Thursday, 02.05.2024, 02:54

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  September 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » September » 07
Все нове - це добре забуте старе. Напередодні чергових виборів, готуючись слухати «нові» передвиборні обіцянки, варто було б згадати обіцянки «старі». І ті, й ті - у лапках, тому що нові й старі це ті самі гасла, перекручені на новий лад.
Дехто з політиків складають звіти про зроблену роботу - Президент, наприклад. Тим, хто складав йому звіт довелося гарненько покрутити даними, щоб представити Віктора Ющенка хоч трохи, але з гарного боку. Хоча навряд чи це допоможе гарантові, чиї «10 кроків назустріч людям» виявилися в підсумку рухом від народу.

А от прем'єр-міністр Юлія Тимошенко, схоже, взагалі не думає надавати будь-яких звітів про виконан ... Read more »

Категория: Новини України | Просмотров: 624 | Дата: 07.09.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Починаючи з 5 вересня, спочатку Президент, а потім прем’єр вітали Народний Рух України. У такому преклонінні перед «першопрохідцями» дійшло навіть до того, що вже думають, яку площу у Києві назвати на честь даної організації. Це показує, що старі добрі часи комунізму глибоко вкоренилися в серцях політиків і вони плекають цю пам'ять і надалі у називаннях, перейменуваннях і різного роду присвяченнях.

Україну заполонили білборди із зображенням нинішнього лідера НРУ Бориса Тарасюка, який, виявляється нарівні з рухом «20 років тримає слово». Чесно кажучи, невідомо, яке відношення Тарасюк мав до Руху 20 років тому, тоді, коли він ще успішно працював в апар ... Read more »

Категория: Новини України | Просмотров: 600 | Дата: 07.09.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Ми всі вже давно звикли до таких благ цивілізації як світло, газ, теплі батареї. А тепер уявіть, що цього всього у вас не має. Страшно? Виникає паніка, як жити далі? Розслабтесь, все це відбувається не з вами, а з героїнею нашої статті. Але за такої влади, завтра ви можете опинитися у її ситуації і залишитися без цих зручностей. Чому ми розповідаємо вам цю історію? Бо ми разом повинні зупиняти та присікати у зародку подібні випадки.
До редакції газети "Волинь-регіон" звернулася Євгенія Федонюк мешканка Луцького району. Справа в тому, що багаторічні поневіряння її сім’ї по різних владних структурах ніякого ... Read more »
Категория: Волинські новини | Просмотров: 580 | Дата: 07.09.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Президент Віктор Ющенко та прем’єрка Юлія Тимошенко носом чують – вибори йдуть, тож час акумулювати всі свої знання та навики з піару. Обидва кандидати на пост глави держави вже почали активну боротьбу за регіони, де зосереджений чималий людський та адміністративний ресурс. Поки що, Леді Ю Віктора Андрійовича у цій гонці обходить, проте, в кінцевому результаті – вона далеко не у виграші!
Наразі ці 2 кандидати зі шкури пнуться так хочуть завоювати «любов» сільських та селищних голів, а там вже й голоси на селі. Першим з головами зустрівся Віктор Андрійович. Організована ним у п’ятницю зустріч мала на меті обігнати Юлію Тимошенко і першим поговорити ... Read more »
Категория: Новини України | Просмотров: 576 | Дата: 07.09.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Невдовзі українці можуть стати безземельним народом. Багатством нашої держави дедалі частіше починають цікавитися іноземці. Не секрет, що великий відсоток людей у світі потерпає від нестачі їжі, тому вкладання інвестицій у ці проекти є, по суті, стовідсотково рентабельним. Натомість, маючи такі земельні ресурси, влада в Україні до цього часу відмовляється бачити у чорноземах гроші.

Разом з тим, арабські інвестори останнім часом дуже активно цікавляться українськими землями, – відзначають експерти.

Через світову економічну кризу багато інвесторів почали вкладати свої засоби в сільське господарство, для забезпечення населення продуктами харчування. ... Read more »

Категория: Новини України | Просмотров: 568 | Дата: 07.09.2009 | Рейтинг: 0.0/0

5 вересня відбулася конференція Любомльської районної організації Партії регіонів, на якій розглядалися питання щодо підтримки кандидатури Лідера Партії регіонів Віктора Януковича на президентських виборах, стану підготовки місцевих партійних організацій до початку виборчої кампанії та обрання делегатів на обласну партійну конференцію.

В роботі конференції взяли участь заступники голови обласної організації Партії регіонів О.Курилюк та А.Мельник.

Сьогодні у Любомльському районі працює згуртована команда однодумців, яка налічує 311 партійців. Конкретними практичними справами ці люди довели, що вони мають свою позицію і будуть впливати на усі проце ... Read more »

Категория: Волинські новини | Просмотров: 546 | Дата: 07.09.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Лідер опозиції Віктор Янукович переконаний, що вже у вівторок, 8 вересня, парламент підтримає ініціативу Партії регіонів і проголосує за підвищення соціальних стандартів для найбільш знедолених.

Першими в підвищенні виплат мають бути сироти та багатодітні сім’ї. Віктор Янукович переконаний, що в парламенті знайдеться більшість для прийняття такого закону. І це буде значима перемога конструктивних сил у Верховній Раді України, - сказав Віктор Янукович в ексклюзивному інтерв’ю кореспонденту ICTV Оксані Соколовій.

Прес-служба Партії регіонів

Категория: Позиція партії | Просмотров: 543 | Дата: 07.09.2009 | Рейтинг: 0.0/0