Friday, 17.05.2024, 05:45

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  December 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » December » 8 » Нові тарифи – привід для вживання заспокійливих!
Нові тарифи – привід для вживання заспокійливих!
16:42
Нові цифри в платіжках викликали у людей далеко не передноворічний настрій. Справа в тому, що ціна на газ збільшилася вдвічі, автоматично зросла і вартість опалення, а вартість утримання будинку збільшилася на 40%.
Щоб побачити обличчя «щасливих» лучан після сплати комунальних послуг ми вирішили почергувати біля поштового відділення і почути інформацію з перших вуст.
Відразу попереджаємо, що відповіді відкориговані, оскільки ненормативна лексика на сторінках видання не вітається.

Чи помітили ви різницю вартості комунальних послуг за цей і попередній місяць?

Таке запитання ми поставили кільком свідомим лучанам, які прийшли віддати гроші за користування комунальним сервісом
Валентина
- Я просто в шоці! Ось відклала приблизну суму заплатити за квартиру, в мене однокімнатна, виходило приблизно 200 гривень, вишкребла з гаманця останнє, оскільки змушена була заплатити 270 гривень з копійками. Мені такими темпами зарплату не підвищують! Я просто не знаю, що робитиму далі, якщо тарифи так стрімко зростатимуть.

Віктор Пилипов
Ще кілька днів тому Юлія Тимошенко переконувала, що ціна на газ для населення не зросте, але ж мені не ввижається. Ціна зросла вдвічі. Лічильника в квартирі ми не маємо, прописано четверо людей, ось і порахуйте, скільки тепер доведеться платити щомісяця. Я обурений і вже не вірю жодному слову Тимошенко. Вона брехуха і зрадниця.

Катерина Римарчук
Я проживаю у спальному районі Луцька, у девятиповерхівці. За утримання будинку у минулому місяці я сплачувала 60 гривень, а ось зараз дивлюся 97 гривень. На підставі чого виникла така ціна? Підвищення були і раніше, прикро лишень, що зовнішній вигляд підїзду і прибудинкової території від того ніяк не змінюється. І байдуже, 60 чи 97 гривень ми платимо за утримання будинку. Ви тільки порахуйте, у нас 9-ти поверховий будинок на чотири під'їзди, у під'їзді 36 квартир, ось і порахуйте, яка сума щомісяця капає з одного лише будинку. За такі гроші можна не лише лампочку вкрутити, яка ще з літа не світить, а й ландшафтний дизайн зробити. Не розумію, кожен робить що захоче.

Андрій К.
Я не душогуб, але іноді такі думки проскакують по відношенню до нинішнього уряду. Що я можу сказати з приводу нових тарифів? Нічого хорошого. Ми не встигли навіть натішитися підняттям соцстандартів, а уряд Тимошенко в піку до Януковича нахабно, без попередження піднімає ціни на комунальні послуги.

Після підступного підвищення цін середньостатистична українська сім’я платитиме за однокімнатну квартиру понад 250 гривень, за двокімнатну понад 350, трикімнатну понад 450 гривень. Вартість вказана без наявності лічильників.
Перспектива, звичайно, невтшна. До речі, ніде немає жодної інформації про причини такого раптового здорожчання тарифів. Практика інформації постфактум неодноразово використовувалась Юлією Тимошенко. На ефективність такої тактики вона покладається і тепер. Адже вже неодноразово після обіцянок стабільних цін, останні починали шалено стрибати. Люди ремствували, однак ковтали новоспечені рішення і покірно оплачували урядові прорахунки та невиконані обіцянки.

P.S. За неперевіреною інформацією уже розроблені нові тарифи на воду. Відтак, не виключено, що коли вляжеться хвиля обурення від невмотивованого підвищення цін на комунальні послуги. Ініціатори революційних нововведень "потішать" лучан ще й немаленькими цінами на водичку.

Світлана Задорожна
Категорія: Волинські новини | Переглядів: 582 | Додав: volynregion | Рейтинг: 0.0/0 |