Friday, 17.05.2024, 06:10

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  October 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » October » 12 » XV Конференція Волинської обласної організації Партії регіонів (ФОТОРЕПОРТАЖ)
XV Конференція Волинської обласної організації Партії регіонів (ФОТОРЕПОРТАЖ)
10:17
Напередодні офіційного старту президентської кампанії відбулась XV конференція Волинської обласної організації Партії регіонів, на яку прибули біля 500 делегатів та запрошених з усієї Волині. У роботі конференції взяли участь Герой України, народний депутат України, заступник голови Партії регіонів Сергій Тулуб та народний депутат України Григорій Смітюх, член Комітету Верховної Ради України з питань аграрної політики та земельних відносин.
Із вступним словом до присутніх звернувся Олександр Башкаленко, голова Волинської обласної організації Партії регіонів. Він звернув увагу на вкрай негативну соціально-економічну ситуацію, яка на сьогодні склалася в державі та регіоні внаслідок непрофесійних та бездарних дій влади. Олександр Костянтинович зазначив, що громадяни уже все зрозуміли і роблять висновки.
Далі Олександр Башкаленко наголосив, що на сьогодні ми перебуваємо на порозі важливої для України події – виборів Президента України. «Саме від результатів цієї виборчої кампанії залежить майбутнє наших дітей та перспектива країни» - зазначив керівник місцевих партійців. Наше ключове завдання полягає в тому, щоб донести позицію Лідера Партії регіонів Віктора Януковича, його план розвитку країни до кожного громадянина. У перспективі ми хочемо дійти до кожного села і знайти там своїх прихильників. Ми відкриті сьогодні для всіх, в тому числі для наших колишніх опонентів. Свідченням нашої відкритості та прагненням до діалогу є обласна громадська приймальня у центрі Луцька та приймальні у містах, районах області».

Сергій Тулуб у своєму виступі теж відмітив, що президентські вибори - це дійсно дуже визначальна подія, на яку громадяни України покладають особливі надії. Адже далі, - за його словами, - уже нікуди падати. На сьогодні спад виробництва перебуває на рівні 90-х років, це більше ніж 30 відсотків, дефіцит бюджету близько 40 млрд. гривень. Єдині кроки, які влада на сьогодні робить для того, щоб змінити ситуацію – це збільшує державний борг. Уряд Тимошенко збільшив зовнішній борг на 20 мільярдів доларів. Йде вже четвертий транш. Кошти надходять, але громадяни не знають куди влада їх витрачає. Єдине, що на сьогодні відомо – це те, що гроші винні вже новонароджені діти. Далі рухатися в такому напрямку вкрай небезпечно. Хіба може та влада, яка є на сьогодні, бути народною, якщо усе, що відбувається в державі є спрямованим абсолютно проти людей. Сьогодні безсоромно використовуються державні кошти. Без рішення Верховної Ради зі Стабілізаційного фонду кошти йдуть на передвиборчу кампанію Юлії Тимошенко. За словами Сергія Тулуба, тільки на Волині заборгованість із соціальних виплат зросла вдвічі і позитивних тенденцій до зміни ситуації на краще не спостерігається. Опозиційний міністр вугільної промисловості зауважив, що уже 8 разів спрямовував пропозиції до Кабінету міністрів щодо фінансування Нововолинської шахти №10 і жодного разу не отримав відповіді, хоча, як народний депутат має на це повне право. Сергій Тулуб переконаний, що все це від того, що уряд просто немає відповіді на ті запитання, які висуває сьогодення.
В країні збільшується безробіття, люди зубожіють, вони не мають грошей, щоб купити продукти харчування. А уряд тішить всіх по-черзі солодкими обіцянками і стверджує, що «вона-працює», але люди уже не вірять таким горе-керівникам.
Григорій Смітюх у своєму виступі тільки закріпив впевненість присутніх у тому, що єдиною гідною кандидатурою, яка заслуговує обіймати пост президента України є Віктор Янукович. «Я сам з Волині, чудово знаю, як живеться людям в селі. І мені дивно, чому край з такими широкими можливостями змушений животіти і перебувати у злиденному становищі. Пропозиції по аграрному сектору, які прописані у проекті бюджету- 2010, розробленим урядом Тимошенко, не просто поставлять село на коліна, вини знищать його взагалі. Українці сьогодні є рабсилою для поповнення чиновницьких кишень. Заробітчани, які відкладали гроші і берегли їх в банках, по суті знову все втратили і далі змушені батракувати по чужих державах. Людина, яка нічого у своєму житті не побудувала і не зробила, не може керувати державою, оскільки це призведе до руйнації усіх систем. Так не повинно бути, тільки досвідчений керівник – переконаний Григорій Смітюх, здатний змінити ситуацію в державі – і це Віктор Янукович ».

На конференції виступила також Любов Турчинська, голова жіночої ради Турійського району, депутат районної ради від фракції ПР. Вона зауважила, що права жінки, права матері в Україні на сьогодні не забезпечені ані на рівні практичному, ані законодавчому. «Ми 4 роки протягом правління «помаранчевої команди боролися за те, щоб жінки, які народили і виховали 5 і більше дітей , отримали звання матері - героїні. До цього часу позитивного вирішення питання немає. Лише бюрократична тяганина та відмовки. Прикро, що окремі жінки чекали та так і не дочекалися звання, яке по праву їм належить. Кажу вам, як мати, якщо державою і далі керуватиме така влада, то це буде країна абсурду. Можливо на сьогодні не всі це розуміють, втім, мине час і історики справедливо розсудять, хто мав рацію.

Голова Маневицької районної організації Микола Миронюк висловив переконання, що коли Віктор Янукович побуває на Волині, уже остаточно зникнуть сумніви волинян у тому, що лише він спроможний навести лад в країні, бо має величезний управлінський досвід та професійну команду однодумців. « Різниця між 2004 та 2009 - колосальна. Сьогодні вже багато людей зрозуміли, що тоді вони помилилися на виборах. Відтак, Віктор Янукович має усі шанси на перемогу у виборах».

Окрім обговорення актуальних питань сьогодення та підготовки парторганізацій до майбутніх виборів, учасники заходу одноголосно підтримали ініціативу Лідера Партії регіонів балотуватися кандидатом у Президенти України.
Усі учасники конференції зійшлися на думці, що партійцям Волині, усім прихильникам Віктора Януковича необхідно докласти зусиль для впевненої перемоги Лідера Партії регіонів на президентських виборах.
На завершення роботи конференції були обрані делегати від Волині на всеукраїнський партійний форум, що відбудеться у Києві 23 жовтня.

















    Прес-служба Волинської обласної організації Партії регіонів

Категорія: Волинські новини | Переглядів: 658 | Додав: volynregion | Рейтинг: 0.0/0 |