Saturday, 27.04.2024, 20:13

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  March 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » March » 17
Усі цукрові заводи Волинської області цього року можуть зупинитися. Причина - відсутність сировини.

Волинські цукрові заводи, колись славилися на всю Україну своїми показниками, а тепер - це одні з найбільш збиткових підприємств. Постійні зупинки цих підприємств і сезонність роботи працівників призвели до серйозного відтоку професійних кадрів.

Причиною відсутності сировини є те, що з кожним роком аграрії все менше сіють буряків. Безумовно, це призводить до того, що цукрові заводи не можуть стабільно працювати, собівартість продукції збільшується в кілька разів, а Уряд на чолі з Тимошенко не запроваджує жожних ефективних заходів, які б могли вряту ... Read more »

Категория: Волинські новини | Просмотров: 778 | Дата: 17.03.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Страйки, бойкоти, інші акції суспільної непокори та протесту – на сьогодні є не новиною, а вже звичним явищем нашого щоденного життя. Страйкують працівники через заборгованості та невиплати зарплат, пікетують підприємці проти «кредитного рабства», мітингують автомобілісти закликаючи боротися із збільшенням поборів.
Не оминають ці протестні настрої і наш Волинський край.
Нещодавно працівники Луцького картонно-руберойдового комбінату, у зв’язку із заборгованістю заробітної плати, яка тягнулася ще з листопада 2008, змушені були організувати страйк з надією отримати зароблені гроші, щоб хоч якось прокормити свої сім’ї.
Наразі ... Read more »
Категория: Волинські новини | Просмотров: 706 | Дата: 17.03.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Акциз на сигарети з 1 квітня піднімуть на 30-40%. Додаткові надходження принесуть 4 мільярди гривень.до Держбюджету. Законопроект про підвищення ставок акцизного збору на тютюнові вироби подали вісім народних депутатів із двох найбільших фракцій у Верховній Раді — Партії регіонів і БЮТ.

Перше читання заплановане на 17 березня. Прибічники нового законопроекту вважають: подорожчання сигарет, у середньому, на 1,25-2 гривні зменшить кількість тих, що палять і поповнить бюджет. Проти підвищення акцизів виступає глава комітету з питань податкової і митної політики Сергій Терьохін. На його думку, нові ставки спричинять сплеск контрабанди з Росії та М ... Read more »
Категория: Новини України | Просмотров: 710 | Дата: 17.03.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Загальний дохід українських банків в січні-лютому 2009 року склав 26 млрд гривень, що на 81% більше, ніж за аналогічний період 2008 років (14,4 млрд гривень), повідомляє прес-служба НБУ.

Однак, НБУ відмовився від обнародування показників чистого прибутку банків, який розраховується як перевищення доходів над витратами за вирахуванням сформованих резервів і сплаченого податку на прибуток.

Ось тепер і розвіялися всі міфи про проблемні банки в Україні. Нас просто вкотре всіх обманули, а банки нажилися, отримавши ще більші прибутки за рахунок спекуляцій на валютних курсах.

Категория: Новини України | Просмотров: 784 | Дата: 17.03.2009 | Рейтинг: 0.0/0

На сьогоднішній прес-конференції Луцького міського голови обговорювалися питання, більшість яких були присвячені екологічній тематиці.
Із 19 березня в місті розпочинаються масові екологічні акції, в рамках яких відбувається розчищення парків, скверів, берегових зон та русел річок. Брати участь у них зможуть як представники міської влади так і підприємства, місцеві установи, організації, учні та студенти. Виникає питання, подібні акції –це реальні кроки, що спрямовані на покращення екологічної ситуації міста, чи просто черговий піар - хід? Адже, незважаючи на щорічне їх проведення, нажаль, санітарно-екологічна стан обласного центру ... Read more »
Категория: Волинські новини | Просмотров: 668 | Дата: 17.03.2009 | Рейтинг: 0.0/0

У вівторок, 17 березня, президент України Віктор Ющенко вніс кандидатуру посла в США Олега Шамшура на пост глави міністерства закордонних справ, який став вакантним на початку березня, коли Верховна Рада відправила у відставку колишнього міністра Володимира Огризка.

Щоб отримати цю посаду, Шамшур повинен заручитися підтримкою не менше 226 депутатів з 450. Блок Юлії Тимошенко ще не обговорював кандидатуру Олега Шамшура, повідомив депутат від фракції БЮТ Ігор Ересько. Раніше парламентська коаліція, в яку входять БЮТ, “Наша Україна - Народна самооборона” і Блок Литвина, пропонувала на пост глави МЗС кандидатуру Бориса Тарасюка.

Як стало відомо, Олег Шам ... Read more »

Категория: Новини України | Просмотров: 611 | Дата: 17.03.2009 | Рейтинг: 0.0/0

З приходом нової влади одним з провідних гасел було «Боротьба з корупцією». Ситуація відверто кажучи анекдотична. У наполегливій боротьбі з корупцією перемагає остання. Це чітко можна спостерігати абсолютно на усіх рівнях владної вертикалі.
Понад 3 / 4 українців вважають, що шукати правди в судах справа марна – такими є дані опитувань. Більше половини вважають суди винними в безкарності злочинців, дві третини громадян упевнені, що рішення суду можливо купити за гроші.
З огляду на те, який куш можна було отримати ще рік тому за продаж нерухомості, можна припустити, що й окремі судді не гребували отримати відсотки з незаконних оборудок у цій сфе ... Read more »
Категория: Волинські новини | Просмотров: 682 | Дата: 17.03.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Немає нічого ціннішого, ніж життя. Разом з тим розгубленість, невпевненість у завтрашньому дні змушують людей забувати про головні істини. За даними Всесвітньої організації охорони здоров’я, у другій половині двадцятого століття, самогубства посіли четверте місце у переліку причин смерті.
За останніми цифрами сумну першість у цій статистиці тримає Україна. За час існування незалежної держави майже 200 тисяч людей вкоротили собі віку. Найчастіше факти самогубств реєструють у Cумській, Чернігівській та Кіровоградській областях. На Волині найбільша кількість смертей у такий спосіб реєструється у шахтарському Нововолинську. За даними міськвідділу тільки ... Read more »
Категория: Волинські новини | Просмотров: 685 | Дата: 17.03.2009 | Рейтинг: 0.0/0

"Приємний" подарунок у розмірі понад 500 000 гривень боргу з виплати заробітної плати презентувала луцька влада працівникам ЖКГ до їхнього професійного свята. У березні мер міста Богдан Шиба привітає ще працівників культури та театру, Служби Безпеки України та Міністерства внутрішніх справ України.
Проблема з невчасним вивезенням сміття у Луцьку завжди була і залишається актуальною. За що ж тоді пан Шиба вимагає у бідних працівників сумлінного виконання обов'язків? Може їм позвозити в один день все сміття під міську раду, щоб градоначальник відчув їхні проблеми?
Найбільша забогованість у Луцьку зафіксована на таких підприєм ... Read more »
Категория: Волинські новини | Просмотров: 805 | Дата: 17.03.2009 | Рейтинг: 0.0/0