Friday, 17.05.2024, 06:11

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  June 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » June » 24 » Послухай виступ Ющенка і, вважай, що в цирку вже побував!
Послухай виступ Ющенка і, вважай, що в цирку вже побував!
12:51
«Хвали, хвали мене моя губонько» - це про нашого гаранта. Віктор Ющенко вирішив виступити у ролі супергероя, який рятує країну з останніх сил. Напередодні виборів Віктор Ющенко підраховує всі свої «мнимі» заслуги перед українським народом.

Як то кажуть: і грішно, і смішно – у час економічної кризи, небаченого падіння економіки країни, коли більшість громадян нашої держави живуть за межею бідності - гарант мов «месія» переконує українців, що житися їм стало значно краще саме за його «царювання». Але ж , як то кажуть: «Скільки не кажи «халва», «халва» - у роті солодше таки не стане».

До головних своїх «заслуг» гарант приписує небачений ріст економіки, який чомусь українці на собі так і не відчули. Крім того, Віктор Ющенко всім нагадує, що за 4 роки Україна вдвічі збільшила внутрішній валовий продукт. «Не думаю, що ще колись за аналогічний період в Україні вдавалося таке зробити» - заявив президент. Виникає питання, зробити що – кинути Україну у чи не найглибшу боргову прірву у світі, чи обкласти населення нечуваними раніше податковими забов’язаннями? І чому Віктор Ющенко нахвалюючи себе коханого порівнює рівень життя українців з 2004-2005 роками? Так, середній рівень заробітної плати зріс, але в той же час підскочили до небес і споживчі ціни, відтак, рівень життя середньостатистичного українця навпаки, лишень погіршився. І такими очевидними «промахами» Ющенко хвалиться перед електоратом? Соромно мало б бути такому гаранту. Вочевидь, згадати про свої нібито заслуги перед українським народом Віктор Андрійович вирішив знову ж таки задля піару. На щастя, більшість свідомих українців у такі заслуги не вірять, адже реальний стан їх життя перекреслює всі нахваляння президента.

Зневірилися у президенті, в ролі «супермена» і всі ті, хто колись «повівся» на голослівні передвиборні обіцяних Ющенко 5-річної давнини. Нагадаємо, на початку своєї тріумфальної кар’єри президент Віктор Ющенко, серед іншого, обіцяв українцям створити 5 мільйонів робочих місць. Натомість, сьогодні центри зайнятості переповнені. Громадяни масово втрачають роботу. Виходить, що Ющенко не тільки не створив українцям нові робочі місця, але навіть відібрав хліб у тих, хто роботу мав.

Голослівно розповідаючи про свої нікому незрозумілі заслуги президент знову забув згадати про реальні проблеми народу. За нібито позитивними цифрами економіки України і росту ВВП Віктор Ющенко, вочевидь, не звертає уваги на помираючих сьогодні від нестачі медикаментів, а інколи і їжі, пенсіонерів та дітей. І це в той час коли на утримання президента щороку йде більше 2 мільйонів гривень. А якщо продати пару шалено-дорогих костюмів Віктора Ющенко від розкручених світових брендів, то на виручені кошти можна було б полагодити близько 400 застарілих ліфтів. А якщо продати той президентський літак за 66 мільйонів доларів, то Віктор Ющенко з легкістю міг би придбати сепаратор клітин крові для відділення дитячої онкології Національного інституту раку. Для того, щоб врятувати дитячі життя з допомогою цього апарату необхідно всього 250 тисяч гривень. Ця сума ніщо у порівнянні з тими коштами, які виділяються на утримання чиновників з держказни. А судячи з хвалебних од президента самому собі - ці питання його аж ніяк не турбують.

Олена Славута

Категорія: Новини України | Переглядів: 560 | Додав: volynregion | Рейтинг: 0.0/0 |