Friday, 17.05.2024, 05:10

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  May 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » May » 25 » Підсумки виїзного засідання Ради обласної організації ПР
Підсумки виїзного засідання Ради обласної організації ПР
10:47

     У суботу, 23 травня, у селищі Ратне відбулася розширена нарада з головами місцевих організацій Партії регіонів. Олександр Башкаленко – голова Волинської обласної організації Партії регіонів, поставив перед керівниками місцевих організацій чітко визначені передвиборні завдання, на виконання яких має бути спрямована уся робота обласної та місцевих організацій.

     "Практика виїзних зустрічей на міжрайонному рівні виявилася дуже плідною. Оскільки  центр не завжди поінформований про проблеми на місцях і від цього різне розуміння ситуації і шляхів її вирішення. Разом з тим, із кожним подібним зібранням партійна структура  стає все більш консолідованою " - зазначив Олександр Башкаленко.

    Керівник обласної організації відзначив, що партійці Волині  будуть  діяти у відповідності з визначальними рішеннями  керівництва Партії регіонів. Главою держави він бачить виключно Віктора Януковича. Зараз почастішали розмови стосовно того, що президент обиратиметься у парламенті, і  вноситься це, в першу чергу, опонентами нашої політичної сили. На думку голови обласної організації  така постановка питання  на сьогодні не є актуальною і тільки громадяни  мають обирати керівника держави. Лідер Партії регіонів уже заявив про свою позицію і це "прямі всенародні вибори!"
Що стосується виборчої системи. Олександр Башкаленко відзначив, що мажоритарна система виборів до органів місцевого самоврядування нівелює суть партійної організації. На його думку, мажоритарна система – це крок в минуле. «Багато хто думає, що вона збільшує відповідальність особи, яку обирають. Досвід показав, що ніхто до цього часу особливо відповідальністю за свої дії не переймався.  А так, відповідальність нестиме конкретна політична сила, а тому, кожен із членів партії повинен буде зважувати свої вчинки аби не дискредитувати усю організацію» - відзначив Олександр Башкаленко.
     Одним із питань порядку денного була також інформація контрольної комісії обласної організації ПР. Володимир Матвєєв, голова  контрольної  комісії  наголосив присутнім на тому, що  партійній дисципліні буде приділятися першочергова увага. Місцеві організації мають консолідувати свої ряди.
      Присутні заслухали також інформацію про діяльність Ратнівської районної організації ПР. Валентина Краглик – голова організації, повідомила, що рейтинг ПР у районі, порівняно з минулими роками, значно зріс. Селищна рада у багатьох питаннях йде назустріч партійцям, і проблеми на місцях зараз вирішуються значно простіше. Також зростає кількість бажаючих стати членами ПР. «Приємно те, що серед цих людей переважна більшість – це молодь» - зазначила Валентина Краглик.
     Олександр Башкаленко наголосив на тому, що подібні виїзні засідання корисно проводити саме у районах, оскільки це дає можливість краще ознайомитись із життям волинян і будувати роботу організацій у відповідності з потребами людей.
 
Прес-служба Волинської обласної організації Партії регіонів.

Категорія: Волинські новини | Переглядів: 868 | Додав: SOVA | Рейтинг: 0.0/0 |