Saturday, 18.05.2024, 09:45

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  May 2024  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Пошук
Статистика

Total online: 2
Guests: 2
Users: 0
Головна » Аналітика
« 1 2 ... 20 21 22 23 24 »
У тому, що переможцем виборів буде Віктор Янукович у скептиків залишається дедалі менше сумнівів. 1 листопада у 16 регіонах України за Віктора Януковича мають намір проголосувати 27,8%, за прем’єр міністра України Юлію Тимошенко – 21,7, за Арсенія Яценюка – 9,8%. 
Ситуація має не лише цілком логічні пояснення з точки зору поглядів на майбутнє країни кожного з кандидатів, а й психологічне підґрунтя. Як пояснила практикуючий психолог Надія Гурська: «Цілком природно, що жінка найчастіше бачить в іншій жінці свою конкурентку, а тому підсвідомо не буде її підтримувати. Звичайно, життя ставить нас у такі реалії, де потрібно домов ... Read more »
Категория: Аналітика | Просмотров: 505 | Дата: 11.11.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Отож, Прем’єрка знову побувала в гостях на Волині, і, з допомогою радіопередач та телепередач, волиняни знову мали нагоду послухати порожні обіцянки та нарікання на те, що представники політичних сил заважають їй займатися політикою, «рятувати» неньку Україну. Обіцянки лилися рікою, причому звучало все з вуст очільниці уряду безапеляційно, типу, жодної причини сумніватися у її словах немає.

Тимошенко пообіцяла стовідсоткову виплату зарплатні освітянам за період карантину, додаючи, що з першого січня 2010 року оплата праці вчителям зросте на 22,5%, і поетапно до кінця року вона збільшиться ще на 10 %. Добре. Але в такому разі, де ж тоді розпорядження ... Read more »

Категория: Аналітика | Просмотров: 535 | Дата: 11.11.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Якщо ви помітили, вояжі турботи прем’єр міністра Юлії Тимошенко на Волинь стали досить частим явищем. Кожна нагода стає черговим шансом для піару під шумок. 
 
Цього разу приводом для зустрічі з головами стала епідемія, яка так добре лягла під ситуацію. Отже, про шоу тайм, який був влаштований у понеділок, 9 листопада. Спочатку всенародна рятівниця поїхала до інфекційної лікарні роздавати обіцянки, тобто те, чого в наявності уряду зараз більш, ніж достатньо, спізнення на дві години не рахується. На пікети із закликами «Вгамуйте Грицюка!» теж ніхто особливо не зауважив. Прем’єр до інфекційної лікарні, що нази ... Read more »
Категория: Аналітика | Просмотров: 561 | Дата: 10.11.2009 | Рейтинг: 0.0/0

У день приїзду Тимошенко до Луцька, Богдан Павлович, мер міста, вирішив реабілітуватися за минулі погрішності: вихід з фракції, тимчасове відступництво і самовільну критику на адресу прем’єра. 
 
На зустрічі з нею він голосно заявив, що закон про підвищення соціальних стандартів є популістським кроком, спрямованим на розвал економіки. Людям нав’язують думку, що подібний крок призведе до відходу підприємництва у тінь, втім, ніхто не дає їм поради, як потрібно жити далі з тими грішми, які вони отримують на сьогодні.
 
Богдан Шиба, коментуючи своє рішення наступив на старий мозоль, який турбував мі ... Read more »
Категория: Аналітика | Просмотров: 576 | Дата: 10.11.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Нещодавно з парламентської трибуни Тимошенко бідкалася, що бюджетом не передбачена оплата вимушених відпусток у зв'язку з тритижневим карантином. Коли розпочалися позапланові "канікули", всі навчальні заклади були зачинені, про розмір заробітної плати працівників освіти не йшлося.

Проте, як тільки з’явилася інформація про те, що начебто, існують два варіанти оплати зарплатні вчителям, себто, 2/3 від тарифного плану або ж 2/3 загалом від цілої ставки, освітяни стурбувалися. Вчителі добре знають, скільки можуть втратити, якщо їй виплатять зарплату згідно з другим варіантом.

