Saturday, 18.05.2024, 15:24

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  May 2024  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » Позиція партії
« 1 2 ... 11 12 13 14 15 »
Партія Регіонів знову наполягає на необхідності парламентського контролю за розподілом коштів кредиту Міжнародного валютного фонду (МВФ).

«Ми сьогодні не можемо допустити, щоб ці гроші (кредит МВФ – ред.) використовувались на розсуд якоїсь купки політиків, які вже багато років, фактично, пустила країну під укіс», - сказав лідер партії Віктор Янукович у Запоріжжі.

Зокрема, Янукович назвав головною вимогою ПР прозорість використання кредиту МВФ, Крім того, він зазначив, що рішення про виділення наступного траншу кредиту МВФ, повинне прийматися «не кулуарно прем’єр-міністром і президентом, а за законом і Конституцією, на Верховній Раді».

Зокрема, за ... Read more »

Категория: Позиція партії | Просмотров: 537 | Дата: 26.06.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Партії регіонів вдалося досягнути зільшення прожиткового мінімуму для громадян на 200 гривень. Тепер він становить 808 гривень. Сьогодні у Верховній Раді до закликів ПР допомогти людям та збільшити прожитковий мінімум нарешті дослухалися. Попри незрозумілі заперечення депутатів від БЮТ закон все ж прийняли.

Партія регіонів у своєму рішенні збільшити прожитковий мінімум була категоричною. Лідер ПР Віктор Янукович неодноразово заявляв, що такі дії є просто необхідними для українського народу. Та у Верховній Раді народні обранці від БЮТ все ж виступили проти збільшення прожиткового мінімуму. Та єдиний аргумент, що спромоглися назвати депутати Блоку Юлі ... Read more »

Категория: Позиція партії | Просмотров: 541 | Дата: 25.06.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Вчора депутати фракції Партії регіонів заблокували трибуну парламенту, протестуючи проти розгляду і ухвалення нової редакції Бюджетного кодексу.

Виступаючи з парламентської трибуни, член фракції Микола Азаров зазначив, що «у черговий раз уряд Юлії Тимошенко втягує в обман». «Справа не в тому, що країна не потребує змін Бюджетного кодексу, справа не в тому, що необхідно укріплювати базу місцевих бюджетів. Річ у тім, що Тимошенко йде на вибори Президента, а тому їй треба вишикувати у чергу всі 12 тисяч місцевих бюджетів», - сказав він, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Азаров розкритикував низку норм законопроекту про зміни Бюджетного кодексу, з ... Read more »

Категория: Позиція партії | Просмотров: 561 | Дата: 24.06.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Заява прес-служби Партії регіонів

Уряд Тимошенко розгорнув безпрецедентний тиск на свободу слова. Відбувається практично відкрите залякування журналістів і засобів масової інформації: звільнення або загроза звільнення журналістів, які наважилися випустити в ефір телевізійні сюжети, що не подобаються діючій владі, почалися тотальні фіскальні перевірки провідних загальнонаціональних телеканалів України.

Тобто тиск на свободу слова набуває вираженої форми політичних переслідувань, репресій за політичними мотивами, які нинішня влада, не вагаючись, використовує у своїй діяльності.

Партія регіонів пов’язує такий цинічний і незаконний тиск на ЗМІ з тим ... Read more »

Категория: Позиція партії | Просмотров: 538 | Дата: 19.06.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Революційні зміни, особливо після помаранчевої революції, привели до того, що у нас багато політиків відчувають недостатньо свою легітимність. Вони відчувають, що прийшли до влади на хвилі людських настроїв, і некомпетентні. Помаранчеві політики повинні зрозуміти, що вони мають діяти на рівні прийняття рішень і відповідальності за їх реалізацію. На превеликий жаль, теперішня влада боїться відповідати за свої дії і не здатна вивести країну з кризи..
В уряді Юлії Тимошенко твориться безлад: немає міністрів фінансів і закордонних справ, відсторонено від службових обов’язків міністра внутрішніх справ, міністра оборони, зареєстровано проект постанови про з ... Read more »
Категория: Позиція партії | Просмотров: 590 | Дата: 13.06.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявляє, що тільки обраний народом, а не Верховною Радою Президент зможе реалізувати потрібні Україні реформи. Про це він заявив сьогодні, 7 червня, після відвідування Києво-Печерської Лаври.

