Thursday, 02.05.2024, 08:30

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  December 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » December » 25
Анатолій Грицюк систематично зухвало порушує чинне законодавство України, зокрема закон України про вибори Президента. Вже не раз йшлося про те, що залучення адміністративного ресурсу у передвиборній кампанії є грубим порушенням даного закону. Саме тому Голова Волинської обласної ради Анатолій Грицюк, перед тим як очолити обласний виборчий штаб БЮТ оголосив, що йде у відпустку. Однак, незрозумілими залишаються терміни цієї відпустки та її умови, бо коли Грицюку потрібно пропіарити Тимошенко, як кандидата в Президенти, то він як голова облради швиденько сідає у службовий автомобіль і мчить у село організовувати підведе ... Read more »
Категория: Волинські новини | Просмотров: 553 | Дата: 25.12.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Нещодавно відбувся турнір з міні-футболу між сільськими осередками Партії регіонів. Також в турнірі взяла участь команда м. Любомль. Призовий фонд, створений за сприяння підприємців району, які підтримують Партію регіонів, складався з сучасного комп’ютера, принтера і 30 м’ячів.

Переможцем стала команда молодих регіоналів з с. Машів. Друге місце зайняла команда с. Куснища, третє команда с. Радехів. М’ячі за згодою учасників, були розділені порівну між командами і передані школам тих сіл, за які вони боролись. Команда ж з Любомля презентувала м’ячі школі с. Підгородне.

А наймолодшій команді регіоналів з с. Радехів за їх нестри ... Read more »

Категория: Волинські новини | Просмотров: 542 | Дата: 25.12.2009 | Рейтинг: 5.0/1

Напередодні Нового року волинські регіонали продовжують дарувати дарунки. Голова обласної організації Партії регіонів у Волинській області Олександр Башкаленко долучився до новорічної акції, зініційованої редакцією одного з найпопулярнішого друкованого видання Волині. Мета акції – благодійна. 
    Журналісти газети власними руками виготовили подарунки для представників кандидатів у Президенти в області і продавали ручну роботу політикам. Ціну встановлювали самі покупці. Усі виручені гроші – редакція зобов’язалася передати новонородженій дівчинці із села Вигуричі , Луцького району. Немовля залишилося кругл ... Read more »
Категория: Волинські новини | Просмотров: 606 | Дата: 25.12.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Напередодні Нового року Лідер Партії регіонів Віктор Янукович зустрівся з журналістами центральних та регіональних засобів масової інформації та привітав їх з новорічними святами. Делегація журналістів з Волинської області теж побувала на зустрічі.

Спочатку зі словами привітання до представників мас-медіа України звернулися: народний депутат України, заступник голови фракції Партії регіонів, Голова Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації. Ганна Герман, Міністр фінансів України опозиційного Уряду, народний депутат України Микола Азаров та народний депутат України, заступник голови Партії регіонів Борис Колесніков. ... Read more »

Категория: Волинські новини | Просмотров: 562 | Дата: 25.12.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Тимошенко – ідеальний кандидат для галицького виборця. Ображена, категорична, місійна, ілюзорна. Парадокс успіху Тимошенко на західних теренах – це геніальна технологія ЮВТ, помножена на політичну імпотентність регіону.
Про кандидата в президенти Юлію Тимошенко треба писати лишень як про феномен. Історія не лише України (багатої на політичних аферистів), а й Європи не знала подібного сплаву: потужна харизма + технологічність образу + геніальне акторство + бездоганна візуалізація + бійцівські характеристики + асфальтозакатувальна манера роботи + перманентна гра на публіку + позитивна риторика. Кожна з цих рис відпрацьована феноменально. Тому й ... Read more »
Категория: Аналітика | Просмотров: 602 | Дата: 25.12.2009 | Рейтинг: 0.0/0

"З достовірних джерел нам стало відомо, що уряд Тимошенко йде на чергову авантюру. Вона у будь-який спосіб хоче отримати позику від МВФ. На сьогодні кожна друга гривня в Україні – позичена, Це означає, що українському народу рано чи пізно ці борги доведеться віддавати. Тому вдаватися до таких непопулярних кроків неприпустимо" - зазначив Микола Азаров під час зустрічі з журналістами. 
     «18 листопада Міжнародний валютний фонд пішов на безпрецедентні кроки і надав Україні спеціальні умови кредитування. Це екстремальна ситуація. Зазвичай такі рішення приймаються тоді, коли державі загрожує дефолт або повне банкрутство. Ти ... Read more »
Категория: Позиція партії | Просмотров: 564 | Дата: 25.12.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Ще не вистигли сіті-лайти та білборди від вишитих плакатів із нагадуванням хто ж така Україна, як технологи Юлії Тимошенко підкинули чергову порцію креативу. 
     У тигра-альбіноса вартістю 70 тисяч доларів, якого буцімто подарували Тимошенко діти, між вухами з’явилася коса, точнісінько така ж як у Юлії Володимирівни.
      Використання прем'єр-міністром Юлією Тимошенко в своїй передвиборчій кампанії образів тварин не сприяє поліпшенню її іміджу, заявила заступник лідера Партії регіонів Ганна Герман. "Не знаю, Тигрюля чи Крисюля, але Україну обгризла до кісток", - заявила Герман під час зустрічі із журналістам ... Read more »
Категория: Волинські новини | Просмотров: 623 | Дата: 25.12.2009 | Рейтинг: 1.0/1