 5.0/1

Для чого потрібні екстремальні ситуації? Не лише для регуляції популяції, а й для того, щоб зрозуміти, хто є хто. Епідемія - це не просто AH1N1 – це екзамен для народу, який претендує на цивілізованість і високий рівень життя. І що ж у підсумку. Для того, щоб дати на це відповідь варто подивитись історію хвороби, яка не лише відобразилась на фізичному здоров’ї українців, а й добряче вдарила по духовному.

З усього видно, що «совок» серйозно закарбувався у ментальності старої керівної школи, тому реакція була прогнозована. Тоді, коли потрібно було негайно реагувати, чиновники влаштовували наради, інформували населення про те, що відбувається в світі і ... Read more »

Категория: Аналітика | Просмотров: 691 | Дата: 02.11.2009 | Рейтинг: 5.0/1

Я думав, що мабуть вже ніщо мене не може здивувати. Та мушу признатися – помилився. Я все таки не уявляв до якого ступеня пігмейства, моральної деградації і продажності можуть опуститися деякі відомі люди від української науки та української культури.

Маю на увазі те шоу, яке відбулося 24 жовтня на Майдані Незалежності, під виглядом нібито відкритого з’їзду БЮТ, яке іміджмейкери Юлії Тимошенко намагалися видати за всенародне висунення її в президенти.

За все своє життя більш лицемірно-огидного дійства я не бачив. Огидного, бо наскрізь фальшивого. Хіба ж можуть викликати інші почуття люди, які говорять про мораль, але для яких такої категорії прос ... Read more »

Категория: Аналітика | Просмотров: 632 | Дата: 28.10.2009 | Рейтинг: 5.0/2

Виступ нині (сподіваємося, що вже недовго залишилося), керівника українського уряду Юлії Тимошенко на шоу, гучно названого «висуненням її кандидатом в президенти України» на київському Майдані не можна було дивитися без сорому і сміху.

Сорому за ту фальшивість, що наскрізь струменіла від її кожного слова. Розпочала Тимошенко своє звернення «із глибокої подяки, із згадування тих великих героїв, які багато десятиліть і століть виборювали незалежність, міцність України, виборювали її волю, виборювали її право бути самою собою».

Один із тих героїв, які багато десятиліть виборювали незалежність, міцність України - колишній дисидент Степан Х ... Read more »

Категория: Аналітика | Просмотров: 560 | Дата: 28.10.2009 | Рейтинг: 5.0/1

23 жовтня 2009 року XII з'їзд Партії регіонів одноголосно висунув Лідера Партії Віктора Януковича на посаду Президента України.

Що, як правило, ми чуємо від кандидатів на найвищу державну посаду – та ще й у такий день? Як правило, звичні ритуальні фрази. Їх не було. Майже завжди, солодкі обіцянки. Замість них – суворий, об’єктивний аналіз ситуації. Виправдання за те, чого не вдалося? Віктору Януковичу виправдовуватися немає за що.

Не було у виступі Лідера Партії регіонів і того, чого чекали від нього вороги: почуття реваншу за фактично вкрадену перемогу 2004 року. Був біль за безславно втрачені для країни роки. Був чіткий план виходу к ... Read more »

Категория: Аналітика | Просмотров: 542 | Дата: 28.10.2009 | Рейтинг: 0.0/0