“Це буде Президент, обраний народом, а не Верховною Радою. Я приймаю це рішення однозначно. Серце підказує мені: обрання Президента всенародно, на прямих виборах - це єдино правильний вибір, на який потрібно зважитися. І я його роблю, і нехай Господь нам допоможе”, - сказав він.

За словами лідера Партії регіонів, пройдений до об’єднання шлях залишиться спільним надбанням політичних сил. “Це як безцінний вантаж, який ми берем ... Read more »

Категория: Позиція партії | Просмотров: 540 | Дата: 07.06.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Перший заступник глави фракції Партії регіонів Олександр Єфремов заявив, що українське суспільство не сприйме дій Віктора Ющенка, якщо у разі створення нової коаліції він видасть указ про дострокові вибори Верховної Ради з одночасним складанням повноважень президента.

Про це Єфремов заявив, коментуючи інформацію про те, що у Секретаріаті президента готові два проекти указів про дострокові вибори президента та ВР у разі створення нової коаліції.

За словами регіонала, дії президента суперечать логіці прийняття державницьких рішень. Говорячи про можливі дострокові вибори до ВР, Єфремов зауважив, що чим далі, тим менше є механізмів для цього. ... Read more »

Категория: Позиція партії | Просмотров: 544 | Дата: 03.06.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Уряд, як найвищий орган системи виконавчої влади, має крім представлення інтересів коаліції, що сформувала нинішній склад Кабінету Міністрів, нести і політичну відповідальність за дії її представників. Тим більше, що про персональну відповідальність перед українським народом та парламентом неодноразово публічно заявляли всі члени уряду Тимошенко та правлячої коаліції.

Проте представники помаранчевого табору, в тому числі і прем’єр-міністр України, Юлія Тимошенко, на жаль, досі реально не запровадили ніякого інституту відповідальності для своїх колег-однопартійців.

Прикладом цьому невдовзі стане замовчування п’яного дебошу міністра внутрішніх справ Юр ... Read more »

Категория: Позиція партії | Просмотров: 572 | Дата: 20.05.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Партія регіонів закликає главу Уряду Юлію Тимошенко та Президента держави Віктора Ющенка негайно відправити у відставку міністра, який зганьбив Україну брудним скандалом, дискредитував ім’я українського урядовця, змусив світ напередодні самміту, на якому відбуватиметься інавгурація східного партнерства, говорити про нашу державу як про таку, якою керують п’яниці та забіяки.

Ганебний скандал, спровокований на території західної держави п’яним міністром внутрішніх справ, – це безпрецедентний випадок, який дуже негативно вплинув на імідж України в світі. Випадок з українським міністром внутрішніх справ, побиття ним в стані алкогольного угару німе ... Read more »
Категория: Позиція партії | Просмотров: 561 | Дата: 07.05.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Партія регіонів виступає за те, щоб Україна отримала кредит від МВФ, однак заявляє, що не погоджується з умовами цього кредиту.

За словами лідера Партії регіонів Віктора Януковича : «Ми за те, щоб Україна отримала кредит МВФ. Але ми ніколи не допустимо, щоб Україна погодилася на такі умови цього кредиту, які б суттєво погіршили життя малозабезпечених громадян", - заявив він.

Уряд пропонує погодитися на те, щоб дрібний та середній бізнес замість 84 гривень соціального податку платив 200 гривень. Це означає, що через кілька місяців нинішні дрібні підприємці, а їх в Україні півтора мільйона, поповнять армію безробітних. Партія регіонів ніколи ... Read more »

Категория: Позиція партії | Просмотров: 648 | Дата: 14.04.2009 | Рейтинг: 0.0/0