Friday, 17.05.2024, 06:11

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  November 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » November » 5 » Політичні ігрища Єдиного центру
Політичні ігрища Єдиного центру
12:36
1 жовтня Єдиний Центр розпочав всеукраїнську громадянську кампанію «Запитай у кандидата» і розмістив по Україні біг-борди із запитаннями до головних кандидатів у президенти — Ющенка, Тимошенко, Януковича, Яценюка та Литвина.

Зокрема, у Тимошенко запитується, чому вона не виконала своїх обіцянок. Яких і чи тільки вона, не уточнюється. Питання до Януковича «Чи Схід і Захід разом?» поставлене швидше з огляду на те, що його хоч щось потрібно було запитати. Литвин повинен відповісти перед народом за найгірші, впродовж останнього року, показники роботи ВРУ за час її існування. Що стосується чинного Президента, то перед тим, як балотуватись ще раз на посаду, має відбутись звіт про виконану роботу. Яценюку Єдиний Центр адресує запитання «З ким він рятуватиме країну».

Своєю кампанією «Запитай кандидата» Єдиний Центр цитуємо: «прагнув привернути увагу виборців до аналізу дій найімовірніших претендентів на посаду Президента, спонукати українців замислитись над співвідношенням обіцяного та виконаного та можливістю виконати те, що нам обіцяють сьогодні». Хоча насправді акція більше була схожа на передвиборчу «гарячку» - нам же робити щось теж треба, а що саме не знаємо…

Тому Єдиний центр як шкодливе кошеня, яке дуже любить сир, бігає по електоральному полю і тихенько так, то тут «сир», то там «сир»…

А як помпезно все мало відбуватися. Давайте спробуємо хронологічно розібратися. Для цього варто скористатися офіційним сайтом партії.

2009-03-26

Єдиний Центр висуватиме свого кандидата на посаду Президента України. Про це повідомив сьогодні на прес-конференції присвяченій річниці партії лідер Єдиного Центру, народний депутат України Ігор Кріль.

«Хочу вас запевнити, що це буде точно не Ю. Тимошенко і не В.Янукович. І це точно людина якій уже виповнилося 35 років. Наш кандидат - це людина публічна, ви всі її добре знаєте», - зазначив голова партії.

Ігор Кріль також повідомив, що прізвище кандидата, якого підтримуватиме Єдиний Центр буде оголошено влітку на з’їзді партії.

2009-05-21

Член Президії Єдиного Центру Віктор Балога не висуватиме своєї кандидатури на посаду Президента України під час найближчих перегонів. «Я ще раз заявляю: я не збираюсь балотуватися у Президенти. Я думаю, що нам треба підібрати перелік достойних людей, за яких можна буде голосувати, і в кінці-кінців прийде президент, який зможе застабілізувати політичну та економічну ситуацію в Україні». Про це він заявив під час прес-конференції у Києві.

Водночас він підтвердив, що Єдиний Центр братиме участь у наступних парламентських та місцевих кампаніях. «Нині наше завдання – перемога у парламентських виборах та виборах місцевого самоврядування», - сказав він.

2009-10-28

Лідер Єдиного Центру Віктор Балога закликає до об’єднання демократичних сил на виборах Президента України. На сьогоднішній прес-конференції він, зокрема, запропонував Віктору Ющенку, Анатолію Гриценку, Юрію Костенку та Арсенію Яценюку визначити єдиного серед них кандидата у Президенти. Таке об’єднання спільних дій, на думку В.Балоги, необхідне для збереження демократичної перспективи України.

Ось так, за півроку зникли амбіції партії з висунення свого кандидата в президенти, а тоді й «наїзди» на імовірних кандидатів. Допиталися… Тепер намагаються домовитися. Помітьте, запитання до Яценюка, тепер має інший підтекст. Мовляв, Арсеніє, може ми тобі поможемо рятувати країну!

Знову ж дивний поділ кандидатів на демократів і на не демократів. У «демократичному» списку немає ні Литвина, якому вже давно «болить Україна», ні Тигіпка, який нещодавно «злякався», що його рейтинги почали рости, ні Супрун, якій сам Бог велів, бо належить до народно-демократичної партії…

Схоже, проект ющенко-костенко-гриценко-яценюк, пов’язують глибокі піар-напрацювання і блище до виборів такі альянси будуть ставати все прозорішими.

Але на секунду повернемося до кампанії «Запитай у кандидата. На сайті партії www.edc.org.ua було навіть відкрито спеціальне діалогове вікно, де кожний охочий міг висловити свої думки ,як про громадянську кампанію Єдиного Центру, так і про перебіг виборчих перегонів і поставити своє запитання до кандидата. Станом на сьогодні будь-яка інформація про цю акцію на сайті вже відсутня, ніби її й не було. Мабуть таки домовилися…

Надія Хитка

Категорія: Аналітика | Переглядів: 572 | Додав: volynregion | Рейтинг: 0.0/0 |