Monday, 20.05.2024, 19:16

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  May 2024  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » Інтерв'ю
« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 12 13 »
  Почнемо з невеличкого лікбезу. Отже, що це за вкладення капітальні інвестиції і як вони позначаються на розвитку області?

    Це – доволі широке поняття. Під капітальними інвестиціями розуміють вкладення грошових коштів в нове будівництво, а також реконструкцію. Це також – і розширення виробництв і технічне переозброєння потужностей вже діючих об’єктів. Словом це ті кошти, які ми не «проїдаємо», а вкладаємо у розвиток і поліпшення якості соціально-економічної інфраструктури. 

    Якщо говорити про джерела, то вони також різні – державний, обласний і місцеві бюджети, це – капіталовкладення підприємств і організацій, це і запозичені ... Read more »

Категория: Інтерв'ю | Просмотров: 489 | Дата: 27.09.2010 | Рейтинг: 2.0/1

Для того, аби держава могла ефективно розвиватися, до політичного, соціального життя необхідно залучати якнайбільше молоді. Якщо юнакам та дівчатам буде чим зайнятися, то багатьох можна буде позбавити від шкідливих звичок та проблеми «куди себе подіти». Власне, про те, як має формуватися молодіжна політика, яким повинне бути молодіжне середовище, ми поспілкувалися із активістом «Союзу молоді регіонів на Волині» Юрієм Суходольським.

- Юрію, наприкінці серпня відбувся всеукраїнський з’їзд «Союзу молоді регіонів», розкажіть, будь ласка, про отриманий досвід і подальші плани молодіжної організації в області?

- Для мене і моїх колег з о ... Read more »

Категория: Інтерв'ю | Просмотров: 489 | Дата: 16.09.2010 | Рейтинг: 3.0/2

У суботу, 11 вересня, ЦВК оголосила офіційний старт передвиборчої кампанії. Розпочинається боротьба між політичними силами за лідерство у місцевих органах самоврядування. Незважаючи на те, що на передвиборчу агітацію відведено доволі мало часу, голова обласної організації ПР, Олександр Башкаленко, переконаний, що для політичної сили, яка постійно та ефективно функціонує цього цілком достатньо, аби донести до людей результати своєї роботи протягом останніх кількох років.

- Олександре Костянтиновичу, передвиборча кампанія стартувала, на вашу думку, яка ступінь готовності партійної організації, яку ви очолюєте?

... Read more »
Категория: Інтерв'ю | Просмотров: 521 | Дата: 14.09.2010 | Рейтинг: 0.0/0

Після президентських виборів минуло чимало часу. Українці, та й не тільки українці, а й вся міжнародна спільнота мали можливість переконатися в тому, що політика Президента Віктора Януковича є зрозумілою для широкого загалу. Зрозумілою для всіх, тільки не для Тимошенко. Ця «дамочка» й досі не може вгамуватися зі своїми вуличними акціями. 7 вересня 2010 року відбулася чергова акція протесту під стінами Верховної Ради України. Дати оцінку всьому вищевказаному ми попросили голову Луцької міської організації Партії регіонів, депутата Луцької міської ради Івана Смоленга.

«На мою думку, всі ці вуличні акції БЮТ покликані зруйнувати стабільність і н ... Read more »

Категория: Інтерв'ю | Просмотров: 501 | Дата: 08.09.2010 | Рейтинг: 0.0/0

Із заступником голови облдержадміністрації Олександром Курилюком ми зустрілися 25 серпня. На другий день після того, як в усій країні відбулися масштабні заходи із відзначення 19-річчя Української незалежності. Специфіка службових обов’язків вимагала від Олександра Івановича бути в гущі всіх організаційних та публічних заходів, тож коли, як не по свіжих слідах, оцінити масштаб святкування?

З цього й розпочалася наша розмова.

– Що сподобалося найбільше?

– Організованість, консолідованість та відчуття справжнього свята. А ще ... Read more »

Категория: Інтерв'ю | Просмотров: 638 | Дата: 02.09.2010 | Рейтинг: 0.0/0

— Що ви скажете про податок на нерухомість?

