Friday, 17.05.2024, 04:38

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  June 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » June » 22 » Зустріч керівників регіональних організації у Чернівцях
Зустріч керівників регіональних організації у Чернівцях
14:32
Вже стало доброю традицією для керівників регіональних партійних організацій зустрічатися і спілкуватися в дружньому колі. Ось і чергова така неформальна зустріч відбулася 20 червня у Чернівцях.

У ній взяли участь заступник Голови Партії регіонів, народний депутат України Михайло Папієв, керівники Чернівецької, Закарпатської, Рівненської, Тернопільської, Івано-Франківської, Волинської обласних організацій Партії регіонів Микола Романюк, Олександр Ледида, Василь Берташ, Орест Муц, Василь Чуднов та Олександр Башкаленко.

На початку зустрічі колеги щиро привітали Миколу Романюка з днем народження і побажали йому успіхів в партійній роботі.

Далі учасники зустрічі обговорили останні події в суспільно-політичному житті країни і обмінялися думками щодо організації партійної роботи в сьогоднішніх умовах. Дискусія була конструктивною, оскільки західні регіони мають свою специфіку, що дозволяє впроваджувати спільні напрацювання.

На зустрічі йшлося і про надто складну соціально-економічну ситуацію в регіонах та Україні загалом, що складається внаслідок бездіяльності та очевидної неспроможності влади, як центральної, так і місцевої. У такій ситуації завдання регіональних та місцевих організацій Партії регіонів полягає в тому, щоб якомога швидше донести до людей позицію нашої політичної сили, її Лідера та вказати чіткі шляхи вирішення першочергових проблемних питань. Люди мають чути правду, а то їх щодня «зомбують» неправдивою інформацією про стан справ в країні. Тимошенко продовжує робити ставку на скандал і брехню як успішну політичну технологію, обіцяти людям явно нездійсненне.

Керівники обласних організацій зійшлися на думці, що потрібно забезпечити повноцінну інформаційну присутність в регіональних ЗМІ, оскільки люди мають бачити позицію Лідера Партії регіонів, його команди з тих чи інших питань державного життя. Люди мають знати, що за Віктором Федоровичем стоять потужні професіонали, здатні вирішити економічні, соціальні й політичні завдання.
Саме прихід нової владної команди під керівництвом Лідера Партії регіонів сприятиме виходу України із складної кризової ситуації. Люди очікують змін і готові цьому усіляко сприяти.

Прес-служба Волинської обласної організації Партії регіонів

Категорія: Волинські новини | Переглядів: 536 | Додав: volynregion | Рейтинг: 0.0/0 |