Saturday, 18.05.2024, 11:27

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  May 2024  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » Позиція партії
« 1 2 ... 10 11 12 13 14 15 »
Під час брифінгу у місті Макіївка Донецької області Лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявив, що однією з причин зростання курсу долара в Україні є безвладдя.

За словами Віктора Януковича, у питанні зростання курсу долара «є і об`єктивні, і суб`єктивні причини». До об`єктивних причин Лідер ПР відніс світову економічну кризу і її вплив на економіку України. «Об`єктивні причини – це світова криза, вона свою справу, як то кажуть, робить, і звичайно, на це реагує і внутрішній ринок, і реагує населення, - пояснив лідер Віктор Федорович. - І економіка України не сприяє зміцненню гривні. Різко впав експорт, а в нас 60% продукції – це продукція е ... Read more »
Категория: Позиція партії | Просмотров: 520 | Дата: 26.08.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Під час прес-конференції під назвою „Вона працює – народ голодує, біднішає, вимирає” народний депутат, член парламентської фракції Партії регіонів, Міністр аграрної політики в Опозиційному уряді Віктор Слаута закцентував увагу присутніх ЗМІ на проблемах вітчизняного сільгоспвиробника.

«Я хочу нагадати, що ще 26 січня 2009 року було прийнято протокол наради при Кабінеті Міністрів за підписом прем’єр-міністра. Цей протокол містив 38 пунктів з питань розвитку агропромислового комплексу, зокрема, з питань доступності кредитів, фінансової підтримки сільгоспвиробників, виділення грошей Стабілізаційному фонду та іншого.» - розповів Віктор Слаута.

Також нар ... Read more »

Категория: Позиція партії | Просмотров: 538 | Дата: 19.08.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Коментуючи резонансні рішення уряду, народний депутат від Партії регіонів, міністр фінансів в Опозиційному уряді Микола Азаров відмітив, що Юлія Тимошенко «гробить економіку країни, не залишаючи своєю політикою шансів на вихід з кризи».

«На численні голослівні заяви прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко можна було б і не звертати увагу, оскільки очевидно, що і хвала міфічним успіхам, і грізний образ у виконанні голови уряду – всього на всього піар-технології. Адже як «Вона» працює, люди, як то кажуть щоденно відчувають на власній шкурі» - розповідає народний депутат.

Не можливо ігнорувати справи уряду, які не тільки розходяться з заявами, але і н ... Read more »

Категория: Позиція партії | Просмотров: 516 | Дата: 14.08.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Що може і що має сказати людям людина, котра вирішила балотуватися у президенти? Багато що залежить від того, який її життєвий досвід і яка вона сама на даному етапі свого життєвого шляху. Я думаю, що ця формула універсальна для всіх політиків, незалежно від географічного розташування держави, громадянами якої вони є.

Моє життя складалося непросто, інколи — драматично, і я не схильний подавати його тепер в інакшому світлі. Навіть попри те, що міркування політичної доцільності могли б диктувати щось інше. Я думаю, що в цьому немає прояву слабкості. В цьому судженні є лише сподівання, що ті, до кого ти звертаєшся, розуміють, що таке реальне життя. Те житт ... Read more »

Категория: Позиція партії | Просмотров: 552 | Дата: 12.08.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Спілкуючись із представниками ЗМІ, Лідер Партії регіонів Віктор Янукович дав оцінку роботі та діяльності нинішнього уряду. На його думку вона є вкрай незадовільною. Зокрема, це стосується домовленостей пані Тимошенко з МВФ, курсом гривні та стану економіки України загалом.

Здається головне, що запам’ятається українцям після завершення каденції цієї влади це масова реприватизація. А ще, її наслідки в українській економіці. «У 2005 році ми вперше почули слово реприватизація. Власність перерозподіляється перш за все за політичними ознаками. Я думаю, що люди дадуть справедливу оцінку діям цієї влади у цьому питанні», - заявив Віктор Янукович.