— Робоча модель податку на нерухомість на сьогодні така:
40 кв. метрів на людину не оподатковуються. У нас не так багато сімей із трьох осіб, чия квартира більше 120 кв. м. На будь-який зайвий метр — 10 грн. податку. Це м’яка ставка. Треба звикнути до того, що зайві метри доведеться оплачувати окремо від комунальних платежів. Звичайно, цей податок непорівнянний із цінами на квартири, особливо в Києві. Проте якийсь перехідний період має бути. Що ж до сільської місцевості, то якщо у вас будинок до 200 кв. м, то ви не сплачуєте нічого. А понад це —
10 грн. за кожний метр раз на рік.

... Read more »

Категория: Інтерв'ю | Просмотров: 561 | Дата: 02.09.2010 | Рейтинг: 0.0/0

Підвищення ціни на газ для населення було для нього – населення – громом з ясного неба. Громада тільки-тільки встигла «переварити» Харківські угоди з Росією, де основним виправданням пролонгації договору про розміщення російського флоту в Криму було зменшення ціни на газ, як нас «втішили» 50-відсотковим його подорожчання, а відтак – збільшенням вартості послуг ЖКГ. За поясненнями ми звернулись до відповідального за стан ПЕК в області – першого заступника глави Волинської облдержадміністрації Олександра Башкаленка.


- Отже, Олександре Костянтиновичу, чому влада нас обманула?

- Дозвольте, я вам просто назву деякі цифри ... Read more »

Категория: Інтерв'ю | Просмотров: 480 | Дата: 05.08.2010 | Рейтинг: 3.0/2

Після перезавантаження виконавчої влади на місцях після перемоги на президентських виборах Віктора Януковича не було особливих сумнів щодо того, що у керівній ланці працюватимуть регіонали. Власне, за цією квотою у команді нового-старого волинського губернатора з’явився заступник голови обласної організації Партії регіонів Олександр Курилюк. Йому доручили опікуватися гуманітарною сферою.

– Олександре Івановичу, чи вистачає того досвіду, який вдалося раніше здобути на державній службі для посади заступника голови облдержадміністрації?

– Я вважаю себе фаховим держслужбовцем. Коли визначався з вузом ... Read more »
Категория: Інтерв'ю | Просмотров: 490 | Дата: 01.07.2010 | Рейтинг: 5.0/1

Горохівський район в цілому має значний потенціал для розвитку, про те є ряд проблем, які потребують невідкладного вирішення. 

Запропонована Урядом М.Азарова програма, що витікає з виборчої програми Президента України В.Януковича «Україна для людей» передбачає заходи, які спрямовані на підвищення державних соціальних стандартів життя, зокрема: гарантії збільшення заробітної плати, соціального страхування, здійснення пенсійної реформи, державної допомоги сім'ям з дітьми, упорядкування системи соціальних пільг і послуг, соціального захисту людей з обмеженнями фізичними можливостями.

Одна з основних проблем Горохівщини насьогодні - високий рів ... Read more »

Категория: Інтерв'ю | Просмотров: 480 | Дата: 17.06.2010 | Рейтинг: 3.0/1

"Скажіть, а чому податкова і надалі використовує практику «знімання» податків наперед, - запитала журналіст обласного ЗМІ в голови обласної організації ПР, першого заступника голови Волинської облдержадміністрації Олександра Башкаленка. - А ви приведіть до мене тих, хто зіштовхнувся з подібними діями податкової інспекції. Ми розберемося і вині будуть покарані – такою була відповідь". 

Доволі часто сьогодні можна почути репліки і кивання у бік влади: як не репресії, то тиск і ще казна що. Найчастіше подібні закиди виглядають як виправдання. Мовляв, Тимошенко, наказувала брати податк ... Read more »
Категория: Інтерв'ю | Просмотров: 489 | Дата: 15.06.2010 | Рейтинг: 0.0/0