Thursday, 02.05.2024, 14:05

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  September 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » September » 09
Днями, у місті Володимир-Волинську відбулися урочистості з нагоди святкування 70-річчя 51-ї Окремої гвардійської механізованої Перекопсько-Харківської, Празько-Волинської бригади. Активну участь у цьому заході взяли активісти та члени Партії регіонів.

Святкування, пам’ятної для ветеранів дати, організували у кількох місцях. На площі Героїв міста командиру бригади, полковнику Кравченко В.Н. вручили бойовий прапор. Його освятив Єпископ Володими-Волинський і Ковельський Никодим, потому відбувся урочистий марш особового складу.

В ході урочистих зборів, що відбулися того ж дня у районному будинку культури голова Володимир-Волинської міської ради Петро ... Read more »

Категория: Волинські новини | Просмотров: 576 | Дата: 09.09.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Днями усі ЗМІ червоніли заголовками «Кортеж Тимошенко потрапив у ДТП». Усі подробиці аварії у прес-службі БЮТу відповідно замовчуються. Проте,  не збирається мовчати водій, якого зробили винним у ДТП.

Зіткнення відбулося між основною машиною, в якій зазвичай їздить прем’єр та автомобілем супроводу. Самої Тимошенко на момент аварії у авто не було, але інформаційну «бульбашку» надули велику. Усі очевидці ДТП розповідають, що прем’єрський кортеж їхав з перевищенням швидкості і з мигалками. Також свідки зіткнення в один голос переконують, що водій іншої автівки учасника ДТП – BMW у аварії не винен.

У бідного водія, якому не пощастило в ... Read more »

Категория: Новини України | Просмотров: 576 | Дата: 09.09.2009 | Рейтинг: 0.0/0

За статистикою в одному населеному пункті трійня народжується приблизно раз на 5 років. Зазвичай для усієї родини таке поповнення неабияка подія. Але не для влади. Їм на молодих матусь та їх діток байдуже.

Нещодавно у родині Главацьких, яка мешкає у селі Витуле Любешівського району, сталася саме така подія. Мати, Вікторія Главацька 2 місяці тому народила троє гарненьких та здорових дівчаток. Новонароджених назвали Вероніка, Валерія та Вікторія. Обоє батьків щасливі без меж. Тільки от влада добавляє до їх щастя «ложку дьогтю». Ще й досі родина чекає на обіцяну державну допомогу при народженні трійні.

Це колись за таке покращення демо ... Read more »

Категория: Волинські новини | Просмотров: 628 | Дата: 09.09.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Любешівський район один з тих, де збитки після славнозвісного буревію, який пронісся областю 2 місяці тому - чималі. Тоді більшість хат залишилися без покриття, а подекуди й без стін. Люди втрачали хліви разом із худобою. Нажаль, після того страшного лиха змінилося мало що.

Всі ми пам’ятаємо той візит прем’єра Тимошенко на, постраждалу від стихії, Волинь. Тоді Юлія Володимирівна як завжди багато обіцяла, ніби щиро співчувала біді селян. Але результат усіх обіцянок політика люди змушені бачити на власні очі.

Пенсіонер, мешканець Любешівщини Микола Видерко розповідає, іноді той буревій йому згадується у кошмарних сновидіннях. З хати дідуся тоді зір ... Read more »

Категория: Волинські новини | Просмотров: 596 | Дата: 09.09.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Ще не так давно міський голова обласного центру на всі боки розхвалював свою муніципальну міліцію. Яка, якщо ви не знали «не спить, не їсть - наш з вами спокій береже». Тільки от відвага та працьовитість дружинників міського голови виявилася вилами по воді писана.

За геніальним планом Богдана Павловича муніципальна міліція, як панацея від всіх хуліганів у обласному центрі. Дружинники мали патрулювати містом, жилими кварталами, а головне улюбленим місцем Шиби – парком ім. Лесі Українки. Але! Нажаль "наглі" автівки як їздили по території парку, так і їздять собі далі, а дружинників на місці порушення не видно.

Варто згадати і про резонансну для ... Read more »

Категория: Волинські новини | Просмотров: 550 | Дата: 09.09.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Схоже, що вслід за селом Юлія Тимошенко подалася шукати голоси на вітчизняні ринки. Ще не встигло суспільство проковтнути всі озвучені прем’єрські обіцянки під час всеукраїнського з’їзду голів сільських та селищних рад, як, одержима жадобою до влади, Юлія Володимирівна продовжує електоральний наступ.
На останній селекторній нараді прем’єр заявила, що тепер хоче зустрітися у найближчі тижні із представниками усіх без винятків ринків України. На спілкування із Прем’єркою запросять представництва від торговищ усіх масштабів та профілів, які представляють саме тих українців, котрі торгують на ринках (це ж скільки народу буде?).
Цікаво, а для т ... Read more »
Категория: Волинські новини | Просмотров: 529 | Дата: 09.09.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Президент України Віктор Ющенко певно вирішив увійти в історію як людина, яка роздала найбільше нагород. Про це яскраво свідчать статистичні дані. А от питання, за що та якою ціною деякі особи отримують «державну біжутерію» схоже Віктора Андрійовича не турбує.

Завдяки старанням Віктора Ющенко, цінність тих самих державних нагород суттєво впала. Адже ще 10 років тому, наприклад, вважалося, що одна з перших державних відзнак – орден Богдана Хмельницького – повинна була стати рідкістю у нашій державі, призначеною лише для особливих героїв Збройних сил. Однак за десятиліття орден перетворився в масову нагороду, для, ну дуже баг ... Read more »
Категория: Новини України | Просмотров: 607 | Дата: 09.09.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявляє про колективну відповідальність президента Віктора Ющенка, прем’єр-міністра Юлії Тимошенко і глави Національного банку Володимира Стельмаха за ситуацію у валютно-фінансовій сфері.

Про це він сказав на брифінгу в ході робочого візиту в Житомирську область.

«Хто винен (у падінні курсу гривні)? І президент, і глава уряду, і глава Національного банку», - сказав Віктор Янукович, додавши, що вони разом повинні виробити системний підхід для стабілізації курсу гривні.

На думку Лідера регіоналів, причиною нестабільної ситуації з курсом гривні є ручне управління економікою замість системного підходу в цьому ... Read more »

Категория: Позиція партії | Просмотров: 584 | Дата: 09.09.2009 | Рейтинг: 0.0/0