Також, ... Read more »

Категория: Позиція партії | Просмотров: 519 | Дата: 04.08.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Головний підсумок політичного півріччя однозначний: чинна влада не змогла захистити людей від кризи.

Громадяни залишилися з кризою один на один: без роботи, із затримками виплат зарплати, з цінами, що постійно зростають, на все - продукти, транспорт, комунальні послуги.

Влада блокує підвищення мінімальних зарплат і пенсій. Це - зневага до людей. Хочу ще раз підкреслити: для нас це питання принципове.

Сьогоднішня влада - банкрут. Коаліція в парламенті розвалена. З уряду біжать міністри, регулярно виникають корупційні скандали. Влада підсіла на зовнішні кредити, за рахунок яких сьогодні тільки і виживає Україна.

Наше завдання - не допустити, щ ... Read more »

Категория: Позиція партії | Просмотров: 522 | Дата: 16.07.2009 | Рейтинг: 0.0/0

"Кожен депутат України, який не голосує за підняття пенсій та заробітних плат для найбідніших громадян, не може вважатися народним обранцем. Тому що він діє всупереч інтересів народу" - наголосив Віктор Янукович. У своїй заяві лідер опозиції підкреслив: "Партія регіонів наполягає на тому, щоб ініціатива, яка полегшить життя знедоленим, була підтримана в парламенті. Разом з тим ми розуміємо - життя вимагає розв’язання й інших проблем. До таких, безумовно, належать усі питання, пов’язані з проведенням "Євро-2012" . Також треба ухвалити закон про вибори, треба подбати про вкладників банків, грошові вклади яких знецінюються".

"Партія регіонів буде голосувати за ... Read more »

Категория: Позиція партії | Просмотров: 550 | Дата: 13.07.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Міністр фінансів Опозиційного уряду Микола АЗАРОВ про результати діяльності опозиційного уряду впродовж останніх 1,5 роки

- Вперше у політичній практиці та практиці державного керування в нашій країні був створений такий інструмент, як постійно діючий, кваліфікований, професійний опозиційний уряд. Наша команда, працюючи в опозиції, здійснює постійний аналіз всіх кроків і рішень влади. Регулярно розробляються законопроекти й рекомендації, вимоги до уряду й президента. Це пропозиції професіоналів, що довели свою ефективність роботою на найважливіших державних посадах.

Тобто існують інструменти, що дозволяють істотно поліпшувати й вчасно коректуват ... Read more »

Категория: Позиція партії | Просмотров: 490 | Дата: 10.07.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Партія регіонів зранку, 1 липня, заблокувала роботу парламенту. Представники партії вимагають аби Юлія Тимошенко нарешті погодилася з їх ініціативою – з 1 липня підняти зарплати і пенсії для малозабезпечених громадян України. Нагадаємо, минулого тижня ВР прийняла у першому читанні закон про підвищення мінімального заробітку громадян. Незадоволеними цією ініціативою у парламенті лишилися тільки представники БЮТ на чолі з пані Тимошенко. Єдиний аргумент противників закону, мовляв, «це розбалансує бюджет!».

Сьогодні, мало б відбутися позачергове засідання парламенту. БЮТ планував здійснити кадрові призначення, зокрема пані Тимошенко запропонувала народним о ... Read more »

Категория: Позиція партії | Просмотров: 533 | Дата: 01.07.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Народний депутат, заступник Голови Партії регіонів, член Комітету ВР з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики і ядерної безпеки, міністр вугільної промисловості в Опозиційному уряді Сергій Тулуб як автор прийнятого 25 червня 2009 року парламентом Закону України, яким внесено зміни до деяких законів України з метою впорядкування питань соціального захисту населення, яке проживає на території зони спостереження ядерних установок й інших подібних об'єктів, прокоментував ключові його положення. ... Read more »

Категория: Позиція партії | Просмотров: 516 | Дата: 30.06.2009 | Рейтинг: 0.0/0