Friday, 17.05.2024, 04:56

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  May 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » May » 18 » Робоча зустріч керівників обласних організацій у Луцьку (фоторепортаж)
Робоча зустріч керівників обласних організацій у Луцьку (фоторепортаж)
12:48
16 травня у Луцьку з ініціативи голови обласної організації Партії регіонів Олександра Башкаленка відбулася неформальна робоча зустріч керівників обласних організацій Партії регіонів сусідніх областей.
У ній взяли участь заступник Голови Партії регіонів, народний депутат України, Герой України Сергій Тулуб, заступник Голови Партії регіонів, народний депутат України Михайло Папієв, керівники Закарпатської, Рівненської, Тернопільської, Івано-Франківської, Чернівецької, Хмельницької, Волинської обласних організацій Партії регіонів Олександр Ледида, Василь Берташ, Орест Муц, Василь Чуднов, Микола Романюк, Василь Ядуха, Олександр Башкаленко.

Такі робочі зібрання вже стали доброю традицією, вони дають можливість обмінятися думками та виробити спільну позицію з тих чи інших питань партійного життя.

Учасники зустрічі обговорили суспільно-політичну та соціально-економічну ситуацію в регіонах та Україні загалом, дали оцінку діям сьогоднішньої влади та висловили своє бачення щодо організації роботи всіх сторін, а в першу чергу влади, в умовах кризи, звернувши увагу на пропозиції Партії регіонів та Опозиційного уряду.

Акцентувалася увага і на роботі партійних організацій в сьогоднішніх умовах. Зазначалося, що спільна робота всіх партійних організацій має бути ефективною та якісною.

По завершенні робочої наради її учасники зустрілися із журналістами. На початку прес-конференції голова Волинської обласної організації Партії регіонів Олександр Башкаленко повідомив журналістам про мету та результати зустрічі. Потім виступили заступники Лідера Партії регіонів, народні депутати України Сергій Тулуб та Михайло Папієв. А кожен з присутніх голів обласних організацій Партії регіонів коротко виклав ситуацію у своєму регіоні.

Зокрема, міністр праці праці і соціальної політики Опозиційного уряду Михайло Папієв розповів журналістам про реальний стан економіки в Україні.

«Уряд приховує від громадян справжній стан економіки в країні. Тимошенко звітує про перевиконання бюджету на всіх рівнях. А насправді дефіцит бюджету держави складає біля 70 мільярдів гривень, дефіцит бюджету Пенсійного фонду - вже 40 мільярдів гривень». Михайло Папієв відзначив, що така критична ситуація в українській економіці утворилася внаслідок бездіяльності уряду. Тим часом у Партії регіонів є своя антикризова програма, чіткий план першочергових заходів.

Про непрофесійність нинішньої влади розповів і застуник Лідера Партії регіонів, народний депутат Сергій Тулуб. Міністр вугільної промисловості Опозиційного уряду відзначив, що «промислове виробництво на Волині впало майже на 60 відсотків. А реакції від обласної та центральної  влади ніякої». Він зазначив, що «громадян потрібно активно інформувати про діяльність влади, оскільки нинішні керманичі приховують від них реальний стан справ у державі. Такої секретності не спостерігалося за всю історію незалежності України».

Після виступів всіх учасників зустрічі журналісти мали змогу поставити запитання, що їх цікавили і їх було чимало. Перш за все вони стосувалися антикризової програми та конкретних заходів, які пропонує Партія регіонів. На що Михайло Папієв відповів: «Наша антикризова програма цілковито відрізняється від урядової, перш за все конкретикою. Наприклад, першим нашим кроком з подолання кризи буде зменшення податків, ми повинні дати нашим підприємствам можливість запрацювати».

Поцікавилися журналісти і думками заступника Лідера Партії регіонів Сергія Тулуба щодо кредитів МВФ, на які так розраховує уряд. Отримали представники ЗМІ чітку та обгрунтовану відповідь.

«А розплачуватися будуть ще й наші онуки. Хтось знає куди пішли кошти з першого траншу МВФ? Ви на собі відчули ці кошти? Танці уряду перед МВФ показують, що золотовалютні резерви в Україні очевидно на сьогодні відсутні. Партія Регіонів виступає лише за економічно обґрунтовані позики» - резюмував народний депутат.

По завершені прес-конференції учасники заходу відмітили, що подібні зустрічі необхідні для розбудови партійних організацій, налагодження ефективної співпраці обласних парторганізацій заради досягнення спільної мети, а саме - перемоги Віктора Януковича на президентських виборах.
Саме прихід нової владної команди під керівництвом Лідера Партії регіонів сприятиме виходу України із складної кризової ситуації.




Прес-служба обласної організації Партії регіонів

Категорія: Волинські новини | Переглядів: 861 | Додав: SOVA | Рейтинг: 0.0/0 |