Рейтинг Юлії Тимошенко у зв’язку з її необдуманою нелогічною та істеричною ... Read more »

Категория: Аналітика | Просмотров: 518 | Дата: 10.11.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко переконує, що грошей на підвищення зарплат і пенсій у неї немає, водночас Кабінет міністрів ухвалює рішення про залучення комерційного кредиту під державні гарантії.

Опублікована постанова Кабінету міністрів N1145 від 29 жовтня 2009 року дозволяє промисловому об'єднанню "Укрпротез" залучити кредит під державні гарантії на суму 400 млн. доларів в Экспортно-імпортного банку Китаю. За ці кошти планується закупити в ЗАТ "Запорізький автомобілебудівний завод" (ЗАЗ) автомобілі для інвалідів. Передбачається, що обслуговування і погашення кредиту здійснюватиметься за рахунок коштів держбюджету - 2010 року та державних бюджетів ... Read more »

Категория: Аналітика | Просмотров: 468 | Дата: 10.11.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Минулого тижня ВР ухвалила поправки до бюджету на цей рік, згідно з якими встновлюються механізми фінансування підвищення соціальних стандартів з 1-го листопада. За цей законопроект проголосували 246 народних депутати. Народні обранці переконані, що виділених грошей вистачить не лише на соцстандарти , а й на боротьбу з грипом. Втім, провладні парламентарії, які виступають проти поліпшення добробуту українців наполегливо оскаржують Закон про підвищення соціальних стандартів у суді. Натомість ініціатори даного закону – регіонали переконані, що відібрати у людей можливість отримувати більші пенсії та зарплати у предстаників Блоку Юлії Тимошен ... Read more »
Категория: Аналітика | Просмотров: 562 | Дата: 09.11.2009 | Рейтинг: 5.0/1

Міжнародний валютний фонд відновить роботу з Україною тільки після призначених на січень 2010 року президентських виборів.Про це заявив директор-розпорядник МВФ Домінінк Стросс-Кан в інтерв'ю Reuters.

"Коли люди йдуть на вибори, рішення можуть відрізнятися від тих, що були прийняті рік тому, коли програма (фінансової допомоги Україні) розроблялася", - сказав він.

"Зараз - особливий період, так що, безумовно, нам треба почекати результату виборів, щоб мати можливість продовжити роботу з урядом", - додав він.

Як відомо, у листопаді 2008 року МВФ схвалив для Києва дворічну програму stand-by на суму близько 16,4 млрд. доларів і за цей п ... Read more »

Категория: Аналітика | Просмотров: 605 | Дата: 09.11.2009 | Рейтинг: 0.0/0

1 жовтня Єдиний Центр розпочав всеукраїнську громадянську кампанію «Запитай у кандидата» і розмістив по Україні біг-борди із запитаннями до головних кандидатів у президенти — Ющенка, Тимошенко, Януковича, Яценюка та Литвина.

Зокрема, у Тимошенко запитується, чому вона не виконала своїх обіцянок. Яких і чи тільки вона, не уточнюється. Питання до Януковича «Чи Схід і Захід разом?» поставлене швидше з огляду на те, що його хоч щось потрібно було запитати. Литвин повинен відповісти перед народом за найгірші, впродовж останнього року, показники роботи ВРУ за час її існування. Що стосується чинного Президента, то перед тим, як балотуватись ще раз на ... Read more »
Категория: Аналітика | Просмотров: 572 | Дата: 05.11.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Думаю більшість українців бачили сюжет по телебаченню, коли чинний глава держави «сварив» пальчиком відомих українських політиків, які до початку президентської кампанії «завісили» своїми обличчями всю неньку, і закидали її власною агітаційною продукцією…

Майже «громогласно» прозвучало звинувачення, що на ці витрачені кошти можна було виконати державну програму «Шкільний автобус».

Державна програма «Шкільний автобус» розрахована перш за все на сільського школяра. Адже нерідко у віддалених сільських місцевостях домівка учнів розташована від діючої школи на відстані п'яти, а то й десяти кілометрів. Тому дітям доводиться йти пішки або ж добиратися р ... Read more »

Категория: Аналітика | Просмотров: 531 | Дата: 05.11.2009 | Рейтинг: 0.0/0