Thursday, 02.05.2024, 07:42

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  September 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » September » 03
29 серпня у селі Полапи Любомльського району відбулося масштабне свято. Привід - цього дня пів тисячоліття тому заснували цей населений пункт. До святкування такої важливої для мешканців району та села дати долучилася і Любомльська районна організація Партії регіонів.

У такий день у своєрідних масових гуляннях взяли участь усі мешканці села. Тепер вже й не віриться, що ця привітна місцина колись була під гнітом спершу Польщі, а згодом німецьких окупантів. Квітуче село Полапи та його мешканці до свята віднеслися серйозно, особливо до його підготовки. Силами завідуючої Полапського будинку культури  та голови сільської ради було організовано грандіозний ... Read more »

Категория: Волинські новини | Просмотров: 807 | Дата: 03.09.2009 | Рейтинг: 4.0/1

Нещодавній конгрес українців черговий раз показав двояку суть Юлії Тимошенко. За мовним питанням та війною із пам’ятниками потрібно побачити дещо більше, ніж просто гасла. І хоча прем’єр при кожній нагоді стверджує, що Україна єдина і неподільна, але своїми заявами повністю суперечить вищесказаному.

Вона зазначила, що українська мова нині стала модною: «На ній рАзмАвляють, і це наше спільне дАсягнення». Але це ще далеко не все з чим приїхала прем’єр до діаспори.

Оплесками привітали українці з діаспори заяву Тимошенко про те, що через три роки Україна «вирве» енергетичну незалежність від Росії та вже на початку 2010 року вступить у зону вільної т ... Read more »

Категория: Новини України | Просмотров: 627 | Дата: 03.09.2009 | Рейтинг: 0.0/0

«Ми і тільки ми облаштуємо наш отчий дім». Схоже на те, що ці «ми», незважаючи на заклики з екрану Володимира Литвина це не український народ, а "литвинкоманда". Тобто ви хотіть, лікарями доведено, що це не шкідливо, а ми будемо облаштовувати згідно з власними стандартами. Це не варіації на вільну тему, а роздуми над конкретною проблемою лучанки, що звернулася в офіс обласної організації Партії регіонів.

Нагадаємо, що питання про підвищення соціальних стандартів знову піднімалося Партією регіонів на черговій парламентській сесії 1 вересня. Втім, ніхто їхнього ентузіазму не підтримав. Ну, з БЮТ ситуація зрозуміла. Вічна тема немає грошей, навіть якби ... Read more »

Категория: Волинські новини | Просмотров: 561 | Дата: 03.09.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Народний депутат, член парламентської фракції Партії регіонів, міністр фінансів в Опозиційному уряді Микола Азаров в ефірі 5 каналу заявив, що країні потрібен новий працездатний парламент і новий працездатний уряд.

«Ця влада веде країну до катастрофи. Тому тут будь-які засоби підійдуть, у тому числі і саморозпуск Верховної Ради, для того, щоб вибрати новий працездатний парламент і новий працездатний уряд. Я виступаю за як найшвидше проведення нових парламентських виборів, і я підтримую саморозпуск Верховної Ради. Але, на жаль, ті люди, які зараз при владі, вхопилися за цю владу руками й ногами», - сказав Микола Азаров.

Коментуючи економічну ситуа ... Read more »

Категория: Позиція партії | Просмотров: 605 | Дата: 03.09.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Партія регіонів притягує до себе все більше симпатиків як на Сході, так і на Заході України. Не є виключенням і Волинь. Приємно відзначити, що ряди волинських партійців поповнюються активістами та новими прихильниками. Чимало тих, хто вирішив пов’язати своє майбутнє з Партією регіонів – молоді та ініціативні люди.

Яскравий тому приклад продемонструвала Володимир-Волинська міська організація ПР. На День незалежності України партійний квиток члена Партії регіонів вручили Олександру Борусевичу. 18-річний юнак напередодні державного свята виявив бажання вступити у лави членів ПР і подав відповідну заяву. 19 серпня керівництво міської організації прийнял ... Read more »

Категория: Волинські новини | Просмотров: 578 | Дата: 03.09.2009 | Рейтинг: 5.0/1

Ось уже 5 років нинішнє українське керівництво зі шкіри пнеться, так хоче стати членами НАТО. Схоже багаторічні старання президента Ющенко та прем’єра Тимошенко зійшли нанівець. Днями Північний Альянс у особі представника Джеймса Аппатурая зробив гучну для України заяву: найбільша світова військово-політична організація не збирається надавати нашій державі військову допомогу і сприяти їй в забезпеченні територіальної цілісності.

А скільки було сказано гучних слів та обіцянок нашим керівництвом з приводу вступу в Національний Альянс. Те, що нас там не чекають і вже 5 років поспіль мило натякають «відчепіться», зрозуміли вже усі українці, тільки не пом ... Read more »

Категория: Новини України | Просмотров: 544 | Дата: 03.09.2009 | Рейтинг: 0.0/0