Thursday, 02.05.2024, 14:37

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  December 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » December » 08
Час наближає нас до 17 січня 2010 року – дати проведення президентських виборів в Україні. Ці вибори змінять життя людей. Бо минулі 5 років були дуже важкими. Відколи до влади в Україні прийшли Віктор Ющенко і Юлія Тимошенко, Україна зазнала дуже серйозних і відчутних втрат. Найголовніша з них – це втрата довіри людей до влади. А як будувати державу без підтримки народу? Переконаний – це неможливо. Однак я звертаюся до вас, дорогі співвітчизники, не для того, щоб в черговий раз нагадати про катастрофічний стан справ в країні. Це бачить і розуміє кожен. Мене турбує інше: як після президентських виборів повернути країну на дорогу стабільного екон ... Read more »
Категория: Позиція партії | Просмотров: 555 | Дата: 08.12.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Уряд, а також ряд державних органів та управлінь свідомо саботують виконання закону про підвищення соціальних стандартів.
Від пенсіонерів почали надходити тривожні повідомлення про те, що пенсію у цьому місяці виплачують за двома відомостями: в одній вказана сума пенсії, яку вони отримували у жовтні, в іншій підвищення на 60 копійок.

Волинська обласна організація Партії регіонів переконана, що подібний крок є свідомим порушенням законодавства. Ми впевнені, що Юлія Тимошенко ініціює подібні провокативні кроки з однією метою – дискредитувати в очах народу важливість закону про підняття соціальних виплат.
Ми впевнені, що вказівка, яку ... Read more »
Категория: Позиція партії | Просмотров: 562 | Дата: 08.12.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Нові цифри в платіжках викликали у людей далеко не передноворічний настрій. Справа в тому, що ціна на газ збільшилася вдвічі, автоматично зросла і вартість опалення, а вартість утримання будинку збільшилася на 40%.
Щоб побачити обличчя «щасливих» лучан після сплати комунальних послуг ми вирішили почергувати біля поштового відділення і почути інформацію з перших вуст.
Відразу попереджаємо, що відповіді відкориговані, оскільки ненормативна лексика на сторінках видання не вітається.

Чи помітили ви різницю вартості комунальних послуг за цей і попередній місяць?

Таке запитання ми поставили кільком свідомим лучанам, я ... Read more »
Категория: Волинські новини | Просмотров: 578 | Дата: 08.12.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Як стало відомо з неофіційних джерел на цих президентських виборах непогано заробляють не лише агітатори кандидатів, а й скупники макулатури. Принаймні, волинські підприємства, що спеціалізуються на скупці вторинної сировини, останнім часом проблем із макулатурою не мають. 
     Як інформує джерело, наближене до підприємства «Вторма-Луцьк», левова частка макулатури, яку здають в останні місяці на підприємство, – це агітаційна продукція кандидатів у Президенти України. Лідерство за цим показником упевнено утримує агітпродукція Арсенія Яценюка, його газети здають цілими пачками, іноді навіть не розп ... Read more »
Категория: Волинські новини | Просмотров: 660 | Дата: 08.12.2009 | Рейтинг: 3.0/2

Учора відбулася зустріч Віктора Януковича з представниками ЗМІ західних областей України у «Зоряному», серед яких були присутні й журналісти Волинської області. Під час спілкування з мас-медіа Віктор Янукович відповів на запитання щодо перспектив фінансування західних регіонів та вирішення мовного питання в Україні у разі перемоги на президентських виборах, також окреслював засади, на яких Лідер Партії регіонів планує будувати дружні стосунки з країнами світу, підкреслюючи при цьому, що не тільки з Російською Федерацією. Крім того, обговорювали питання  процес ... Read more »

Категория: Волинські новини | Просмотров: 658 | Дата: 08.12.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Прокуратура ще лишень збирається перевіряти джерела фінансування реклами Тимошенко на білбордах, а спеціалісти у цій справі уже встигли порахувати що тільки київська демонстрація ЇЇ роботи обійшлася у 30 млн доларів. 
     Микола Томенко у жовтні заявляв, що рекламна кампанія фінансується виключно з партійних джерел. Разом з тим, хотілося б знати звідки б’ють такі золоті джерела? Адже країна ми за усіма статистиками бідна, сидимо по вуха в боргах, а тут такий атракціон марнотратності.
     Згідно з офіційними даними на фінансування українського книговидавництва виділено вс ... Read more »
Категория: Новини України | Просмотров: 542 | Дата: 08.12.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Комусь у новорічну ніч Святий Миколай приносить під ялинку іграшку, комусь милу дрібничку, а комусь... землю. Не в сенсі плодючий чорнозем у хустинці, а право власності на ділянку, вартістю у кілька тисяч умовних одиниць, у хорошому районі міста.
      Ви запитаєте, хто ж цей козирний Миколай і кому він носить такі дороговартісні дарунки? Відповідь проста: Миколая звати Богдан, а прізвище його Шиба, а отримувачі презенту – наближені люди.
     А тепер про передісторію таких недешевих передноворічних дарунків. 25 листопада відбулась чергова, 50-та сесія Луцької міської ра ... Read more »
Категория: Волинські новини | Просмотров: 1020 | Дата: 08.12.2009 | Рейтинг: 1.0/1

«Про те, що Кремль збирається робити ставку на Тимошенко, я довідався у вересні 2005 року й оприлюднив цю інформацію, що привело до мого особистого конфлікту з Юлією Володимирівною". 
     Підтримуючи її в боротьбі за прем'єрський пост у лютому 2005 року, я ніяк не очікував, що вона так легко перекинеться до Путіна. З того моменту я вже не міг бути з нею заодно». На думку Станіслава Бєлковського, російського політолога, із всіх претендентів на пост Президента України Кремль відає перевагу Тимошенко, по-перше, тому що з нею набагато легше домовлятися по бізнесу, що є основним завданням російських правлячи ... Read more »
Категория: Аналітика | Просмотров: 531 | Дата: 08.12.2009 | Рейтинг: 0.0/0