Sunday, 28.04.2024, 01:38

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  March 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » March » 13
В Україну припинили ввезеня нових авто. Причиною є введення 13% ставки на мито. Свого часу таку пропозицію внесла прем’єр Юлія Тимошенко. Це знайшло підтримку у провладної коаліції і таким чином ціна на автомобілі за оцінками експертів може зрости на 15%. На сьогодні імпортери продають товар закуплений завчасно, але вистачить його не надовго. З початку березня за свідченнями окремих засобів масової інформації розмитнення взагалі не проводиться, адже людям за таких умов зовсім не вигідно ввозити в Україну автомобілі.
Президент, який свого часу гаряче підтримав такі спроби захисту вітчизняного виробника, зараз очевидно втрачає свій оптимізм. Він дав роз ... Read more »
Категория: Новини України | Просмотров: 748 | Дата: 13.03.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Нещодавно Уряд визнав за потрібне ідентифікувати не лише велику рогату худобу, а й свиней. Очевидним стає той факт, що більшість чиновників бачили цих тварин лише по частинах на полицях супермаркетів. Господарі зауважують, що ця процедура як і більшість «добрих намірів» влади, продумана не до кінця. Самих «сережок» доводиться чекати до трьох місяців. Свиней в такому віці вже іноді відправляють на м’ясокомбінат, а за «прикрасу» все одно доводиться викладати 40 гривень. Якщо поголів’я сягає кількох тисяч, то й сума виходить кругленька. До того ж свині, на відміну від великої рогатої худоби можуть з легкістю відкушувати бірки у своїх побрат ... Read more »
Категория: Волинські новини | Просмотров: 748 | Дата: 13.03.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Через тиждень у разі невиконання їхніх вимог аграрії обіцяють влаштувати масштабний страйк. Така заява прозвучала 13 березня на сесії обласної ради. Основні вимоги: відшкодування ПДВ, яке не поверталося ще з 2007 року та відновлення спеціального режиму (йдеться про нульові ставки на окрему сільськогосподарську продукцію), який був обумовлений у законі про підтримку агропромислового комплексу.
Ситуація в АПК на сьогодні є не просто важкою, а катастрофічною. Матеріально-технічна і фінансова база нульові. Немає ані доброякісного насіння, ані пального, ані коштів на обслуговування техніки та інші заплановані витрати під час посівної. Із ... Read more »
Категория: Волинські новини | Просмотров: 731 | Дата: 13.03.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Із першого січня 2010 року згідно із рішенням Уряду селяни не зможуть реалізовувати м’яса і молока на ринках. Це, очевидно, ще один «антикризовий» захід нашої влади по відношенню до народу.
Аби не бути голослівними, хочу навести конкретний життєвий приклад. Недалеко від мого будинку жінки щоразу приїжджають із сіл продавати молоко. Якось в нас зав’язалась розмова із однією з них. Звати стареньку Ліда. Має 77 років. Щодня тягне на ринок по 10 а то і більше півторалітрових пляшок молока.
«А що тієї пенсії» - каже бабця – «треба ж і їсти і корм для худоби замовити, дітям, онукам допомогти. За хату платити. А ті гроші вони ж як вода. От худібка нас і ... Read more »
Категория: Волинські новини | Просмотров: 737 | Дата: 13.03.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Агропромисловий комплекс Волині перебуває на межі виживання. Антикризові ж заходи нашого уряду націлені не те що на допомогу, а взагалі вже найближчим часом можуть просто добити селян. Саме тема агропромислового комплексу була провідною на черговому засіданні обласної ради.
Попри позитивні цифри минулих двох місяців які називав начальник головного управління агропромислового розвитку ОДА Анатолій Аршулік все ж ситуація продовжує ставати дедалі критичнішою.
На засіданні сесії 13 березня було озвучене звернення депутатів Волинської обласної ради до Президента України, Кабінету міністрів України щодо підтримки аграрної галузі обл ... Read more »
Категория: Волинські новини | Просмотров: 591 | Дата: 13.03.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Відтепер члени Любомльської районної організації Партії регіонів працюватимуть у новому, сучасному та просторому офісі. За ініціативи керманича місцевої організації ПР Ярослава Гурманчука та підтримки обласної організації ПР у партійців з’явилася можливість працювати в комфортніших умовах.
Новий офіс повністю забезпечений усім необхідним для роботи: офісними меблями, телефонним та електронним зв"язком, оргтехнікою.
На відкриття нового офісу завітав голова обласної організації Партії регіонів Олександр Башкаленко, а також гість зі столиці - керівник Регіонального центру Партії регіонів Василь Демчишен. Василь Васильович привітав ... Read more »
Категория: Волинські новини | Просмотров: 1021 | Дата: 13.03.2009 | Рейтинг: 5.0/1

Країна на межі краху. Сьогодні уже майже усім зрозуміло, що ці горе-правителі та їх оточення нездатні взагалі зробити нічого корисного для держави і її громадян в цих складних умовах. У Тимошенко як не було чіткого плану дій, так і немає до цих пір. Все залишається на рівні порожніх заяв і декларацій.

Брехлива та непрофесійна влада уже деградувала повністю, її дії уже межують з дурістю, а люди страждають найбільше.
Візьмемо минулий рік. Громадян обманули двічі. Спочатку урядовці штучно обвалили долар, а людям порекомендували заощадження тримати в гривнях, потім зробили дешевою гривню і заморозили депозити. ... Read more »

Категория: Волинські новини | Просмотров: 706 | Дата: 13.03.2009 | Рейтинг: 0.0/0