Saturday, 27.04.2024, 21:07

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  March 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » March » 17 » Восени цукрові заводи Волині назавжди зупиняться - новини Волині
Восени цукрові заводи Волині назавжди зупиняться - новини Волині
14:38
Усі цукрові заводи Волинської області цього року можуть зупинитися. Причина - відсутність сировини.

Волинські цукрові заводи, колись славилися на всю Україну своїми показниками, а тепер - це одні з найбільш збиткових підприємств. Постійні зупинки цих підприємств і сезонність роботи працівників призвели до серйозного відтоку професійних кадрів.

Причиною відсутності сировини є те, що з кожним роком аграрії все менше сіють буряків. Безумовно, це призводить до того, що цукрові заводи не можуть стабільно працювати, собівартість продукції збільшується в кілька разів, а Уряд на чолі з Тимошенко не запроваджує жожних ефективних заходів, які б могли врятувати "солодку" галузь України.

Влітку цього року очікується серйозний дефіцит цукру, що відобразиться на рості цін на цей продукт. Такого не було ніколи, це ганьба для всіх нас

Виходом з ситуації повинне стати державне стимулювання аграріїв до вирощування буряка і вирощування сировини самими цукрозаводами. Якщо Україна не врятує цукрову галузь, країна буде вимушена купувати цукор за кордоном. Але допускати цього не можна.

Це буде однією з найрезонансніших подій у світі: країна, яка раніше була лідером по виробництву цукру, сьогодні не може забезпечити свої потреби. Це нонсенс.

Що ж думають волиняни з цього приводу:

Станіслав: Цукрові заводи винні в цій ситуації на 100%! Коли фермери запитують, по якому графіку і за якою ціною приймається буряк, адже він може висохнути або погнити, якщо не вчасно прийняти на завод, а там нуль реакція, то і буряки в області перестають вирощувати. Цукрові заводи зупиняються і .. помирають.. Ось за яким принципом працює цукрова галузь в Україні!!!

Олександр: Гітлер за рахунок земель України планував всю Європу годувати, а ми цукор купуватимемо!? Сором із таким Урядом скоро і муку купуватимемо.. і людей чужоземців запрошувати керувати країною будемо, якщо своїх мізків в Уряду немає. Понаймали американських радників і все, що Тимошенко зробила, то закупила зіпсовані ніжки Буша, підтримавши цим економіку США.

Оксана: Як ви можете змусити селянина вирощувати те, що йому не вигідно? Заводи наживаються на них, дурять на вазі, на цукристості і т.д.

Анатолій:
Селяни може і хочуть вирощувати, так чиновники все продали: поля, цукрові заводи. Хай тепер сама Тимошенко іде і сапає бурячки.

Андрій Волинський


Категорія: Волинські новини | Переглядів: 779 | Додав: volynregion | Рейтинг: 0.0/0 |