Saturday, 27.04.2024, 16:02

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  March 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » March » 13 » Новий офіс у Любомльської районної організації Партії регіонів
Новий офіс у Любомльської районної організації Партії регіонів
15:09
Відтепер члени Любомльської районної організації Партії регіонів працюватимуть у новому, сучасному та просторому офісі. За ініціативи керманича місцевої організації ПР Ярослава Гурманчука та підтримки обласної організації ПР у партійців з’явилася можливість працювати в комфортніших умовах.
Новий офіс повністю забезпечений усім необхідним для роботи: офісними меблями, телефонним та електронним зв"язком, оргтехнікою.
На відкриття нового офісу завітав голова обласної організації Партії регіонів Олександр Башкаленко, а також гість зі столиці - керівник Регіонального центру Партії регіонів Василь Демчишен. Василь Васильович привітав місцевих регіоналів з «новосіллям» і побажав одно партійцям максимум задоволення від роботи, результатом якої стануть нові звершення та здобутки.
Голова обласної організації ПР Олександр Башкаленко відмітив, що нове керівництво та досвідчені попередники-однопатрійці добре спрацювалися. Нове об’єднання виявилося вдалим, адже за такий короткий період переросло у дружній колектив, який демонструє плідну співпрацю. Втім, це ще не межа, резюмував головний регіонал Волині.
На зустрічі присутні обговорили соціально-політичну ситуацію у Любомльському районі і в Україні в цілому. Голова районної організації вчергове підкреслив наслідки непрофесійних дій чинного уряду, які все більше заганяють не лише любомльчан, а й українців в цілому у прірву зубожіння. Також, Ярослав Гурманчук з приємністю відзначив, що позиції Партії регіонів в районі зміцнюються, натомість репутація провладних політичних сил значно втрачає довіру місцевих жителів.
Про подібні настрої керівник Регіонального центру Партії регіонів Василь Демчишен почув і від голів Ковельської міської та районної організацій Партії регіонів. Василь Васильович відвідав районні первинні організації аби ознайомитися із їх роботою з проблемами з якими однопартійцям доводиться щодня зіштовхуватися на місцях в районах. Обговорити шляхи вдосконалення співпраці по вертикалі центр – регіон задля вирішення нагальних проблем. На завершення зустрічі голова Ковельської міської організації ПР, депутат міської ради Володимир Матвєєв представив гостям власний міні музей партійної атрибутики, експонати до якого він особисто збирає ось уже 5 років.

Прес-служба обласної організації Партії регіонів.




Категорія: Волинські новини | Переглядів: 1021 | Додав: pres-centr | Рейтинг: 5.0/1 |