Thursday, 02.05.2024, 08:07

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  July 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » July » 13
Як тільки не старалися президент та урядовці потрапити до омріяного Європейського союзу. Не вдалося. Одним з кроків на шляху до інтеграції України у європейську «еліту» мало стати підписання з ЄС договору про зону вільної торгівлі. Укласти цей важливий для держави документ наші чиновники планували вже до кінця 2009 року. Та не так сталося, як гадалося. Урядовці на чолі з прем’єркою Тимошенко та помаранчевий секретаріат президента знову забули, що окрім бажання підзаробити на світовому ринку, ЄС також вимагає від них і суттєвого покращення економіки. Чого наразі влада продемонструвати так і не спромоглася.

Голова Правління Єврокомісії в Україні Жозе Ману ... Read more »

Категория: Новини України | Просмотров: 552 | Дата: 13.07.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Волинська обласна організація Партії регіонів ініціювала звернення до голів місцевих рад. Його мета - донести позицію партії до діючої влади і переконати підтримати законопроект про підвищення соціальних виплат, а також ряд інших важливих рішень державного значення.
"Волинська обласна організація Партії регіонів звертається до депутатів усіх сільських, селищних, районних і міських рад з пропозицією включити в порядок денний сесій і розглянути питання про необхідність підвищення мінімальних соціальних виплат, заробітних плат і пенсій.

Соціально-економічна ситуація є складною, волиняни втрачають роботу, не мають доходів, щоб купити навіть речі пер ... Read more »

Категория: Волинські новини | Просмотров: 496 | Дата: 13.07.2009 | Рейтинг: 0.0/0

"Кожен депутат України, який не голосує за підняття пенсій та заробітних плат для найбідніших громадян, не може вважатися народним обранцем. Тому що він діє всупереч інтересів народу" - наголосив Віктор Янукович. У своїй заяві лідер опозиції підкреслив: "Партія регіонів наполягає на тому, щоб ініціатива, яка полегшить життя знедоленим, була підтримана в парламенті. Разом з тим ми розуміємо - життя вимагає розв’язання й інших проблем. До таких, безумовно, належать усі питання, пов’язані з проведенням "Євро-2012" . Також треба ухвалити закон про вибори, треба подбати про вкладників банків, грошові вклади яких знецінюються".

"Партія регіонів буде голосувати за ... Read more »

Категория: Позиція партії | Просмотров: 548 | Дата: 13.07.2009 | Рейтинг: 0.0/0

<B>За останні кілька місяців Міністерство освіти України та пані Тимошенко вже неодноразово шокували українських студентів новаціями у сфері вищої освіти: відміна стипендій, зменшення держзамовлень на деякі факультети та введення у ВНЗ платних послуг.</B> Скидається на те, що уряд з останніх сил намагається знищити українську науку, адже такі нововведення відбивають у студентів не тільки охоту до навчання, але і можливість її здобути. Візьмемо до уваги, лише останню вигадку Кабміну – зменшити на 50% набір до аспірантури. Відтак, половина спудеїв змушена попрощатися з науковою діяльністю.
<DIV>Своєю думкою з приводу подібних урядових новацій і як во ... Read more »
Категория: Волинські новини | Просмотров: 522 | Дата: 13.07.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Тиск на свободу слова набуває загрозливих форм не лише на рівні всеукраїнських ЗМІ, а й на рівні районів. Нещодавно, в ранг «неугодних» потрапила редакція газети «Горохівський вісник». Внаслідок небажання висловлювати у своїх статтях лояльність до правлячої політичної сили - існування газети виявилось під загрозою.

Впродовж трьох років «Горохівський вісник» є жертвою цілеспрямованих переслідувань. Як виявилось, незалежна позиція газети не всім пасує, особливо, що стосується висвітлення правди про дії чиновників. Ініціатори ліквідації видання мотивують свої дії різними причинами. Разом з тим, як вважає сам колектив, реальною є та, що редактор газети Дід ... Read more »

Категория: Волинські новини | Просмотров: 889 | Дата: 13.07.2009 | Рейтинг: 1.0/1

Кого рятувати? Це – головне питання в умовах політично-економічної кризи в Україні. А ось відповідь на нього, що є підсумком антикризового менеджменту уряду Тимошенко, поки що не знайдено. Принаймні, громадяни країни, як кажуть, не в курсі.

Щоправда, помаранчева влада, схоже, переконана, що відповідь міститься в документах, які вони підписують із Міжнародним валютним фондом.

До речі, сам Фонд бачить в Україні не лише позитиви. Нещодавно Тимошенко повідомила, що МВФ погіршив прогноз дефіциту бюджету України та ВВП, хоча напередодні вона запевняла, що в країні наведено повний лад.

Голова місії МВФ повідомила: «Ми переглянули наш прогноз падіння ек ... Read more »

Категория: Новини України | Просмотров: 479 | Дата: 13.07.2009 | Рейтинг: 0.0/0